Forum » Operacijski sistemi » Mi noče bootat Windowsa
Mi noče bootat Windowsa
Serial ::
Ammm rad bi formatiraw računalnik..pa me zajbava to da ko ga reštartam in bi mi mogoa bootat s cd-ja...mi ne boota...(Stiskam ENTER pa se nič ne zgodi)
Z Windowsom ni nič narobe ker sem na enem drugem računalniku pred njim formatiraw..
Možno bi blo to da morem naštimat kaj u Biosu kaj je primary master...
Sam pol nastopi drugi problem...noče mi it u bios
Pri useh matičnih naj bi se stiskalo DELETE tle pa ko stiskam DELETE mi ne gre u bios...
Matična je AssRock....
Ima kdo kako idejo kaj naj nardim da mi bo bootalo iz cd-ja???
Z Windowsom ni nič narobe ker sem na enem drugem računalniku pred njim formatiraw..
Možno bi blo to da morem naštimat kaj u Biosu kaj je primary master...
Sam pol nastopi drugi problem...noče mi it u bios
Pri useh matičnih naj bi se stiskalo DELETE tle pa ko stiskam DELETE mi ne gre u bios...
Matična je AssRock....
Ima kdo kako idejo kaj naj nardim da mi bo bootalo iz cd-ja???
titan1 ::
Poglej.Večina osnovnih plošč ima zagon biosa na tipki DEL !Tvoja plošča kot paviš je firme assrock in se ne zaganja z tipke DEL ampak iz tipke F4 ali kaj podobnega:Sicer pa pri takojšnjem zagonu mašine vidiš čisto spodaj če dobro pogledaš z čim se bios zažene!!Bodi pozoren na zagonu v spodnjem delu monitorja vse ti piše!!!Veliko sreče
Bronx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Instalacija windows Xp se prekine....Oddelek: Pomoč in nasveti | 1145 (965) | amigo_no1 |
» | Ne morem v BIOS!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3950 (3573) | theoneman |
» | Računalnik noče pridt u windowse xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1733 (1354) | Miccco |
» | linux archOddelek: Operacijski sistemi | 1088 (944) | CCfly |
» | Integrirana zvočna ne dela več??Oddelek: Zvok in slika | 1190 (1025) | kikicar |