Forum » Pomoč in nasveti » login okno oz zagonu - FRKA!!
login okno oz zagonu - FRKA!!
_kamikaze_ ::
zdravo!
pred kratkim sem zrihtau adsl.. uglaunem, po novem se mi ob zagonu PCja prikaže LOGIN okno kjer morem kliknit OK brez kakršnega koli passworda, čeprau je tam eno polje za ga upisat. fora je ta da imam samo en acount, probau pa sem tudi izklopit "opcijo" ki zahtreva vnos kode... obstaja še kakšen drug način kako se izognit temu?!?! ...winXP
hvala za odgovor!
pred kratkim sem zrihtau adsl.. uglaunem, po novem se mi ob zagonu PCja prikaže LOGIN okno kjer morem kliknit OK brez kakršnega koli passworda, čeprau je tam eno polje za ga upisat. fora je ta da imam samo en acount, probau pa sem tudi izklopit "opcijo" ki zahtreva vnos kode... obstaja še kakšen drug način kako se izognit temu?!?! ...winXP
hvala za odgovor!
moNcica ::
Jst imam sicer win xp 2, pa gre takole:
Nadzorna plošča
Uporabniški računi
Spreminjanje načina odjave in prijave, pa samo tam odkljukaš pozdravni zaslon.
Nadzorna plošča
Uporabniški računi
Spreminjanje načina odjave in prijave, pa samo tam odkljukaš pozdravni zaslon.
neoto ::
Nadzorna plošča > Uporabniški računi > Spreminjanje načina prijave > odkljukaj Pozdravni zaslon
edit: nisem opazil zg. posta...
edit: nisem opazil zg. posta...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: neoto ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ctrl + Alt + Delete pri zagonu računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 625 (542) | ABX |
» | Težave Win7 uporabniški računiOddelek: Pomoč in nasveti | 2110 (1832) | OttoParts |
» | log off problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1632 (1542) | maxum |
» | win xp- težave pri instaliranju gonilnika za wlan zaradi pravic kot administrator- PROddelek: Operacijski sistemi | 1692 (1692) | Sc0ut |
» | Pozdravni zaslov v XP...odstranitev?kako?regedit?Oddelek: Operacijski sistemi | 1897 (1854) | smetko |