» »

T-2: Informacije

T-2: Informacije

Temo vidijo: vsi
««
190 / 248
»»

Sočni tiger ::

Pozdravljeni,
sposodil si bom tole temo.
Zanima me, ali je možno televizijske posnetke, ki sem jih posnel v T-2jev oblak, shraniti lokalno na računalnik, se pravi "sneti dol"?
Kako bi se naredilo?
Hvala za nasvete.

broken/link ::

Ne, ne da se.

diNero ::

Čisto kratko vprašanje. Je na T-2 paket, ki je enak oz. vsaj podoben paketu top trio C na telekomu?
Namreč nikakor ne morem sestaviti paketa pri T-2, ki bi bil konkurenčen temu paketu po ceni in po specifikacijah.
Gledam polne cene pri obeh ponudnikih za primerjavo, saj sem obstoječi naročnik pri T-2 in jasno ne dobim nič za zvestobo.

SumTingWong ::

Top Trio C je 59EUR mesečno.
T4 Giga + shema XL HD je 57 EUR mesečno.

Mislim da si nekje na enakem (v primeru optike). Izbral boš pa sam, glede na to kaj ti več pomeni (cena, tehnična podpora, TV vmesnik in podobne).

Zgodovina sprememb…

diNero ::

Niti nisem gledal še z mobilno telefonijo.
T4 GIGA moram dodati še en tv (mislim da 4EUR), torej 61EUR..proti 59EUR top trio C, ki že ima 2 tv-ja.
Za razmislit je še popust, kot novemu naročniku pri Telekomu..edino če probam tudi pri T-2 kaj "izsilit" kot dolgoletni naročnik. Verjetno so pa šanse nula.

EDIT: T4 GIGA ima tudi 2 tv vmesnika, torej smo tle tle...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: diNero ()

Tako je. Glede vezave si tudi nekje na istem. Pri Telekomu 6€ na mesec manj za 2 leti, pri T-2 pa prvo leto 10€ manj, nato pa redna cena.

Z mobilno telefonijo pa se potem splača Oranžni diamant ali Paket Modri.

sennheiser ::

S tem da T2 za obstoječe naročnike da ravno enako nič. Če pa prekineš pa da bi na novo ali pa drug uporabnik je pa treba 3 mesece čakati na tistem naslovu.... kar v končni fazi če gledam je malo tako tako če prideš nekam v najem in so prekinili na tistem naslovu ravno pred začetko oddajanja stanovanja.

konspirator ::

Ustavno sodišče je ugodilo predlogu družbe Garnol in ponovno razveljavilo sklep višjega sodišča v Ljubljani iz marca 2016 o začetku stečajnega postopka telekomunikacijske družbe T-2.
http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/konec...
--

RejZoR ::

sennheiser je izjavil:

S tem da T2 za obstoječe naročnike da ravno enako nič. Če pa prekineš pa da bi na novo ali pa drug uporabnik je pa treba 3 mesece čakati na tistem naslovu.... kar v končni fazi če gledam je malo tako tako če prideš nekam v najem in so prekinili na tistem naslovu ravno pred začetko oddajanja stanovanja.

To ni problem T-2, to je problem vseh operaterjev. Naredijo vse da te pridobijo, pol pa ti ne ponudijo nobene ugodnosti več. Kar je dost žalostno, ker subscription based storitve niso vzdržne če samo dobivaš nov folk, ki potem odide. Moraš jih pridobit čim več in čim več zadržat.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

MrStein ::

Hmm, jaz sem nedavno menjal paket in dobil popust za dve leti.
A to mislite "dodatne" ugodnosti, več kot novim?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

To ni ravno stalna praksa afaik. Men so sicer tud, ampak šele po tem, ko sem omenil, da razmišljam prehod k drugemu ponudniku, ker mi oni niso mogli ponudit višjih hitrosti v danem paketu. S prehodom na drugega pa so mi lahko, kasneje pa je uletela še optika in dodatna opcija za višjo hitrost, tko da so me obdržal :P

Paket imam kako leto, pa se nič ne spomnim, da bi se "cenkal". Sem v bistvu samo zamenjal paket. Iz T4 nekaj na net+mobil, ki je bil tedaj novi, mogoče so zato dali.
Motiti se je človeško.

Je kaki izpad?

Ne dela internet. 080 64 64 pa pravi tu-tu-tu...
Motiti se je človeško.

Zanimivo, https://www.t-2.net/delovanje-sistema je bil takrat prazen, zdaj pa je tam napovedana prekinitev.
Sistem "po bitki..."
Motiti se je človeško.

Invictus ::

Je bil zjutraj crknjen ja.

Zgleda so updatali Innboxe. Po reštartu vse delalo O.K.

Jebeš IskraTel development...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Nesta ::

T-2 je edina pametna telekom firma v Sloveniji. Upam da vse ostale prodamo in T-2 zrihtamo do konca. Zdej je bil precej handikepiran s strani Telekoma ker mu je šel na živce in je stalno zahteval stečaj. Sam Telekom bi pa že zdavnaj moral it v stečaj. No še prej ga moramo prodati pa naj se drugi z njim ukvarjajo :)

roCkY ::

Trenutno se zdi, da na T-2 najbolj pritiskajo. Verjetno kar z več strani. Umik časovnega zamika z nekaterih kanalov recimo... kot zadnji "dosežek".

Nesta ::

Mislim da bi moral mi ljudstvo vec naredu proti temu. Državna podjetja so vedno močnejša zaradi politike, na koncu pa vedno ponudijo manj kot ostali. Jaz osebno bi zahteval prodajo Telekoma in ohranitev T-2 kot edinega slovenskega telekomunikacijskega operaterja. Da ga ohranimo in zadržimo v gospodarstvu brez vmešavanje politike.

Pro plus ni državno podjetje. Kakšne so vplivi od zadaj je drugo.
Kolker sam vidim situacijo so oni sprožili domine s cenami IPTV.

jusv ::

roCkY je izjavil:

Trenutno se zdi, da na T-2 najbolj pritiskajo. Verjetno kar z več strani. Umik časovnega zamika z nekaterih kanalov recimo... kot zadnji "dosežek".

T-2 sploh nikoli ni imel zakupljenega časovnega zamika (za teh nekaj kanalov), tako da so se dos edaj šlepali. Sedaj pa niso več v stečaju in naj plačajo po ceniku.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

to so pa hude obtožbe. jih boš podkrepil, ali je to eden izmed bistroumov rekla kazala?

NooB ::

broken/link je izjavil:

to so pa hude obtožbe. jih boš podkrepil, ali je to eden izmed bistroumov rekla kazala?

LP, JAZ

jao, jao, jao /o\

No lepo. Sem misil, da je stara pogodba potekla in da pač niso še skup prišli.

Dodatno se plačuje HD, dodatno se bo plačeval zamik,... Cena mesečno čez 2+ leti za isto kar smo lahko gledali lani + 40-50EUR? Tega kratkomalo v SLO ne bo imel praktično nične naročenega če bo šlo tako kot se trenutno kaže.
Če se bomo hotli rešit reklamih "poopkov" nam ostane edino še kaj v rangu Netflix in podobno. Že osnovna shema, ki bo itak neuporabna bo PREDRAGA.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: roCkY ()

scipascapa ::

TV ratuje res predraga.

jusv ::

Moja napoved: cene za tv gor, naročniki vstran.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

BlackHole ::

Jaz sem tv shemo pri T-2 že odjavil. Povod za to je bila predvsem zadnja podražitev tv shem.
LP Marko

Jezst rabim samo NatGeoWild, pa sem dober. Tud če skinejo ostalih 50 neuporabnih Slo programov...

buttcrack ::

en problem mam, daljinec mi čudežno ne dela več. ko pritiskam na gumbe, lučka normalno zasveti, a dogaja se pa nič ne na TVju.

Baterije sem že zamenjal... Kaj bi lahko še probal, preden grem težit študentki na šalter?

scipascapa ::

greš ji težit, pa telefonsko vzem, če je hot :)

SeMiNeSanja ::

buttcrack je izjavil:

en problem mam, daljinec mi čudežno ne dela več. ko pritiskam na gumbe, lučka normalno zasveti, a dogaja se pa nič ne na TVju.

Baterije sem že zamenjal... Kaj bi lahko še probal, preden grem težit študentki na šalter?

Vzami mobitel ali digitalni fotoaparat, vključi na kamero, vanj usmeri daljinec in pritiskaj po gumbih. Če vidiš žmrkanje LED diode na koncu daljinca, potem po vsej verjetnosti ni nič narobe z daljincem ampak je napaka na STB-ju.

Najbolje, da oboje vzameš s seboj (STB+daljinec), ko boš šel težit študentki za šalterjem za telefonsko....

Besna Glista ::

Po vsej verjetno na šalterju ne bo študentka ampak zaposlena. ;) Študentko lahko pokličeš na klicni center ...

Besna Glista, deluješ mi sumljivo. Si tedvajev, da imaš toliko notranjih informacij?? :O

SeMiNeSanja je izjavil:

buttcrack je izjavil:

Vzami mobitel ali digitalni fotoaparat, vključi na kamero, vanj usmeri daljinec in pritiskaj po gumbih. Če vidiš žmrkanje LED diode na koncu daljinca, potem po vsej verjetnosti ni nič narobe z daljincem ampak je napaka na STB-ju.

Najbolje, da oboje vzameš s seboj (STB+daljinec), ko boš šel težit študentki za šalterjem za telefonsko....

Sem testiral tvoj predlog in ledica ne utripa, preveril se na TV daljincu in tam se lepo vidi blinkanje.
Pazi se me (ne)študentka za šalterjem :)

Gospodična je ob 18h zaprla poslovalnico, a ni lahko prosim en pove kako lahko začasno šaltam kanale preko telefona.

BlackHole ::

buttcrack je izjavil:

Meni je vedno pomagalo, da sem pritisnil rdečo tipko (čudežno vedno dela) na daljincu in še enkrat za vklop nazaj. Potem spet delajo vse.
LP Marko

ni spremembe :(

Malajlo ::

Menda se da daljice resetirati. Mogoče to pomaga ...

IL_DIAVOLO ::

Ja kable ven in nazaj not...na komunikatorju in modemu.

To se nardi še preden se menja baterije :)

Dobu drug dalinc od kolega in ni več permanentno na baby tv

IL_DIAVOLO ::

Oprosti, ker sem želel pomagat.

Nisem ti žele nič slabega, zato smiley na koncu stavka, ker itak ti support za vsak problem reče to in ponavadi je nato res bolje.

https://www.t-2.net/brezcasni-m

Kaj je zdaj 10 GB ali 2 GB?

Ali gre za različni postavki (različen pomen)?
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

konspirator ::

Če gledaš https://www.t-2.net/mobilni-paketi , piše 10 Gb.
Pokliči na 080 64 64 za razjasnitev dileme.
--

modelno1 ::

S 1. 6. bodo dal vsem paketom več prenosa: vir.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: modelno1 ()

Tr0n ::

Ah, mobilni internet. Sem mislo, da bodo xDSL pipico povecali. :)

Modri dirkač ::

MrStein je izjavil:

https://www.t-2.net/brezcasni-m

Kaj je zdaj 10 GB ali 2 GB?

Ali gre za različni postavki (različen pomen)?

S 1.6., trenutno 2gb
Everybody lies!

starboi ::

Mogoče kakšne informacije v zvezi z Šporklub HD vsebinami? Lp

matobeli ::

Eno T2 vprašanje:

Na modemu (črna velika plehnata škatla) imam trenutno 2x wireless router, oba seveda prek DHCPja dobita vse kar rabita, nobenih ekstra stvari nimam naštimanih. Enega sem želel zamenjati z novim pa mi potem javlja da nimam internet dostopa.

Je to povezano s tem da T2 dovoli samo dva IPja?

Če je, kaj moram naredit da bom lahko uporabil nov router (odjavit od IPja stari router...?)?
Se ti IPji kdaj resetirajo?

tako je.

renew ip-jev se dela na 24ur, tako da v najslabšem primeru moraš počakat 1dan. odvisno kdaj je na zadnje star router obnovil IP.
lahko star router povežeš nazaj, se povežeš nanj in iz web konzole, če to omogoča, narediš release IP-ja.
tretja opcija pa je, da naročiš statičen IP naslov in ga vpišeš v router. ampak to spet traja - birokracija pa to.
««
190 / 248
»»