Forum » Omrežja in internet » T-2: Informacije
T-2: Informacije
Temo vidijo: vsi
Ziga Dolhar ::
Zaradi take zamude si več kot upravičen odstopiti od pogodbe in jih zajebat.
https://dolhar.si/
leiito ::
Meni dela vse normalno in sem bil več let zadovoljna stranka za net, tivi in mobilno.
Po prodaji so se pa navzeli nekaterih grdih navad velikih. Ena od prednosti t2 je bila vedno enostavnost in preglednost paketov in cenikov. Zdaj pa npr. hočeš na eni movilni cifri dodati paket mobilni M npr., im moraš zato skleniti čisto drug deal, doplačati €10 mesečno za tivi paket, ki si ga že imel, doplačati €5 mesečno za drugo mobilno cifro, uslužbenci ti povsem napačno predstavijo kaj dejansko dobiš oz. pravijo, da se pogoji spreminjajo skoraj dnevno.
Najbolj boleča fora je pa zaračunavanje vsake začete minute. To je bila fora PTTja še iz časa impulzov. V paketih mobilni, kjer dobiš za €12.99 200 minut in smsov v druga omrežja, ti namesto sekundnega ntervala zaračunavajo minutnega. Razlika zna biti velika, cca. 20% (glede na dolžino povprečnega klica). Bomo videli, če se vse skupaj sploh splača.
Po prodaji so se pa navzeli nekaterih grdih navad velikih. Ena od prednosti t2 je bila vedno enostavnost in preglednost paketov in cenikov. Zdaj pa npr. hočeš na eni movilni cifri dodati paket mobilni M npr., im moraš zato skleniti čisto drug deal, doplačati €10 mesečno za tivi paket, ki si ga že imel, doplačati €5 mesečno za drugo mobilno cifro, uslužbenci ti povsem napačno predstavijo kaj dejansko dobiš oz. pravijo, da se pogoji spreminjajo skoraj dnevno.
Najbolj boleča fora je pa zaračunavanje vsake začete minute. To je bila fora PTTja še iz časa impulzov. V paketih mobilni, kjer dobiš za €12.99 200 minut in smsov v druga omrežja, ti namesto sekundnega ntervala zaračunavajo minutnega. Razlika zna biti velika, cca. 20% (glede na dolžino povprečnega klica). Bomo videli, če se vse skupaj sploh splača.
Gregor P ::
... saj ta boljši del verjetno še obstaja; da lahko vedno greš stran kadarkoli hočeš
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Brane22 ::
A kdo ve, kako se pri mobilnem netu pri T-2 obračunavajo podatkovni prenosi ?
navedena je cena za 10kiB ampak ni jasen način obračunavanja.
Če imam recimo aplikacijo na telefončku, ki mi recimo 500x pošlje nekam 1 byte v razmiku ene sekunde, ali se na koncu meseca:
- to obračuna kot 500x1byte = 500 byteov, zaokroženo navzgor na najmanjšo obračunsko enoto = 10 kiB
- to vsakič zaokroži navzgor na 10kiB in na koncu meseca obračuna kot 500 x 10 kiB = 5MiB
Zanima me tudi če se stvar na isti način zaračunava na T-2 in Simobil omrežju...
Če imam recimo aplikacijo na telefončku, ki mi recimo 500x pošlje nekam 1 byte v razmiku ene sekunde, ali se na koncu meseca:
- to obračuna kot 500x1byte = 500 byteov, zaokroženo navzgor na najmanjšo obračunsko enoto = 10 kiB
- to vsakič zaokroži navzgor na 10kiB in na koncu meseca obračuna kot 500 x 10 kiB = 5MiB
Zanima me tudi če se stvar na isti način zaračunava na T-2 in Simobil omrežju...
MrStein ::
Mimogrede: S 1. februarjem sprememba cen za samostojno storitev interneta
Podražitev za 1 oz. 2 EUR/mesec
Podražitev za 1 oz. 2 EUR/mesec
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
pretnarm ::
A kdo ve, kako se pri mobilnem netu pri T-2 obračunavajo podatkovni prenosi ?
Obračuna se 10 kB, odvisno je tudi, koliko časa ti traja posamezna seja, smartphoni ponavadi ne prekinjajo sej in bi ti moralo šteti po prvi alineji (imam nameščen 3g watchdog in vključeno, da zaznava 10kB ''bloke'' in zaenkrat ni bilo velikega odstopanja 3g watchdog vs. servisne strani)
Za roaming pri Simobilu pa je verjetno isto, samo ne me držat za besedo :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pretnarm ()
Netrunner ::
zakaj t2 TV noče delat preko lan vtičnice?? .. če povežem direkt TV dela, preko vtičnice pa ne... sem probal tip A in tip B povezave pa na TVju je samo "tv.private.t2 could not be found"
drugače pa internet dela normalno .. preko vezave A in vezave B
ima še kdo podoben problem in je mogoče rešljiv ?
drugače pa internet dela normalno .. preko vezave A in vezave B
ima še kdo podoben problem in je mogoče rešljiv ?
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
OmegaBlue ::
Wat? Daj ti napiši še kaj več kam ti to vštekavaš.
Če misliš zakaj ne dela STB na tvojem routerju, STB pridobi IP iz drugega ranga na drugem VLAN. Iz tvojega omrežja stvar ne bo delala.
STB mora bit priklopljen na T-2 opremi
Če misliš zakaj ne dela STB na tvojem routerju, STB pridobi IP iz drugega ranga na drugem VLAN. Iz tvojega omrežja stvar ne bo delala.
STB mora bit priklopljen na T-2 opremi
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
Zelo enostavno
MODEM ---> TV komunikator ---> TV = Dela
MODEM ---> LAN vtičnica ------ LAN vtičnica ---> TV komunikator ---> TV = NE Dela
Modem in tv komunikator sta vsak v svoji sobi ... pa imam kable po zidu speljane od ene do druge LAN vtočnice .. nobenega switcha ali routerja vmes
začasno sem imel speljano kabel direkt kar iz sobe v sobo po hodniku .. rad bi pa pokoristil tistega v zidu... to je to
MODEM ---> TV komunikator ---> TV = Dela
MODEM ---> LAN vtičnica ------ LAN vtičnica ---> TV komunikator ---> TV = NE Dela
Modem in tv komunikator sta vsak v svoji sobi ... pa imam kable po zidu speljane od ene do druge LAN vtočnice .. nobenega switcha ali routerja vmes
začasno sem imel speljano kabel direkt kar iz sobe v sobo po hodniku .. rad bi pa pokoristil tistega v zidu... to je to
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Netrunner ()
Ah ok, uredu :)
Potem imaš nekje napačno zvezano ali pa poškodovan kabel. Najlažje je pogruntat s testerjem, če ga seveda imaš.
Sicer, tista napaka pomeni, da STB ni mogel resolvat interne domene, ki jo uporabljajo za svoj portal. Nekaj ti ne štima na mreži.
Potem imaš nekje napačno zvezano ali pa poškodovan kabel. Najlažje je pogruntat s testerjem, če ga seveda imaš.
Sicer, tista napaka pomeni, da STB ni mogel resolvat interne domene, ki jo uporabljajo za svoj portal. Nekaj ti ne štima na mreži.
omrežje bi moralo biti ok ker če internet dela normalno ....
kakorkoli ...
-prvo sem ime TV na port 1 in direkt dela.. preko vtičnice ne ...
-nato sem ponovno povezal direkt in ni hotelo delat .. ista napaka kot preko vtičnice
-poizkusil sem TV priklopit na port 2 (direkt) in zadeva TV je delal
-poizkusil sem še 1x dat preko vtičnice in zadeva ni delala
-nato sem poizkusil port 3 preko vtičnice in sedaj dela ???
sedaj imam port 1 za internet in port 3 za TV .. oboje preko vtičnice .. in dela ok
mi ni logično kako in zakaj .. pa nimam volje se igrat in stalno pretikavat in probavat razne kombinacije..
na tehnični službi od T2 so mi rekli da TV zna delati težave preko vtičnice, tako da je bolje direkt povezat. Upam da sedaj ko dela bo delalo vedno.
..eno vprašanje mimogrede .. je možno spremljati TV2go na PCju ? .. vem da se da preko VLCja gledat .. vendar me zanima če se da TV2go uporabit
kakorkoli ...
-prvo sem ime TV na port 1 in direkt dela.. preko vtičnice ne ...
-nato sem ponovno povezal direkt in ni hotelo delat .. ista napaka kot preko vtičnice
-poizkusil sem TV priklopit na port 2 (direkt) in zadeva TV je delal
-poizkusil sem še 1x dat preko vtičnice in zadeva ni delala
-nato sem poizkusil port 3 preko vtičnice in sedaj dela ???
sedaj imam port 1 za internet in port 3 za TV .. oboje preko vtičnice .. in dela ok
mi ni logično kako in zakaj .. pa nimam volje se igrat in stalno pretikavat in probavat razne kombinacije..
na tehnični službi od T2 so mi rekli da TV zna delati težave preko vtičnice, tako da je bolje direkt povezat. Upam da sedaj ko dela bo delalo vedno.
..eno vprašanje mimogrede .. je možno spremljati TV2go na PCju ? .. vem da se da preko VLCja gledat .. vendar me zanima če se da TV2go uporabit
broken/link ::
ja, da se, prek t-2 agenta
http://www.t-2.net/podpora/navodila/tel...
je pa ista prog.shema kot prek tv2go-ja. videni samo določeni programi, medtem ko prek VLCja vidiš vse kar imaš na TVju naročeno.
http://www.t-2.net/podpora/navodila/tel...
je pa ista prog.shema kot prek tv2go-ja. videni samo določeni programi, medtem ko prek VLCja vidiš vse kar imaš na TVju naročeno.
Obračuna se 10 kB, odvisno je tudi, koliko časa ti traja posamezna seja, smartphoni ponavadi ne prekinjajo sej in bi ti moralo šteti po prvi alineji
Če bi bilo odvisno od trajanja seje, bi to pomenilo, da T-2 jeva mašinerija spremlja status TCP povezav, kar se mi zdi malo verjetno.
Sem pa poslal vprašanje na T-2. Take stvari je treba slišati "from the horses mouth", da ne bi prišlo do neprijetnih presenečenj, če si tam kdo čez noč premisli, ti pa fašeš račun v višini bolivijskega proračuna.
S "seja" se ne misli TCP "seje" ampak GSM/GPRS/UMTS/whatever "seje". Kar je nekaj čist tretjega.
Motiti se je človeško.
Fajn bi blo vedet kaj več o tem, ne dabi vmes moral prebrat šitload specifkacij samo zaradi tega.
mogoče kdo ve, kje bi dobil kakšna navodila kako usposobit t2 na PC prek VLC ali še bolje preko kakega XBMCja? ..verjetno so v tej temi vendar je preolga za iskanje :)
hvala
hvala
Dami ::
mogoče kdo ve, kje bi dobil kakšna navodila kako usposobit t2 na PC prek VLC ali še bolje preko kakega XBMCja? ..verjetno so v tej temi vendar je preolga za iskanje :)
hvala
Verjetno boš tu našel.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
cordoba ::
A kdo ve kako se odblokira programe, ki nimaš naročenih na vlc? Nekdo mi je rekel, da se da :)
A kdo ve kako se odblokira programe, ki nimaš naročenih na vlc? Nekdo mi je rekel, da se da :)
V servisnih straneh je en tak kul hack. Maš knof "Naroči paket".
thramos ::
Še boljši je pa ta, da najdeš kakšno aktualno "t-2 playlist". Ne vem pa točno kakšno je trenutno stanje odprtosti kanalov.
Kdo ve na kakšen način se pride do playlist?
Kdo ve na kakšen način se pride do playlist?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: thramos ()
Magic1 ::
Se mi zdi da to s playlistami ne deluje več odkar so uvedli aplikacijo za tab. Imaš, kolikor plačaš.
Magic
thramos ::
Se deluje, vsaj pri tistih kanalih, ki me zanimajo. Preko aplikacije baje ne, direktno pa.
preem ::
finta je v tem ker so paketi čist mim sestavljeni...
v S shemi ne dobiš absolutno nič, še tistih kanalov, ki so bli že leta 1992 brezplačni na vsaki satelitski za 200 DEM. Na t-2 pa ne, Eurosport, Sport TV1 Sport TV 2, vse so vrgli ven iz S sheme...
mislim, kaj misliš da vam bom plačeval za RTV SLO 1 ? Plačujem RTV naročnino in lahk gledam zastojn, zakaj bi plačeval T2ju za to?
Vmes pa teh 5,6 športnih kanalov razdrobljenih v 4 paketih... mislim, pa kdo je to sestavljal???
dejte en športni paket skup sestavt, in to na brzino da ga lahk naročim, ker če ne, adijo vam še teh 9 € na mesec ki jih plačujem.
v S shemi ne dobiš absolutno nič, še tistih kanalov, ki so bli že leta 1992 brezplačni na vsaki satelitski za 200 DEM. Na t-2 pa ne, Eurosport, Sport TV1 Sport TV 2, vse so vrgli ven iz S sheme...
mislim, kaj misliš da vam bom plačeval za RTV SLO 1 ? Plačujem RTV naročnino in lahk gledam zastojn, zakaj bi plačeval T2ju za to?
Vmes pa teh 5,6 športnih kanalov razdrobljenih v 4 paketih... mislim, pa kdo je to sestavljal???
dejte en športni paket skup sestavt, in to na brzino da ga lahk naročim, ker če ne, adijo vam še teh 9 € na mesec ki jih plačujem.
preem ::
kaj a ni to kao uraden thread firme? nimajo enga zaposlenga tam, ki nadzoruje tu in pomaga strankam? bom res mogu direktorja klicat, prokleta banda nesposobna.
roCkY ::
in mu pove, da so športni kanali v paketu vredni 22€.
pol bo pa po forumih pisal kako sposoben je direktor. ?
pol bo pa po forumih pisal kako sposoben je direktor. ?
jamiroq ::
ve kdo kako je s t-2 optiko in blokiranjem portov?
če zaženem shieldsup test na grc.com mi port pokaže kot odprt, če zaženem nmap iz drugega omrežja mi ga pokaže kot zaprtega, če se poskušam povezati s telnetom na svoj ip na vratih 25 (od 'zunaj') se ne morem. submission (port 587) dela normalno.
mail server sem si preselil iz lokacije, kjer sem imel vdsl, na lokacijo kjer imam optiko; odhodna pošta se seveda ustavlja, ker se mail serverji prejemnikov ne odzivajo. nat je nastavljen pravilno, firewall tudi.
če zaženem shieldsup test na grc.com mi port pokaže kot odprt, če zaženem nmap iz drugega omrežja mi ga pokaže kot zaprtega, če se poskušam povezati s telnetom na svoj ip na vratih 25 (od 'zunaj') se ne morem. submission (port 587) dela normalno.
mail server sem si preselil iz lokacije, kjer sem imel vdsl, na lokacijo kjer imam optiko; odhodna pošta se seveda ustavlja, ker se mail serverji prejemnikov ne odzivajo. nat je nastavljen pravilno, firewall tudi.
odvisno kako maš nastavljeno varnost. pokliči na KC in se pozanimaj.
port 25 je odprt samo v primeru, da imaš naročeno statiko
če imaš nizko varnost, so odprti vsi porti razen 25ke.
port 25 je odprt samo v primeru, da imaš naročeno statiko
če imaš nizko varnost, so odprti vsi porti razen 25ke.
za statiko pa rabiš:
1. ali dopis s podpisom naročnika v stilu "spodaj podpisani X X naročam statičen IP naslov. podpis"
ali
2. da naročnik stopi na poslovalnico in naroči statiko in ti tam vse skonfigurirajo in izdajo vso potrebno papirologijo.
1. ali dopis s podpisom naročnika v stilu "spodaj podpisani X X naročam statičen IP naslov. podpis"
ali
2. da naročnik stopi na poslovalnico in naroči statiko in ti tam vse skonfigurirajo in izdajo vso potrebno papirologijo.
Pozdravljeni. T2 tv imam dober teden naročeno, ampak sem zelo nezadovoljen. Imam 20/2 linjijo in nič ne dljam, ampak slika se skoz zatika, šteka. A je to problem t2 nasplošno, ali je samo problem z škatlo motorola, net itd?
Magic1 ::
Hmm a 20/2 sploh obstaja? Zgleda da imaš vdsl, glede na to da nimaš simetrično. A si stestiral hitrost? Kje je problem, navadne postaje ali hd? Za navadne načeloma zadostuje že 6, seveda min konstantno.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
Seveda obstaja, je v paketu. Imam vdsl, ko gledam hd, mi speedtest kaže še cca 6 mega hitrost. Internet mi sigurno dela dovolj hitro, mislim, da je drugje problem...
Šteka pa tudi na normalnih programih, se pravi tudi, če nisem na hd!
Šteka pa tudi na normalnih programih, se pravi tudi, če nisem na hd!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cordoba ()
Prijavi napako na hd da ti pogledajo linijo. Tukaj ti ne moremo pomagati s takšnimi problemi.
Vanadium ::
Pomoje da imaš parico bolj bogo in tu ti t-2 nemore preveč pomagat. Kaki kabel imaš od modema do TK omarice? Če je neki iz prejšnega sistema menjaj z novim UTP kablom.
DjTonic ::
T-2 odprl novo poslovalnico v Mariboru. Lahko potrdim, da odlično izgleda
T-2 v Mariboru na novi lokaciji v Hotelu City v središču mesta
T-2 v Mariboru na novi lokaciji v Hotelu City v središču mesta
Blazz ::
a še komu zadnje 2 ali 3 dni ven meče internet za 5-10 sekund, na vsako uro ali 2. Precej moteče med igranjem multiplayer iger...
TgT ::
a še komu zadnje 2 ali 3 dni ven meče internet za 5-10 sekund, na vsako uro ali 2. Precej moteče med igranjem multiplayer iger...
lahko so problemi s sinhronizacijo, modem ali linija, poklici helpdesk
Hit'N'Run
ABX ::
Jaz razmišljam da bi šel na optiko od T-2. Trenutno na Siol-u sem zelo zadovoljen z 20/20 (32Eur), vendar vidim da ima T-2 50/50 za 46eur (41+5 davka Telekomu).
Sem pa zelo delikaten glede latency in uptime.
Lahko kdo ki, tako kot jaz, je zelo delikaten glede tega poda kak info (samo tisti na optiki, VDSL no comment please)?
To je moj ping do google.com
round-trip min/avg/max = 17.332/18.225/21.422 ms
Sem pa zelo delikaten glede latency in uptime.
Lahko kdo ki, tako kot jaz, je zelo delikaten glede tega poda kak info (samo tisti na optiki, VDSL no comment please)?
To je moj ping do google.com
round-trip min/avg/max = 17.332/18.225/21.422 ms
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
google.com je zelo premičen "cilj", raje daj nekaj fiksnega za primerjat.
Motiti se je človeško.
ABX ::
Google DNS, tega upam da ne "premikajo" okoli. :)
--- 8.8.8.8 ping statistics ---
20 packets transmitted, 20 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max = 26.132/26.318/27.160 ms
--- 8.8.8.8 ping statistics ---
20 packets transmitted, 20 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max = 26.132/26.318/27.160 ms
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Sergio ::
Tudi Google DNS je zelo premicen cilj.
T-2:
PING google.com (173.194.35.165) 56(84) bytes of data.
64 bytes from muc03s02-in-f5.1e100.net (173.194.35.165): icmp_req=1 ttl=53 time=25.9 ms
64 bytes from muc03s02-in-f5.1e100.net (173.194.35.165): icmp_req=2 ttl=53 time=25.7 ms
64 bytes from muc03s02-in-f5.1e100.net (173.194.35.165): icmp_req=3 ttl=53 time=25.9 ms
64 bytes from muc03s02-in-f5.1e100.net (173.194.35.165): icmp_req=4 ttl=53 time=25.7 ms
router@router:~$ ping 8.8.8.8
PING 8.8.8.8 (8.8.8.8) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_req=1 ttl=48 time=20.7 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_req=2 ttl=48 time=20.6 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_req=3 ttl=48 time=20.7 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_req=4 ttl=48 time=20.6 ms
Arnes:
router@router:~$ ping 193.2.1.66
PING 193.2.1.66 (193.2.1.66) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 193.2.1.66: icmp_req=1 ttl=251 time=0.865 ms
64 bytes from 193.2.1.66: icmp_req=2 ttl=251 time=0.793 ms
64 bytes from 193.2.1.66: icmp_req=3 ttl=251 time=0.749 ms
64 bytes from 193.2.1.66: icmp_req=4 ttl=251 time=0.835 ms
64 bytes from 193.2.1.66: icmp_req=5 ttl=251 time=0.787 ms
Siol:
router@router:~$ ping www.siol.net
PING www.siol.net (89.143.249.230) 56(84) bytes of data.
64 bytes from www.siol.net (89.143.249.230): icmp_req=1 ttl=59 time=1.40 ms
64 bytes from www.siol.net (89.143.249.230): icmp_req=2 ttl=59 time=1.11 ms
64 bytes from www.siol.net (89.143.249.230): icmp_req=3 ttl=59 time=1.22 ms
64 bytes from www.siol.net (89.143.249.230): icmp_req=4 ttl=59 time=1.23 ms
T-2
router@router:~$ ping www.t-2.net
PING www.t-2.net (84.255.209.78) 56(84) bytes of data.
64 bytes from servis.t-2.net (84.255.209.78): icmp_req=1 ttl=61 time=0.956 ms
64 bytes from servis.t-2.net (84.255.209.78): icmp_req=2 ttl=61 time=0.758 ms
64 bytes from servis.t-2.net (84.255.209.78): icmp_req=3 ttl=61 time=0.858 ms
64 bytes from servis.t-2.net (84.255.209.78): icmp_req=4 ttl=61 time=0.745 ms
T-2:
PING google.com (173.194.35.165) 56(84) bytes of data.
64 bytes from muc03s02-in-f5.1e100.net (173.194.35.165): icmp_req=1 ttl=53 time=25.9 ms
64 bytes from muc03s02-in-f5.1e100.net (173.194.35.165): icmp_req=2 ttl=53 time=25.7 ms
64 bytes from muc03s02-in-f5.1e100.net (173.194.35.165): icmp_req=3 ttl=53 time=25.9 ms
64 bytes from muc03s02-in-f5.1e100.net (173.194.35.165): icmp_req=4 ttl=53 time=25.7 ms
router@router:~$ ping 8.8.8.8
PING 8.8.8.8 (8.8.8.8) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_req=1 ttl=48 time=20.7 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_req=2 ttl=48 time=20.6 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_req=3 ttl=48 time=20.7 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_req=4 ttl=48 time=20.6 ms
Arnes:
router@router:~$ ping 193.2.1.66
PING 193.2.1.66 (193.2.1.66) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 193.2.1.66: icmp_req=1 ttl=251 time=0.865 ms
64 bytes from 193.2.1.66: icmp_req=2 ttl=251 time=0.793 ms
64 bytes from 193.2.1.66: icmp_req=3 ttl=251 time=0.749 ms
64 bytes from 193.2.1.66: icmp_req=4 ttl=251 time=0.835 ms
64 bytes from 193.2.1.66: icmp_req=5 ttl=251 time=0.787 ms
Siol:
router@router:~$ ping www.siol.net
PING www.siol.net (89.143.249.230) 56(84) bytes of data.
64 bytes from www.siol.net (89.143.249.230): icmp_req=1 ttl=59 time=1.40 ms
64 bytes from www.siol.net (89.143.249.230): icmp_req=2 ttl=59 time=1.11 ms
64 bytes from www.siol.net (89.143.249.230): icmp_req=3 ttl=59 time=1.22 ms
64 bytes from www.siol.net (89.143.249.230): icmp_req=4 ttl=59 time=1.23 ms
T-2
router@router:~$ ping www.t-2.net
PING www.t-2.net (84.255.209.78) 56(84) bytes of data.
64 bytes from servis.t-2.net (84.255.209.78): icmp_req=1 ttl=61 time=0.956 ms
64 bytes from servis.t-2.net (84.255.209.78): icmp_req=2 ttl=61 time=0.758 ms
64 bytes from servis.t-2.net (84.255.209.78): icmp_req=3 ttl=61 time=0.858 ms
64 bytes from servis.t-2.net (84.255.209.78): icmp_req=4 ttl=61 time=0.745 ms
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sergio ()