Forum » Omrežja in internet » T-2: Informacije
T-2: Informacije
Temo vidijo: vsi
Tody ::
To da je VDSL osnova je dost jasno. Seveda ti lahko dajo samo voip samo bo vrjetno drugačna cena ali pa ne. Naštimal ti bodo VDSL ti dal telefon zdej se pa slikej. Ko boš hotel še internet bodo v centrali 2x kliknl in boš mel net. ko boš hotu tv bodo spet 2x kliknl in boš mel TV. simple
sigma ::
Hux: očitno si bolje seznanjen kako deluje T-2, kot jaz.
Pa naj te vprašam - si že podpisal pogodbo?
Jaz sem jo in ti torej iz prve roke povem, da je T-2 na podlagi podatkov, ki sem ji posredoval, na Telekomu naredil poizvedbo.
Ko so dobili podatek o tem, da sem od centrale oddaljen toliko in toliko metrov in da je vdsl možen, so mi poslali pogodbo, kjer sem izbral željen paket.
Torej so kar migali, ne samo z enim prstom, se ti ne zdi?
In zdaj bom vrnil podpisano pogodbo in od tu naprej je stvar bolj kot ne v rokah Telekoma, da bodo določili datum preklopa.
Pa naj te vprašam - si že podpisal pogodbo?
Jaz sem jo in ti torej iz prve roke povem, da je T-2 na podlagi podatkov, ki sem ji posredoval, na Telekomu naredil poizvedbo.
Ko so dobili podatek o tem, da sem od centrale oddaljen toliko in toliko metrov in da je vdsl možen, so mi poslali pogodbo, kjer sem izbral željen paket.
Torej so kar migali, ne samo z enim prstom, se ti ne zdi?
In zdaj bom vrnil podpisano pogodbo in od tu naprej je stvar bolj kot ne v rokah Telekoma, da bodo določili datum preklopa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sigma ()
Tr0n ::
No, ce izvedejo poizvedbo pred podpisom pogodobe, cool. Na njihovi strani sta ti dve tocki namrec zamenjani.
Poldy ::
Hm, ali se toraj izplača, če imaš pri siolu že naročeno - adsl, siol tv, da "presedlaš" na T2?
karafeka ::
Hm, ali se toraj izplača, če imaš pri siolu že naročeno - adsl, siol tv, da "presedlaš" na T2?
Živi bili, pa videli.
Me res zanima če ste tudi za SIOL adsl (tisti ki ga imate) šli tako podrobno brat splošne pogoje :).
Tomaz27 ::
Za T-2:
Mene zanima kdaj približno pride nova lista z centralami v izgradnji, to vprašanje je bilo že večkrat zastavljeno pa še ni bilo odgovora. Kako hitro se bodo dodajale nove, v roku 1 meseca, pol leta,... in s kakšno hitrostjo. Hecno je namreč da je v Ljubljani preko 20 central, v Mariboru pa samo 5, tako da smo tukaj v radvanju spet padli ven, kljub temu da je tukaj več 10 novih blokov, kar pomeni dosti potencialnih strank, in da k tej centrali na Pohorski cesti spadajo še Pekre in Limbuš in celotno Radvanje!!!
Hecno je, da smo od sedeža vašega podjetja oddaljeni 1.5 km, pa ne bomo mogli uporabljati vaših storitev :)
Kdaj približno lahko računamo da vdsl centralo v Radvanju?
Btw: sem poslal ze 5 mailov s takšno vsebino pa na nobenega nisem dobil odgovora, zato sem še tukaj probal, mogoče bo kaj boljše :)
Hvala in lp
Mene zanima kdaj približno pride nova lista z centralami v izgradnji, to vprašanje je bilo že večkrat zastavljeno pa še ni bilo odgovora. Kako hitro se bodo dodajale nove, v roku 1 meseca, pol leta,... in s kakšno hitrostjo. Hecno je namreč da je v Ljubljani preko 20 central, v Mariboru pa samo 5, tako da smo tukaj v radvanju spet padli ven, kljub temu da je tukaj več 10 novih blokov, kar pomeni dosti potencialnih strank, in da k tej centrali na Pohorski cesti spadajo še Pekre in Limbuš in celotno Radvanje!!!
Hecno je, da smo od sedeža vašega podjetja oddaljeni 1.5 km, pa ne bomo mogli uporabljati vaših storitev :)
Kdaj približno lahko računamo da vdsl centralo v Radvanju?
Btw: sem poslal ze 5 mailov s takšno vsebino pa na nobenega nisem dobil odgovora, zato sem še tukaj probal, mogoče bo kaj boljše :)
Hvala in lp
Malkec ::
Hja jaz sem doma v Borštnikovi v Radvanju in mi najde ulico v njihovem iskalniku, tak da zgleda da tu je še mogoče
/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /
Malkec:
sej meni ulico tudi najde, tako kot vsem, ulice namrec isce nekje iz imenika menda, da ne mores izbirat oz sam vpisovat majo pa kr tako metodo, drugace bi nekdo napisal goriska, drugi goriska ulica itd tako da imajo potem vsi enako.
Problem je ker centrala na taboru je predalec, tista na studencih pa tudi, mislim da je pri borstnikovi isto, tebi bi tudi najbolj koristla ta v radvanju na pohorski, od tote je borstnikova glih nekje 1 km oddaljena. Od ostalih si pa ti se dalje, tako da dvomim da ti bo slo hehe
sej meni ulico tudi najde, tako kot vsem, ulice namrec isce nekje iz imenika menda, da ne mores izbirat oz sam vpisovat majo pa kr tako metodo, drugace bi nekdo napisal goriska, drugi goriska ulica itd tako da imajo potem vsi enako.
Problem je ker centrala na taboru je predalec, tista na studencih pa tudi, mislim da je pri borstnikovi isto, tebi bi tudi najbolj koristla ta v radvanju na pohorski, od tote je borstnikova glih nekje 1 km oddaljena. Od ostalih si pa ti se dalje, tako da dvomim da ti bo slo hehe
FastWIND ::
@Lover
Centrala Limbuš je na seznamu in ta se verjetno nahaja v objektu pošte v Limbušu kar pomeni, da pokriva določen del Limbuša in Peker. Kaj je z Radvanjem ne bi vedel. Daj poizvedbo.
Centrala Limbuš je na seznamu in ta se verjetno nahaja v objektu pošte v Limbušu kar pomeni, da pokriva določen del Limbuša in Peker. Kaj je z Radvanjem ne bi vedel. Daj poizvedbo.
Tocno ja, sploh nisem gledal pod Limbus ampak sn mislo da bo Maribor-Limbus hehe
Torej manjka samo nasa v Radvanju. Bad
Torej manjka samo nasa v Radvanju. Bad
FastWIND ::
Sedež družbe je v Betnavskem gradu in lastnica le-tega je Mariborska škofija.
Prav zanimive relacije.
Prav zanimive relacije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FastWIND ()
Malkec ::
aja sm mislo da samo tiste ulice najde, kjer je mogoče
Samo če je sedež podjetja v Betnavskem gradu, je borštnikova oddaljena majn ko kilometer do tja, in tam bi lahko meli neko centralo.
Samo če je sedež podjetja v Betnavskem gradu, je borštnikova oddaljena majn ko kilometer do tja, in tam bi lahko meli neko centralo.
/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Malkec ()
OmegaBlue ::
Prvi post je bil posodobljen z novimi podatki - preberite ga in T-2 spletno stran predno postate novo vprašanje. In PROSIM da umirite živce in prenehate z iskanjem zarote v splošnih pogojih.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
YenLoWang ::
..
mene pa zanima, po kaksnem vrstnem redu so posiljali pogodbe..oz.. kako izbirajo 'priviligirance'.. sem namrec poslal povprasevanje v soboto.. 10min po odprtju strani ( 00:10).. in se nic pogodbe.. tukaj pa berem da so jo nekateri dobili tudi brez izpolnjenega 'povprasevanja' ali pa da so izpolnili obrazec v pon..
kdo na t-2.net izbira komu se poslje? a se negre to po nekem pravicnem vrstnem redu?
smrdi tole:)
lp, Yen
mene pa zanima, po kaksnem vrstnem redu so posiljali pogodbe..oz.. kako izbirajo 'priviligirance'.. sem namrec poslal povprasevanje v soboto.. 10min po odprtju strani ( 00:10).. in se nic pogodbe.. tukaj pa berem da so jo nekateri dobili tudi brez izpolnjenega 'povprasevanja' ali pa da so izpolnili obrazec v pon..
kdo na t-2.net izbira komu se poslje? a se negre to po nekem pravicnem vrstnem redu?
smrdi tole:)
lp, Yen
Zgodovina sprememb…
- spremenil: YenLoWang ()
EvilDare ::
No T-2 info: če res berete temo, bi rad nekaj vprašal, glede na to da nisem dobil odgovora na noben e-mail. Jaz mislim da bo celotna razdalja do mene od centrale okoli 1600-1650m. Vem da hitrost VDSL-ja hitro začne padati. Vi preverite na telekomu in ugotovite, da mi recimo lahko vleče samo približno 7-8 Mb/s. Čeprav to ni 10b/s bi jaz vseeno vzel paket. Sedaj pri siolu plačujem za 2mb 9900 SIT. Bilo bi mi popolnoma vseeno če dobim za 900 sit manj malo nižjo hitrost od paketa. A se da to kako zmeniti, da vseeno priklopite VDSL.
Hvala
P.S. sory ostalim ker tukaj sprašujem.
Hvala
P.S. sory ostalim ker tukaj sprašujem.
hipy ::
Vsi se drenjate okoli interneta, telefona in televizije.Kaj pa RADIO???
Trenutno poslušam radio preko kabelskega sistema.
Mogoče pa sem edini, ki to trenutno počnem.
Nikjer ne piše nič okoli te teme.Ja saj je na netu dosti radijev,
ampak verjetno ni tistega, ki ga mogoče trenutno najbolj poslušamo??
A bomo spet antene na okenske police montirali??!!
Trenutno poslušam radio preko kabelskega sistema.
Mogoče pa sem edini, ki to trenutno počnem.
Nikjer ne piše nič okoli te teme.Ja saj je na netu dosti radijev,
ampak verjetno ni tistega, ki ga mogoče trenutno najbolj poslušamo??
A bomo spet antene na okenske police montirali??!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hipy ()
Izi ::
deniss23, ja.
Z pogodbami je vedno tako, da ti podpišeš dve pogodbe in obe pošlješ nazaj.
nato ponudnik pregleda, če je vse vredu izpolnjeno in tudi on podpiše obe pogodbi.
Takrat pogodba začne veljati.
Eno zadržijo zase, eno pa pošljejo tebi nazaj.
Vsaj zdi se mi, da je tako, razen, če nista pogodbi že podpisani z strani T-2.
V tem primeru eno zadrži zase eno pa pošlji nazaj.
Z pogodbami je vedno tako, da ti podpišeš dve pogodbe in obe pošlješ nazaj.
nato ponudnik pregleda, če je vse vredu izpolnjeno in tudi on podpiše obe pogodbi.
Takrat pogodba začne veljati.
Eno zadržijo zase, eno pa pošljejo tebi nazaj.
Vsaj zdi se mi, da je tako, razen, če nista pogodbi že podpisani z strani T-2.
V tem primeru eno zadrži zase eno pa pošlji nazaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
Misak ::
Oba izvoda moraš poslati. Preverjeno. Enega nato dobiš ti nazaj, podpisanega in žigosanega.
(`\'ˇ.¸(`\'ˇ.¸ ~ ¸.ˇ\'´)¸.ˇ\'´)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
(¸.ˇ\'´(¸.ˇ\'´ ~ `\'ˇ.¸)`\'ˇ.¸)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
(¸.ˇ\'´(¸.ˇ\'´ ~ `\'ˇ.¸)`\'ˇ.¸)
deniss23 ::
kaj tam napišem: osnovni podatki naročniškega razmerja.... a to dam podatke, ki jih imam sedaj pri siolu al oni izpolnijo'???
vdsl ::
Končno se mi je upselo prebiti do operaterja (0590 00-000), da vprašam, če se lahko brez settop boxa spremlja TV tudi na PC-ju. Odgovor je: DA, vendar je odvisno od grafične kartice. Za spremljanje TV preko programa VLC, pa nisem dobil konkretnega odgovora . Pa se to - cena dodatnega settup boxa je 25.000 . Zato prosim T2 ali uporabnike foruma, da naj zadeve malce bolj pojasnijo. Hvala!
p.s.: stevilka 0590... ni toliko zasedena, 5x sem poizkusil, nato poslusal 1,5 minute tisto njihovo glasbo, in ze so se javili
Lp
p.s.: stevilka 0590... ni toliko zasedena, 5x sem poizkusil, nato poslusal 1,5 minute tisto njihovo glasbo, in ze so se javili
Lp
whatever ::
teh 25000 je svinjsko zasoljena cena. je še kdo tak, ki je poslal mail 1. 10. pa še vedno ni dobil odgovora?
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
billy ::
Cena dodatnega boxa je 25.000 sit, pa se vam zdi dosti? Telekom kabelska računa 80k samo za priklop kaj šele ostalo.
Ne morem verjetno, da se folk kljub, že tako sanjskih cenah pri T2, vseeno za neki mišji kurac buni.
Ne morem verjetno, da se folk kljub, že tako sanjskih cenah pri T2, vseeno za neki mišji kurac buni.
Dalmatinc ::
Kako je mišljeno, to gledanje televizije preko kompjutera brez setup boxxa? preko česa? please explain ;)
pingec ::
Ta cena je ravno preveč, da bi nekoga, ki ima doma 3 televizije na telemachovi kabelski, prepričala, da gre na T-2...
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
sigma ::
Če se ne motim, je settup box potreben zato, da ti digitalni signal pretvori za analognega odjemalca, tj. televizor.
Ker pa je računalnik "digitalni odjemalec", pa te pretvorbe ni treba... je pa vprašanje, kako zmogljiv PC potrebuješ za direkt gledat'.
Ni pa nujno, da je to res. Samo na glas razmišljam. V obratni smeri, kot je v primeru, ko TV signal priklopiš na posebno (TV) kartico v PC, da pretvori analogni signal zato, da ga digitalni odjemalec skapira ;-)
Ker pa je računalnik "digitalni odjemalec", pa te pretvorbe ni treba... je pa vprašanje, kako zmogljiv PC potrebuješ za direkt gledat'.
Ni pa nujno, da je to res. Samo na glas razmišljam. V obratni smeri, kot je v primeru, ko TV signal priklopiš na posebno (TV) kartico v PC, da pretvori analogni signal zato, da ga digitalni odjemalec skapira ;-)
Rekli so, da moram poslati e-mail na info@t-2.net, navesti podatke o graficni kartici in potem dobim odgovor, ali je mozno spremljati progarme na PC ali ne. Imam pa tudi TV-Tuner, sam se mi zdi butast, da bi mel settop box in potem preko TV-Tunerja. Imam Radeon 9200 SE. Specifikacije http://www.ati.com/products/radeon9200/... Bi bla dost mocna ?
Lp
Lp
goba ::
za gledat IPTV na PCju rabis mrezno + VLC media player in seveda play listo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: goba ()
Tarzan ::
Vsi STB delujejo na isti način, tako da dvomim , da ne bo mogoče preko VLCja spremljati njihovega programa. Bomo videli, ko dobite to jihovo TV pa le povejte, kako in kaj, ker edino to me še zadržuje, da ne naročim zadeve .
Andrejchy ::
Urco nazaj sem klical na telekom (080 8000, prtisnu 2) in zaposleni na delovnem mestu številka 7 mi je na moja vprašanja odgovoru slečede. Telefonski prikluček loh zaston izklopm, če bi ga kasnej želel priklopiti to znese okol 21tisoč. Številko loh obdržite samo če se selte na novo lokacijo in če boste spet pri telekomu:) cena tega je pa 9600SIT
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Andrejchy ()
YenLoWang ::
Je ze kdo dobu kaksen konkreten odgovor glede t-2 VoIP.. kako utemeljijo, da rabis odnarocit telekomov PTSN / ISDN ce hoces uporabjlat njihov VoIP/ki laufa preko VDSL seveda/?
lp, Yen
lp, Yen
globoko grlo ::
menjava številke znotraj TELE.coma, osu ne pa med operaterji
drgač pa naj bi bil po 1.1.06 možen prenos številk med operaterji
drgač pa naj bi bil po 1.1.06 možen prenos številk med operaterji
SasoS ::
Ne vem zakaj bi blo to odvisno od grafične...razen če mislijo da rabiš video-in. Čeprav to je glupo...signal pride že mpeg2 ki ga je na današnjih mašinah đabe dekodirat, zakaj bi rabil pretvorbo stb-tuner-računalnik (da ne omenjam da zato rabiš dodaten stb).
polde66 ::
mene tud zanima setup box, ali oz koliko izhodov omogoča pa kako zgledajo ti izhodi, mam pač videorekorder, dvd rekorder, TV in TV kartico v računalniku, pa še en tv v spodnji etaži. A ma kdo kak www naslov da vidim kok hudiča sploh škatla zgleda pa kaj omogoča. Če en setbox omogoča eno napravo pol jest ostalo zmnožim z 25000 pa je cifra kr huda aneda.
pa nikjer nisem zasledil konkretnega odgovora na to.
Ah pa še nekej kar me moti pri debati. Pogodbe so zato da se proučijo, preberejo in ko se strinjaš z pogoji greš v neko pravno razmerje katero je obvezujoče za obe stranki.. Slepo verjame samo bedak. Če ne verjamete vprašte une k so v Zbiljskem gaju kupl bajte. Men se zdi neumn da bi me pa glih vsak k... scat pelu. Stvari pač tako stojijo da moraš vse prebrat z drobnim tiskom pa sploh. Dobre firme majo dodelane pogodbe slabe...
pa nikjer nisem zasledil konkretnega odgovora na to.
Ah pa še nekej kar me moti pri debati. Pogodbe so zato da se proučijo, preberejo in ko se strinjaš z pogoji greš v neko pravno razmerje katero je obvezujoče za obe stranki.. Slepo verjame samo bedak. Če ne verjamete vprašte une k so v Zbiljskem gaju kupl bajte. Men se zdi neumn da bi me pa glih vsak k... scat pelu. Stvari pač tako stojijo da moraš vse prebrat z drobnim tiskom pa sploh. Dobre firme majo dodelane pogodbe slabe...
polde
frenk ::
Stvari pač tako stojijo da moraš vse prebrat z drobnim tiskom pa sploh
nozdej ko si pogodbo prebral pa še ene 10x preber to temo...če ti še kaj ne bo jasno pa še 10x preber
p.s.: zanimiu da jest 99% odgovorov na vaša vprašanja poznam čeprav sem prebral samo to temo in vse na t-2 strani
Zgodovina sprememb…
- spremenil: frenk ()
polde66 ::
vedno bodo Frenki k bodo svojo gnal,
mene še vedno malo več zanima kot splošne stvari in sicer kaj ti, posamezen setbox omogoča, na kaj in kako je razdeljen telefon da omogoče priklop vseh mogočih obstoječih telefonov, kako zgleda vdsl modem , oz kater se pri niih uporablja, Predvsem pa zakaj me to zanima. Preprosto : siol v svojem modrem paketu daje zraven Sagemov modem ki je nedodelan in ni softversko izpopolnjen do take mere da bi bili uporabniki zadovoljeni. Tako je fajn v naprej vedeti katera naprava te čaka, katera opcija obstaja , zvedeti v naprej kakšne + in kakšne - ima taka naprava....
Primerjati Zbilje z T2 ni ravno najboljša izbira ampak pravna razmerja so urejena na podlagi pogodb. V tem primeru ko podpišeš pogodbo se strinjaš z pogoji katere ti nasprotna stranka daje. ne me narobe razumet, nič nimam prot T2, ampak da pa pogodbe ne prebereš pa slepo verjameš kr v nekaj pa si v tem sistemu k ga mamo jest nebi rad privošču. Mislim da je v večini to jasno razen nekaterim tako in tako nikoli ne bo, tako da je škoda mojga cajta za take.
mene še vedno malo več zanima kot splošne stvari in sicer kaj ti, posamezen setbox omogoča, na kaj in kako je razdeljen telefon da omogoče priklop vseh mogočih obstoječih telefonov, kako zgleda vdsl modem , oz kater se pri niih uporablja, Predvsem pa zakaj me to zanima. Preprosto : siol v svojem modrem paketu daje zraven Sagemov modem ki je nedodelan in ni softversko izpopolnjen do take mere da bi bili uporabniki zadovoljeni. Tako je fajn v naprej vedeti katera naprava te čaka, katera opcija obstaja , zvedeti v naprej kakšne + in kakšne - ima taka naprava....
Primerjati Zbilje z T2 ni ravno najboljša izbira ampak pravna razmerja so urejena na podlagi pogodb. V tem primeru ko podpišeš pogodbo se strinjaš z pogoji katere ti nasprotna stranka daje. ne me narobe razumet, nič nimam prot T2, ampak da pa pogodbe ne prebereš pa slepo verjameš kr v nekaj pa si v tem sistemu k ga mamo jest nebi rad privošču. Mislim da je v večini to jasno razen nekaterim tako in tako nikoli ne bo, tako da je škoda mojga cajta za take.
polde
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: polde66 ()
Nekaj me zanima. Ce narocim TV pri T-2 in 1 settup box, in pride potem ven playlista za VLC, ali bo mozno spremljati hkrati na TV sprejemniku in racunalniku, ali bom moral zaprositi, da mi odprejo se eno linijo za TV. Ce je mozno spremljati na 3 TV hkrati (za 3000 SIT), pol mislim, da je pipca odprta ze po defaultu, ne?
Lp
Lp
McNato ::
25.000 je povsem poštena cena. Pri Siolu stane Amino 33.000 SIT.
Mene bolj zanima če bo imel RGB izhod.
Mene bolj zanima če bo imel RGB izhod.
BlaY0 ::
Za vse tiste ki jih zanima kaj je to STB je tukaj par primerkov:
http://www.aminocom.com/products/ipstb/
...gre pa za navaden računalnik, ki je specializiran za MPEG-2 streaming. Se pravi ne rabi nevem koliko rama rabi procesor ki je zmožen dekodirat MPEG-2 v realnem času in pa grafično kartico , ki zna vse to izrisat v realnem času in poslat na TV-Out izhod (karšenkoli). Na takšnih embeded zadevah ponavadi teče Linux.
http://www.aminocom.com/products/ipstb/
...gre pa za navaden računalnik, ki je specializiran za MPEG-2 streaming. Se pravi ne rabi nevem koliko rama rabi procesor ki je zmožen dekodirat MPEG-2 v realnem času in pa grafično kartico , ki zna vse to izrisat v realnem času in poslat na TV-Out izhod (karšenkoli). Na takšnih embeded zadevah ponavadi teče Linux.
BlaY0 ::
@vdsl:
Če hočeš spremljat 3 (različne!) programe hkrati poleg tega pa imeti še 10 Mbit/sec internet rabiš prepustnost 30 Mbit/sec. Torej? Računica je jasna, če znaš sešteti 2 + 2.
Če hočeš spremljat 3 (različne!) programe hkrati poleg tega pa imeti še 10 Mbit/sec internet rabiš prepustnost 30 Mbit/sec. Torej? Računica je jasna, če znaš sešteti 2 + 2.
Wega ::
[Delno brisan post --Omy]
Sicer zgoraj piše (ali je pisalo) "radirka" ampak mene pa pravzaprav tudi zanima: če boš naročil 2 televiziji, ali boš potem moral OBVEZNO vzeti dva boxa ali pa bo dovolj eden (drugo TV pa bi gledal na PC)
Sicer zgoraj piše (ali je pisalo) "radirka" ampak mene pa pravzaprav tudi zanima: če boš naročil 2 televiziji, ali boš potem moral OBVEZNO vzeti dva boxa ali pa bo dovolj eden (drugo TV pa bi gledal na PC)
Wega,
lep, postaven, pameten
in skromen.
lep, postaven, pameten
in skromen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
hipy ::
Kaj pol vse to pomeni?Če hočem imeti 1/256 paket + TV.Ali to gre al pa je treba zaradi TV imeti večji paket?
Hux ::
[Delno izbrisan odgovor --Omy]
Drugace je pa odgovor na vprasanje. Ne nerabis imeti vecjega kot 1Mbit/256kbps paketa. TV deluje na dodatni bandwidth ki nesme vplivat na internetni placan. Moras pa vseeno bit dovolj blizu centrale kjer se TV sploh deluje.
Drugace je pa odgovor na vprasanje. Ne nerabis imeti vecjega kot 1Mbit/256kbps paketa. TV deluje na dodatni bandwidth ki nesme vplivat na internetni placan. Moras pa vseeno bit dovolj blizu centrale kjer se TV sploh deluje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
roCkY ::
Mogoče zaenkrat razmišljajo tako kot je Siol. Računalnik brez TV tunerja ne. Torej pri meni nimajo šans pa če centralo v naši kleti postavjo in se ne bo dalo MPEG na PC direktno dekodirat.
Šele kasneje je po debati na forumu Siol uporabnikov prišla na plano zadeva z VLC. Mislim sicer, da iz njihovih vrst. Sicer pa nekateri tle to bolje poznate.
Zgoraj je blo nekaj govora o sliki v sliki. Ali bo mogoča?
To mora omogočat STB in ne TV naj TV postane le zaslon. In kako Teletekst? Ena za moj pogled zelo elegantna rešitev bi bila, če bi ta delal prek http protokola in bil dosegljiv z STB ne prek TV posledično brez čakanja za uporabnika. Pač en daljinc za vse v praksi. Pa še s kodami ni problemov.
Še to, play listo ni problem narest le eden od uporabnikov si vzame kakšno urco pa je. Če seveda ne bo kakšnih dodatnih blokad pol je pa VLC verjetno res OUT.
Šele kasneje je po debati na forumu Siol uporabnikov prišla na plano zadeva z VLC. Mislim sicer, da iz njihovih vrst. Sicer pa nekateri tle to bolje poznate.
Zgoraj je blo nekaj govora o sliki v sliki. Ali bo mogoča?
To mora omogočat STB in ne TV naj TV postane le zaslon. In kako Teletekst? Ena za moj pogled zelo elegantna rešitev bi bila, če bi ta delal prek http protokola in bil dosegljiv z STB ne prek TV posledično brez čakanja za uporabnika. Pač en daljinc za vse v praksi. Pa še s kodami ni problemov.
Še to, play listo ni problem narest le eden od uporabnikov si vzame kakšno urco pa je. Če seveda ne bo kakšnih dodatnih blokad pol je pa VLC verjetno res OUT.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roCkY ()