Forum » Izdelava spletišč » Vprasanja Dreamweaver
Vprasanja Dreamweaver
zvery1 ::
Zanima me, zakaj mi npr. slika, ki jo dam cez neko ozadje, enostavno izgine oz ostane za ozadjem.Sej se pol pri pregledu v brskalniku pravilno prikaze, samo je urejati tezko, ce ne vidim stvari.
2. Zanima me se, kako zakleniti npr ozadje ali neko sliko, da se ne zmanjsuje oz. leze v levo ko zmanjsujem okno brskalnika.
Res hvala za info ze vnaprej!
LP
2. Zanima me se, kako zakleniti npr ozadje ali neko sliko, da se ne zmanjsuje oz. leze v levo ko zmanjsujem okno brskalnika.
Res hvala za info ze vnaprej!
LP
AMD X6 1090T, 16GB DDR3, GF 750Ti, Gigabyte 890XA-UD3,
1 x SSD, 4 x HDD, running Ubuntu 14.04 x64
1 x SSD, 4 x HDD, running Ubuntu 14.04 x64
Skrat ::
1. Verjetno je to feature in ne bug :) Da lazje pises tekste in te ozadje ne moti (samo ugibam)
2. Fiksna slika ozadja
2. Fiksna slika ozadja
Free software is a matter of liberty, not price.
<°))))< ::
Probaj z Layout ->Draw Layer, določiš velikost in pozicijo in to je to.
upam da sem te prav razumel kaj hočeš
upam da sem te prav razumel kaj hočeš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Informacijska pooblaščenka: Postajamo policijska država?! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 19845 (15748) | PaX_MaN |
» | Najbolj lačni podatkov uporabniki AndroidaOddelek: Novice / Android | 9049 (7936) | PrimozR |
» | Desna poravnava slike za ozadje v okviru - HTMLOddelek: Izdelava spletišč | 793 (749) | HardFu |
» | prosim ocenite stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 4971 (3788) | Bela01 |
» | photoshop in brskalniki - problemi z barvamiOddelek: Izdelava spletišč | 1870 (1650) | opeter |