» »

je blue tooth slusalka ok za skype?

je blue tooth slusalka ok za skype?

cygirl ::

a lahko eno blue tooth slusalko uporabljas in za telefon in za racunalnik (skype)? a je res, da rabim poseben blue tooth stick ce hocem uporabljat slusalko za skype npr., kljub temu, da ima moj racunalnik blue tooth ze vgrajen?

a kdo uporablja Surecom EP-Ear01 Bluetooth Headset in mi lahko pove, ce je ta slusalka ok? nasla sem jo na http://www.peluga.at/main.php?action=78..., pa ce mi lahko kdo da kaksen nasvet...

kaj je najpomembnejse pri blue tooth slusalki? teza? pogovorni cas? doseg?...? ...? kaj je bols met, slusalko na navadne baterije al na polnilec??

pa se tole: ali je res, da lahko prek blue tooth povezave, naenkrat uporabljas le eno napravo - npr. samo mis, ali pa samo slusalko, in da ni mogoce uporabljati simultano vec naprav hkrati?

Company ::

Samo za prvi del:
- bluetooth slušalka, vezana na prenosnik preko sticka, brez težav podpira Skype. Mislim , da mora BT vmesnik v računalniku podpirati ustrezen profil (Headset ali nekaj takega). To lahko izveš iz dokumentacije matične plošče (če je BT na njej) ali pa proizvajalca.

LP!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Blue tooth slušalke za PC

Oddelek: Pomoč in nasveti
62254 (2147) Boomer1911
»

[BlueTooth] USB Adapter + Slusalka/Mikrofon

Oddelek: Kaj kupiti
94981 (4600) k4vz0024
»

Bluetooth praznuje 10. obletnico

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
124267 (3627) desperados
»

Bluetooth izumira?

Oddelek: Novice / Diski
132469 (2469) Ziga Dolhar
»

Katere BT slusalke za Nokio 6600?

Oddelek: Mobilne tehnologije
71210 (1128) morphling1

Več podobnih tem