Forum » Pomoč in nasveti » Zbris mape Windows
Zbris mape Windows
SebaR ::
Na particiji c: imam naložene WinXP.
Na particiji d: imam igre in hkrati sem naložil Windows Vista beta.
Kako naj sedaj zbrišem mapo Windows ki je na d particiji?? Boot.ini sem že editiral, mape ki se jih je dalo zbrisati sem tudi pobrisal. Igre na D želim obdržati in ne formatirati celotne particije.
Poskušal sem tudi z avtorskimi pravicami in z brisanjem v Safe mode pa ni nič delovalo. Vsakič ko želim zbrisati mi napiše:
Na particiji d: imam igre in hkrati sem naložil Windows Vista beta.
Kako naj sedaj zbrišem mapo Windows ki je na d particiji?? Boot.ini sem že editiral, mape ki se jih je dalo zbrisati sem tudi pobrisal. Igre na D želim obdržati in ne formatirati celotne particije.
Poskušal sem tudi z avtorskimi pravicami in z brisanjem v Safe mode pa ni nič delovalo. Vsakič ko želim zbrisati mi napiše:
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izguba podatkov uTorrent Win10: SSD, i7Oddelek: Programska oprema | 3878 (3030) | Wakiii |
» | Počasno kopiranje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13328 (10742) | hojnikb |
» | Pri urejanju ne pokaže vseh particijOddelek: Operacijski sistemi | 3643 (3124) | Malajlo |
» | Windows 7, težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1742 (1287) | solatko |
» | WinXP, WIN 7 in Ubuntu 10.04Oddelek: Operacijski sistemi | 839 (803) | Icematxyz |