Forum » Omrežja in internet » T-2: Informacije
T-2: Informacije
Temo vidijo: vsi

morosito ::
Ne bos nic manj placal dokler bos na pogodbeni vezavi.
Ko bos koncal akcijo in se bos odlocil da gres na drugi operater, no takrat ti bodo ponudili nek "prilagodljiv paket" samo da ostanes. No takrat bos placeval manj...enim rabi samo internet, zato po koncani vezavi ti recimo ponudijo paket samo optika 100/20 za 26€ Brez vezave za vedno...to je ena varjanta...
Ko bos koncal akcijo in se bos odlocil da gres na drugi operater, no takrat ti bodo ponudili nek "prilagodljiv paket" samo da ostanes. No takrat bos placeval manj...enim rabi samo internet, zato po koncani vezavi ti recimo ponudijo paket samo optika 100/20 za 26€ Brez vezave za vedno...to je ena varjanta...

modelno1 ::
Khm... Ta opcija pri T-2 ne obstaja, imaš 10/10 za 24 €, dobiš pa z vezavo za isto ceno 100/10.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.

buttcrack ::
SumTingWong je izjavil:
Koliko manj boš plačal? Na koliko si ovrednotil SportTV programe?
Sam jih zase ovrednitim 50% (s SK skupaj) saj sej toliko gleda, ampak niti slučajno ne pričakujem kaj takega...
Po pravici povedano sploh ne pričakujem da bo kak cent manj na položnici, ampak v znak dobre volje, bi pa operater lahko kakšen popust dal vsem, ki sedaj tega ne moremo koristit. Vsi z L ali XL pakrti smo po vsej verjetnosti tu ravno zaradi šport kanalov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: buttcrack ()

manic ::
Niti ne... Eni gledamo raje filme, serije, otroške kanale za mulce, itd. Ne meči vseh v isti koš, ker je realnost žal čisto drugačna kot si jo ti predstavljaš.
Techno inside!!!

Sorry jaz iz obale imam anteno dvb-t2 in lovim 300 zastonj programov, filme serije v ita ali angleskem jeziku z podnapisi...zato iptv ne rabim. Pa pazi to: se sky ima programe na dvb-t2 po novem za 6EUR na mesec dobis se dodatnih 300 programov in celo "on demand" vsebino...to kar na t-2 in telekom klicejo "video vsebine" in so placljive na posamezni film....tu pa popolnoma zastonj v sklopu paketa
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: morosito ()

SumTingWong ::
Ker car
Zdej pa ... povej še kako mi to naredimo v Ljubljani in drugje.
@butcher: SportTV je ze vklopljen v SD, tekom tedna pa bo spet nazaj po starem.

@butcher: SportTV je ze vklopljen v SD, tekom tedna pa bo spet nazaj po starem.

Tezka bo...do nanosa je signal...pol zgini.
Najboljso anteno sprobano je od televes hd boss 790.... :D
Najboljso anteno sprobano je od televes hd boss 790.... :D

darkolord ::

So regionalni...prvih 20.
Kaj paket s od t-2 ni isti?
Imas 60 programov, od teh 55 vrtijo topshop.
Pa se poleg letnega prispevka za rtv (115€) placujes 50€ za shemo s letno.
Italjanski rtv pa stane 60€/letno...pa imas vse zastonj itak ce ne zivis v ita...
Nebi se jaz kaj dosti hvalil za tem...res je zalostno to da ze sam rtv prispevek v slo je 2x drazji...a place nizje...in se dodatek za poptv in kanal a...
Kaj paket s od t-2 ni isti?
Imas 60 programov, od teh 55 vrtijo topshop.
Pa se poleg letnega prispevka za rtv (115€) placujes 50€ za shemo s letno.
Italjanski rtv pa stane 60€/letno...pa imas vse zastonj itak ce ne zivis v ita...
Nebi se jaz kaj dosti hvalil za tem...res je zalostno to da ze sam rtv prispevek v slo je 2x drazji...a place nizje...in se dodatek za poptv in kanal a...

Niti ne... Eni gledamo raje filme, serije, otroške kanale za mulce, itd. Ne meči vseh v isti koš, ker je realnost žal čisto drugačna kot si jo ti predstavljaš.
a je teb kakšewn cegu na glavo padu???
si mogoče zgrešil, da sem omenil kako jaz zase vrednotim te kanale (ne za celotno populacijo)???
in ja pazi še to troljo dragi, 50% šport, 50% filmi, serije, otroški kanali za mulce, itd.
Ti moraš za advokata, obvezno!!!
@SumTingWong tnx, sem potem že na t-2 forumu izvedel.

Mikrohard ::
On je verjetno odgovarjal na tole tvojo izjavo:
Sicer pa... športne programe vrednotiš 50%, ostale programe 50%. Internet torej 0%, telefon 0% (slednjega tudi jaz ne koristim). Operater ima pač vso pravico spremeniti programsko shemo... uporabnik ima pa pravico odstopiti od pogodbe. Da boš plačal samo delež položnice, lahko samo sanjaš. Sicer lahko podaš reklamacijo računa... ampak če boš kot razlog podal Šport TV, bo reklamacija zavrnjena.
Vsi z L ali XL pakrti smo po vsej verjetnosti tu ravno zaradi šport kanalov.
Sicer pa... športne programe vrednotiš 50%, ostale programe 50%. Internet torej 0%, telefon 0% (slednjega tudi jaz ne koristim). Operater ima pač vso pravico spremeniti programsko shemo... uporabnik ima pa pravico odstopiti od pogodbe. Da boš plačal samo delež položnice, lahko samo sanjaš. Sicer lahko podaš reklamacijo računa... ampak če boš kot razlog podal Šport TV, bo reklamacija zavrnjena.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mikrohard ()

MrStein ::
Kaj pa bodo naredili? Poslali rubežnika za 4,50 EUR?

Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Najprej je opomin. Na koncu pa predajo zunanjemu podjetju, ki se ukvarja z izvršbami. In iz 4.5€ lahko hitro nastane več.

na mobitelu so uvedli nov cenik za mobilne klice
prej so delili 1., 2., itd obmocje, zdaj po novem je vse "ostale drzave" in fiksna cena neverjetni 2.08€/minuta brez ddv.
prej za 12 min pogovora so mi racunali 6€, zdaj po novem za 5min pogovra 12.50€.
baje da tudi telemach je podrazal...kaj bo t-2 storil? a1?
prej so delili 1., 2., itd obmocje, zdaj po novem je vse "ostale drzave" in fiksna cena neverjetni 2.08€/minuta brez ddv.
prej za 12 min pogovora so mi racunali 6€, zdaj po novem za 5min pogovra 12.50€.
baje da tudi telemach je podrazal...kaj bo t-2 storil? a1?

On je verjetno odgovarjal na tole tvojo izjavo:
Vsi z L ali XL pakrti smo po vsej verjetnosti tu ravno zaradi šport kanalov.
seveda jih tako vrednotim, ker jih toliko naša familija gleda, kako pa naj jih... Težko rečem, da ima nova24 neko dejansko vrednost pri meni, ker niti vem ne kje v shemi se nahaja (če sploh se)...
Je pa tako, da glede na to da je to trajalo samo par dni, zadeva niti ni tako hudo kritična, me pa je zmotilo, ker sem si za vikend želel par tekem ogledati v živo.
Če imam postavko koliko me košta L paket oz. XL HD, se to da nekako izračunat, ni potrebe po tišanju neta, telefona, mobitela zraven ane???
Me zanima kaj bi ti rekel prodajalki, kateri si naročil pol kile pršuta, ona ti ga je sicer toliko zaračunala, ampak dala pa samo 450g, ker ga je žal zmanjkalo... GTFO!

Ne se jezit. Pa tudi ne mešat TK storitev z blagom/hrano v trgovini.
Če bi bila reklmaacija možna (oz. možnost pozitive), bi dobil nekaj centov dobropisa. Je vredno? In tako je pri vseh operaterjih, saj za tem stoji kodeks.
Če bi bila reklmaacija možna (oz. možnost pozitive), bi dobil nekaj centov dobropisa. Je vredno? In tako je pri vseh operaterjih, saj za tem stoji kodeks.

msjr ::
Včeraj sem si zdownloadal na Philips TV (serija 7xxx) aplikacijo T2, vse [zaenkrat] dela ok, komande na daljncu so tudi ok. Končno spet samo en daljinc na mizi.

modelno1 ::
A kdo ve, če se je T2 kej igral z omejitvami uporabe tv2go preko chromecasta? Chromecast mi nikakor ne zažene appa, samo krogec vrti...
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.

Sem preveril in tudi meni ne deluje... mogoče je Google kaj posodobil Chromecast naprave in s tem nekaj pokvaril... ker pri T-2 se že par tednov ni nič spreminjalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mikrohard ()

Najprej je opomin. Na koncu pa predajo zunanjemu podjetju, ki se ukvarja z izvršbami. In iz 4.5€ lahko hitro nastane več.
Ja, 2-3 centa več. Za zakonite zamudne obresti.
Ampak kdor je ovca/hlapec, bo z veseljem plačal tudi 50 EUR "pribitka".
Zakaj pa ne?
beee...
beeee...

Motiti se je človeško.

Tv aplikacijo od t-2 uporabljal sem ze od samega zacetka pred mnogimi leti, preko tehnologije airplay na atv2...kamorkoli. Menda pred prihod aplikacije na appstore sem gledal preko airplay preko spleta na safari. Recimo doma ne itak ki imam tv box. Ko sem hodil v tujino recimo sem gledal novice na 24ur ali kako tekmo na kanal a.
Ne vem ce je to bilo ze leta 2008 ali kaj prej....minilo pa je kar nekaj let in ne vidim nobenega napredka....edino sony ima res lepo speljano z android tv na 4k....
Ne vem ce je to bilo ze leta 2008 ali kaj prej....minilo pa je kar nekaj let in ne vidim nobenega napredka....edino sony ima res lepo speljano z android tv na 4k....

Leta 2008 ali prej definitivno nisi ničesar od T-2 Airplayal... ne preko aplikacije (ker je ni bilo) in ne preko weba (kar je izšlo še kasneje od aplikacije). Sicer pa ne vem, kakšen napredek pričakuješ. Airplay tak kot je se že dolgo ni spreminjal. Je pa tukaj govora o Chromecastu, ki je v osnovi precej drugačen od Airplaya.

Ti bi se moral vrniti na tvoj neuradni forum in ne se precej hvalit tu...zivimo v 2018 namesto da bi bil napredek zivimo se v casu adsl-ja...niti supervectoring ni na xdsl...optika pa bolana draga...katastrofa

Resno?!? Tolikokrat si že napisal laži na različnih forumih... in potem te popravim (ker tvoja prejšnja izjava enostavno ni mogla biti resnična) si pa takoj užaljen in me nekam podiš. Človek... ti imaš resne probleme. A sem te jaz kdaj poslal v tvojo preljubo Italijo, ki jo v vsaki temi tako hvališ? Saj se trudim ignorirati tvoja sporočila... ampak laži pač ne morem ignorirati.

morosito, nadležen si. Preseli se v Italijo, uživaj v svojih 600 programih in gigabitnem internetu, Slo-Tech pa zapusti. Hvala. Lahko tudi samo zadnje.

Resno?!? Tolikokrat si že napisal laži na različnih forumih... in potem te popravim (ker tvoja prejšnja izjava enostavno ni mogla biti resnična) si pa takoj užaljen in me nekam podiš. Človek... ti imaš resne probleme. A sem te jaz kdaj poslal v tvojo preljubo Italijo, ki jo v vsaki temi tako hvališ? Saj se trudim ignorirati tvoja sporočila... ampak laži pač ne morem ignorirati.
Si admin neurednega t-2 forum bodi tam in odgovarjaj...
Tu se ljudje pride pomenit in to je to.
Jaz vem zelo dobro kaj ti pocnes...hodis gledat ip-je na tvojem forumu in pol stelas folku zadeve brez da bi vedli...
Ko sem omenjal za hitrost t-2 sem prav na routerje gledal kako si mi izklaplajl povezavo na 5 minut....zato malo oladi....

Ti imaš res probleme ja...
1.) Nisem admin na T-2 forumu
2.) Nisem zaposlen pri T-2
3.) Ne vidim uporabnikovih IP-jev
4.) Nimam dostopa, da bi komurkoli štelal karkoli brez da bi vedli
5.) Sem pa zaposlen pri podjetju, ki za T-2 razvija IPTV storitve... zato na različnih forumih poskusim pomagati, če se le da
1.) Nisem admin na T-2 forumu
2.) Nisem zaposlen pri T-2
3.) Ne vidim uporabnikovih IP-jev
4.) Nimam dostopa, da bi komurkoli štelal karkoli brez da bi vedli
5.) Sem pa zaposlen pri podjetju, ki za T-2 razvija IPTV storitve... zato na različnih forumih poskusim pomagati, če se le da

hahahaha
da ne preberem kaksen post na drugem forum "posredujm mi privatne podatke v ZS.."
da ne preberem kaksen post na drugem forum "posredujm mi privatne podatke v ZS.."

Kaj takega jaz nisem nikoli napisal... sicer pa vidim, da tebi tako ali tako ni pomoči. Pogooglaj moj nick pa boš našel moje ime (ker se ne skrivam). Potem pa poglej na linkedin, kje delam. Pa tudi na T-2 forumu lahko vidiš, kdo je admin in kdo ne. Ampak ne... to je vse zarota zate.

Zlorabljas portal slo-tech za promocijo podjetja t-2...prides sem in vsakemu das do znanja da je t-2 top in ne vem se kaj vse.
Jaz ne vem kaksna so pravila. Tudi moz je kaksno stran nazaj kritiziral storitve na iptv in ti zacel takoj pametovat tipicno tvoje.....
Jaz ne vem kaksna so pravila. Tudi moz je kaksno stran nazaj kritiziral storitve na iptv in ti zacel takoj pametovat tipicno tvoje.....

Kakšen naslov ima tema? Ne spremljam sicer drugih tem, ampak ni ravno promocija, ce samo v tej temi pise stvari, ne pa se pod Telekom, A1, Telemach ipd.
Storitve ponavadi grajajo ljudje, ki so povezani preko ADSL, oddaljeni od centrale 2km+ in so mislili da bo pri T-2 boljse, kot pri Telekomu, ceprav gre za Telekom omrezje.
Si kje videl graje za T-2 optiko? Jaz edino to, da je je premalo.
Storitve ponavadi grajajo ljudje, ki so povezani preko ADSL, oddaljeni od centrale 2km+ in so mislili da bo pri T-2 boljse, kot pri Telekomu, ceprav gre za Telekom omrezje.
Si kje videl graje za T-2 optiko? Jaz edino to, da je je premalo.

Jap... se popolnoma strinjam. Vsi moji posti so totalno pristranski (smajli, ki se tolče po glavi)... https://slo-tech.com/forum/c9155
Sicer pa jaz zaključujem z debato tukaj, ker je že preveč off topic.
Sicer pa jaz zaključujem z debato tukaj, ker je že preveč off topic.

SeMiNeSanja ::
Zlorabljas portal slo-tech za promocijo podjetja t-2...prides sem in vsakemu das do znanja da je t-2 top in ne vem se kaj vse.
Mučos-Sitni - če se topic nanaša na T-2, potem ne vidim razloga za razburjanje, ko nekdo zagovarja T-2 - ne glede na to, ali je sodelavec tega podjetja ali njihov zunanji sodelavec.
Ti imaš svoje mnenje. Si ga povedal. Kaj bi zdaj še rad? Drugim odrekel, da imajo svoje mnenje?
Ne vem zakaj naj bi bilo dovoljeno o neki zadevi pisati zgolj v negativnem smislu, ne pa tudi v pozitivnem. Namen foruma ni pljuvanje po vsem, kar ravno ta hip nekomu pade na pamet. Forum je tudi za to, da se ljudje seznanijo z nečem novim, izvedo kakšna dejstva, slišijo za izdelke in rešitve, s katerimi se doslej niso spoznali ali pa so o njih imeli napačno mnenje.
In kdo ti bo podal bolj konkretne informacije, bolj točna dejstva - nek uporabnik XY ali nekdo ki zadevo izdeluje, prodaja, podpira, vzdržuje,....? Kolikokrat sem že videl uporabnike pljuvati po neki rešitvi - ki jo zaradi lastnega neznanja (in ignorance) niso bili sposobni uporabljati.
Najbolj bedasto pa je, če lahko vsakdo bedak hvali izdelek X, čeprav ga ni nikoli uporabljal. Čim pa nekdo, ki je povezan z izdelkom Y pohvali tega, pa že koj kvazi zganja reklamo in bi se moral cvreti v peklu.
Jaka lahko napiše 100 postov, v katerih do neba prehvali svoj Ajfon. Čim bo pa Pepe, ki dela v Ajstore nekaj pozitivnega pojasnil, bo pa reklamo delal?
Razmisli malo.... in bodi malo manj zatežen prosim! Kje pa piše, da imaš samo ti lahko prav?

mah...ves kako pravijo pri meni doma: "tu smrdi po ribah"...
lahko sem samo hvalezen da zivim na delu kjer lahko "izberem kaj je dobro zame" in prisparam...vi pa znajdite se...ko vam turajo storitve prisljno za placevat in zdaj jaz sem budala...ma ves da!
lahko sem samo hvalezen da zivim na delu kjer lahko "izberem kaj je dobro zame" in prisparam...vi pa znajdite se...ko vam turajo storitve prisljno za placevat in zdaj jaz sem budala...ma ves da!

MrNighthawk ::
Ti bi se moral vrniti na tvoj neuradni forum in ne se precej hvalit tu...zivimo v 2018 namesto da bi bil napredek zivimo se v casu adsl-ja...niti supervectoring ni na xdsl...optika pa bolana draga...katastrofa
Hmm what? Bolano draga? Seriously? Optiko (100/10 na začetku) imam odkar so jo pri T2 uvedli (15 let) nikoli nisem imel občutka, da je draga. Koliko je pa za tebe vreden net 100/10?

Lonsarg ::
Ma vse stagnira 10 let, T2 je naredil eno revolucijo potem pa tiho, namesto da bi se naprej pushal. Pod 100/100 noben paket na optiki ne bi smel bit ker to ni tehnična omejitev optike.

Stroške izgradnje in vzdrževanja boš pa ti plačeval?
Imaš 100/100 Mbps za 51,99€. Kdo potrebuje toliko? Malo ljudi. Tisti ki pa, imajo naročeno to ali pa Oranžni diamant.

MrNighthawk je izjavil:
Hmm what? Bolano draga? Seriously? Optiko (100/10 na začetku) imam odkar so jo pri T2 uvedli (15 let) nikoli nisem imel občutka, da je draga. Koliko je pa za tebe vreden net 100/10?
26.90EUR za 950/100 vodafone iperfibra v trstu. Pa trst je v primerjavi z drugimi italijanskimi mesti manj razvit...oziroma je v rangu med juznjimi revnimi mesti pa vseno ima optiko poceni...
Ti si 15 let na optiki...in napredek je da iz 10/10 si dobil 100/10...ful hud napredek
A ful smesno je to da se v slovenijo ti izgovarjajo da je kriv gpon...10 his zvezane na gpon pa je limit 100/10...isti gpon v ita, de, fr, itd...blok ki ima 60 stanovanj pa vsak ima paket med 300/50 do 950/100....
Pol pljuvajo in kriv telekom.
Problem je prav t-2 ki noce dvigat zakupljene kolicine...se skrtari
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: morosito ()

Ali pa fore kot ta zadnji "kaj ce ti vec od 100" .. ma kaj to tebe briga? Jaz hocem 1000/100 povezavo povezavo na gpon...kot cela evropa...ne mi dajat omejitve in krivit da je gpon optika omejena ker ni res

lukslo ::
V Trstu kolikor je meni znano imajo samo FTTC (Fiber to the Cabinet) kaksna je napeljava po blokih ne vem, najvecja hitrost ni 1Gpbs ampak 100/20, cena pa je 19,90€ + 5,90€ na mesec za 4 leta (nekatri zaracunajo se modem, cene zal ne vem).

klobasa2018 ::
opazil sem, da je t2 po novem direktno povezan na bix (prej je sla povezava cez dunaj) in, da imajo novega tranzitnega ponudnika (retn - preko zagreba)
a se slucajno pripravljajo na visanje hitrosti? :D
a se slucajno pripravljajo na visanje hitrosti? :D

SeMiNeSanja ::
Ali pa fore kot ta zadnji "kaj ce ti vec od 100" .. ma kaj to tebe briga? Jaz hocem 1000/100 povezavo povezavo na gpon...kot cela evropa...ne mi dajat omejitve in krivit da je gpon optika omejena ker ni res
noro sitno.....
Kaj si se spravil pljuvati po T-2, kot da bi ostali ponudniki rinili 10G fiber do računalnika, samo T-2 da je kao ostal v kameni dobi?
Ponudba je taka, kakršna je konkurenca. Če Telekom ne ponuja ekstremnih hitrosti za drobiž, tega ne moreš pričakovati niti od finančno bistveno manj močnih konkurentov.
Pripelji močnega konkurenta, ki mu bo v interesu 'povoziti' ostale ponudnike v Sloveniji če moreš! Bo šel polagat lastno optiko? Dvomim - previsoka investicija. Telekom mu jo pa ne bo oddajal po cenah po katerih bi lahko ogrožal Telekom. No, pa smo tam!
Torej.... ko imaš toliko za povedat, kaj si vse želiš od Božička. Daj lepo nam razloži, zakaj bi katerikoli ISP ponujal višje hitrosti kot jih mora, po nižjih cenah, kot je potrebno? Zakaj naj bi puščal denar na mizi? Kaj ti svojemu delodajalcu rečeš 'dejte mi samo pol plače, da bom bolj konkurenčen' ? To isto pa pričakuješ od ISP-jev? Nekako ne gredo stvari skupaj!

MrNighthawk ::

Lonsarg ::
SumTingWong je izjavil:
Stroške izgradnje in vzdrževanja boš pa ti plačeval?Imaš 100/100 Mbps za 51,99€. Kdo potrebuje toliko? Malo ljudi. Tisti ki pa, imajo naročeno to ali pa Oranžni diamant.
Optike ni potrebno nič nadgraditi za večje hitrosti, vse omejitve so zgolj tržne/umetne, vsaj do 1000/1000, potem je počasi treba kako bolšo opremo.
Uporabnik ki ima 500/500 in porabi 100GB na mesec stane operaterji enako kot uporabnik, ki ima 10/10 ter 100GB na mesec.

darkolord ::
26.90EUR za 950/100 vodafone iperfibra v trstu.Kje točno?
Iz strani IperFibra ponudbe:
La Fibra fino a 1 Gigabit è disponibile solo a Milano, Bologna, Torino, Bari, Catania, Cagliari, Perugia, Venezia, Napoli, Padova, Palermo e Genova.
Če vnesem par naslovov v Trstu mi tudi ponudi max 100.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()

morosito == jype, če komu ni jasno
Motiti se je človeško.