Forum » Omrežja in internet » T-2: Informacije
T-2: Informacije
Temo vidijo: vsi
cryptozaver ::
Ce ni stroma ni ADSL pa tut PC ne dela - pomoje :-)... in kdo se uporablja stacionarne telefone? Stare mame.
TRIROG ::
@ AndrejS ... ISDN se kako dela ko ni stroma ... iz omrezja lahko napajas 1 ISDN telefon ...
moj eurit 35 cse cist dobr pocuti tut brez stroma pa sm tu z njega ze klicu elektro ...
BTW ... GOVORIL sem z T-2 sicer mi je sredi pogovora vrglo ven sistem in jih zdej ne morm nazaj dobit ( network secrtion busy)
rekl so da so vceri poslal od oka 500-600 pogodb pricakujejo pa da bodo prve uporabnike prikljucili tam zacetek novembra ...
moj eurit 35 cse cist dobr pocuti tut brez stroma pa sm tu z njega ze klicu elektro ...
BTW ... GOVORIL sem z T-2 sicer mi je sredi pogovora vrglo ven sistem in jih zdej ne morm nazaj dobit ( network secrtion busy)
rekl so da so vceri poslal od oka 500-600 pogodb pricakujejo pa da bodo prve uporabnike prikljucili tam zacetek novembra ...
Hux ::
SasoS: tak pac da majo vsi drugi bolsega ampak nic zato mi dol visi ping. Upload je to kaj clovek nuca.
SasoS ::
Ja mogoče da nimajo vseh linij gor...glede na to da še kak mesec ne bo uporabnikov. Če ne pa imajo ravno tako preko uta.at kot siol in amis...ne vidim razloga zakaj bi bili potem pingi slabši...
kitl76 ::
Tudi jaz sem jo danes dobil. Sam zanima me zakaj rabjo moj user name od siola pa pasword ??????????
OldSkul ::
In ni ti treba dajati nobenega gesla in upor. imena, saj v pogodbi piše, da to izpolni T-2.
SasoS ::
@janny76: hihi...tam piše izpolni T-2...to sta tvoj nov username in geslo ne od siola
jap...vsekakor bo treba pred podpisom prebrat splošne pogoje...
jap...vsekakor bo treba pred podpisom prebrat splošne pogoje...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SasoS ()
mrTwelveTrees ::
djurodrljaca: itak da bi lahko deliš s sosedom, pač o tem ti določaš, zaprli te ne bodo zaradi tega :)
[Delno izbrisan odgovor --Omy]
[Delno izbrisan odgovor --Omy]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
Bi nehali prosim smetiti temo, če nekaj enkrat napišete je to dovolj in NIKJER ne piše da bo xxx blokiran, to so le špekulacije paranoikov.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Mene samo nekaj zanima predno podpišem pogodbo in jo oddam. Sem lastnik Trio paketa z 4096/512 povezavo. Zdaj bi prešel na T2 in si želim linijo 10/10. Zdaj se mi pa poraja dvom jaz izpolnim pogodbo in pošlem. Telekom mi zmeri linijo in v primeru, da 10/10 nebo mogoče se bo zgodilo kaj? A me bodo vseeno odjavili od Siol-a in mi poturili kako manjšo linijo. Namreč gre se zato plačati moram kazen v višini 40k in bi jo rad plačal le v primeru, da postanem lastnik 10 Mbit-ke za manjše pakete se ne zanimam. Piše nikjer nič o tem na telefon jih pa sploh nemorem dobiti. Zato prosim nekoga za odgovor če slučajno ve ali pa če kdo dobi zvezo če lahko vpraša.
Hvala!
Hvala!
Jaz sem se prijavil v ponedeljek, danes sem jo dobil ažurnost je res hitra vsaj za enkrat. Telefonska je skoraj neuporabna, ker jaz ne dobim nikogar samo muzka igra v nedogled ali pa je zasedeno. Sem se pa spomnil sedaj, da jim ta vprašanja pošlem po mailu morda mi pa odgovorijo.
3. V primeru pozitivnega odgovora T-2 naroči Telekomu Slovenije preključitev na omrežje T-2 in v imenu naročnika odpove tudi druge storitve, ki so jih opravljali drugi operaterji na naročnikovem telefonskem priključku (ADSL, Televizija preko ADSL, ISDN, PSTN). Maksimalni rok v katerem mora Telekom Slovenije izvršiti preključitev je 14 dni.
Tole si ti mislil da naj preberem? To sem jaz prebral 100x samo mene zanima druga stvar jaz naročim 10/10 pa v primeru, da ni izvedljiva, da nebodo sami mi podturili nižji paket in me odjavili od Siol-a tega nepiše nikjer niti v pogodbi ne.
Tole si ti mislil da naj preberem? To sem jaz prebral 100x samo mene zanima druga stvar jaz naročim 10/10 pa v primeru, da ni izvedljiva, da nebodo sami mi podturili nižji paket in me odjavili od Siol-a tega nepiše nikjer niti v pogodbi ne.
Jaffa ::
Pozdravljeni! Če želite izvedeti kakšno hitrost bi bilo možno uporabljati na vaši lokaciji bo potrebno na Telekom Slovenije poslati poizvedbo. Ta postopek izvede družba T-2 brezplačno, ko prejmemo podpisano pogodbo z vaše strani. Če si izberete paket, katerega hitrosti vam ne moremo zagotoviti pogodba ni obvezujoča. V tem primeru si lahko izberete paket z nižjo hitrostjo, če vam to ustreza. Za telefoniranje lahko uporabljate telefone, ki ste jih do sedaj, edina sprememba je da vam T-2 priskrbi vmesnik, ki omogoča normalno delovanje telefonov. Cena 3.000 sit je naročnina na storitev digitalne televizije. Za gledanje potrebujete pa tudi settop box. Za vsak Tv aparat potrebujete nov settop box, prvega vam da družba T-2, drugega in tretjega pa je potrebno plačati. Maksimalno število Tv aparatov na priključek je 3. Hvala vam za zaupanje in za lepe želje. Lep pozdrav. T-2 Služba za naročnike
Tole te verjetno zanima.
Tole te verjetno zanima.
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K
janko771 ::
Jest sem dons govoru po telefonu in mi je povedu da T-2 garantira da bo delovalo v pasu 2 km od centrale vse normalno in ne moteno. Pol sem ga vprašal glede tv-ja, ker sem stran 785 metrov od centrale in bi lahko potem mel 3 televizijske kanale na enkrat, na vsaki tv svoj v prenos in mi je reku da ni problem da pač oni to jamčijo da bo delalo. Potem sem izpolnu prijavnico in izbrav svoj poljubni paket, tv, pa ip telefon.
lp
lp
jest
Tr0n ::
V tem je ravno tezava.
Jaz bi rad preden sploh karkoli podpisem izvedel, kako je s stanjem povezave in sele takrat se lahko pogovarjamo o podpisu kakrsnekoli pogodbe. To, da oni kar avtomatsko odjavljajo mi tudi ni vsec, ker jim s tem dodelis dostop do veliko tvojih podatkov.
In kot receno, pogodba sploh ne vsebuje nobenih pogojev poslovanja, tako da dokler ni tega, se nimamo kaj za pogovarjat.
Jaz bi rad preden sploh karkoli podpisem izvedel, kako je s stanjem povezave in sele takrat se lahko pogovarjamo o podpisu kakrsnekoli pogodbe. To, da oni kar avtomatsko odjavljajo mi tudi ni vsec, ker jim s tem dodelis dostop do veliko tvojih podatkov.
In kot receno, pogodba sploh ne vsebuje nobenih pogojev poslovanja, tako da dokler ni tega, se nimamo kaj za pogovarjat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
sinko999 ::
Mene pa zanima sledeče :
Nizka varnost (Privzeto)
Vsa vrata (porti) so odprta navznoter in navzven, razen vrat na katerih delujejo virusi, črvi, itd. Vrata zapira tehnika T-2 po lastni presoji.
Katere porte pa oni tukaj zaprejo že v osnovi. Ta zadnji stavek me najbolj zanima.
Nizka varnost (Privzeto)
Vsa vrata (porti) so odprta navznoter in navzven, razen vrat na katerih delujejo virusi, črvi, itd. Vrata zapira tehnika T-2 po lastni presoji.
Katere porte pa oni tukaj zaprejo že v osnovi. Ta zadnji stavek me najbolj zanima.
Ni? ni ve?no !
PREVIDNOST!!! dejstvo je da v pogodbi NE pise da te v primeru da te ne morejo povezat na zeljeni paket pogodba NI obvezujoca ... PREVIDNOST!!!
@Tron pazi zdaj te bodo napadli. Uporabniško ime in geslo ni od siola tam lepo piše da to izpolni T2. Če linija ni možna takšno kot si si izbral pogodba ni obvezujoča in te obvestijo o drugih možnostih.
Tr0n ::
Ne bit naiven. Ce ni obvezujoča, zakaj jo moras najprej podpisat, preden sploh izvedejo povpraševanje?
Za povpraševanje je dovolj ze tvoja telefonska stevilka, ne pa vsi tvoji podatki, vkljucno z davcno in EMSO stevilko.
Za povpraševanje je dovolj ze tvoja telefonska stevilka, ne pa vsi tvoji podatki, vkljucno z davcno in EMSO stevilko.
Duke_Nuke ::
Zdaj pa eno tricky vprašanje. Glede na pogodbo, ki smo jo imeli priložnost videti in jo bomo jutri izpolnjevali nas 500-600, ki smo poslali poizvedovanje je potrebno napisati koliko TV pretvornikov hočemo. Skratka, če ne vem za ceno, potem bi bilo naročanje treh settop box-ov nekoliko finančno rizično(2 bi bila za plačat- cena pa bi bila lahko kar zasoljena, pač slabe dosedanje izkušnje;beri:Telekom). Ponavljam, ne ve se še cena, izpolnjevalo se bo pa že, recimo jutri. Rešitev in verjetno verjetna verzija je v tem, da ta pogodba ni ravno tipično pogodbeno obvezujoča in se jo bo verjetno dopolnjevalo potem, ko bo potrjeno, da je možnost priklopa VDSL-a.
To ni paranoja, ampak samo vprašanja kot posledica nedorečenosti pogodbe
P.S. Tole glede izostanka splošni pogojev pri pogodbi (tiste na spletni strani lahko jutri spremenijo in npr. dopišejo, da je treba vse plačat in da si vezan za 60 mescev)
Mal heca
Ravno zato se mi zdi nedorečena pogodba in zato sklepam, da je ta pogodba ni končna. Samo ugibam in sklepam
To ni paranoja, ampak samo vprašanja kot posledica nedorečenosti pogodbe
P.S. Tole glede izostanka splošni pogojev pri pogodbi (tiste na spletni strani lahko jutri spremenijo in npr. dopišejo, da je treba vse plačat in da si vezan za 60 mescev)
Mal heca
Ravno zato se mi zdi nedorečena pogodba in zato sklepam, da je ta pogodba ni končna. Samo ugibam in sklepam
Experto Credite
planetparty ::
Poraja se zanimivo vprašanje: Zakaj se T-2 trudi na vse pretege, da nas tako prijazno odjavi od Siol?
Jaz osebno razumem tole kot dejanje, s katerim hočejo ukrasti Siolove neuke uporabnike.
Saj oni bi nam lahko dali VDSL in bi mi sami odjavili Siol. Odjava je pa sila preprosta; pošlje se jim fax in te odklopijo v roku 2 dni modem se pa vrne v teletrgovino brezplačno.
Tukaj se mi zdi, da T-2 izigrava konkurenco!
Kot naslednje pa je, sem se tudi sam prijavil (10/2), vendar pogodbe še nisem prejel, od centrale pa sem 2500m, tako da niti nimam preveč upanja...
Jaz osebno razumem tole kot dejanje, s katerim hočejo ukrasti Siolove neuke uporabnike.
Saj oni bi nam lahko dali VDSL in bi mi sami odjavili Siol. Odjava je pa sila preprosta; pošlje se jim fax in te odklopijo v roku 2 dni modem se pa vrne v teletrgovino brezplačno.
Tukaj se mi zdi, da T-2 izigrava konkurenco!
Kot naslednje pa je, sem se tudi sam prijavil (10/2), vendar pogodbe še nisem prejel, od centrale pa sem 2500m, tako da niti nimam preveč upanja...
Http://www.directoryelite.com - Elite Directory
sinko999 ::
Hmm še eno vprašanje, ko imajo telefonijo in pa cene za njo kakšna je pa cena klica v tujino v drugo državo ki ni na njihovem seznamu.
LP
LP
Ni? ni ve?no !
janko771 ::
men je reku stric po telefonu da mora delat v pasu 2 km od centrale in oni garantirajo naprej ti pa ne garantirajo da bo vs ok
jest
sigma ::
@robibrk: je kar smiselno, da vse uredi T2. Tako oni poskrbijo za koordinacijo, da te siol ne odklopi danes, potem pa se postavi v čakalno vrsto za priklop na T2. Telekom bo za vsakega naročnika posredoval na T2 informacijo v naprej, kdaj bo narejen odklop.
Pogodbe pa pošiljajo, ko za posameznika dobijo od Telekoma informacijo, kako daleč je od centrale in če je vdsl sploh možen.
Tudi zato je bolje, da ti ne odpoveš pogodbe sam.
Nekdo je zgoraj spraševal glede settboxov.
Prvi je brezplačen, dodatne pa lahko kupiš pri T2.
Cena pa je okrog 30.000 SIT.
Pogodbe pa pošiljajo, ko za posameznika dobijo od Telekoma informacijo, kako daleč je od centrale in če je vdsl sploh možen.
Tudi zato je bolje, da ti ne odpoveš pogodbe sam.
Nekdo je zgoraj spraševal glede settboxov.
Prvi je brezplačen, dodatne pa lahko kupiš pri T2.
Cena pa je okrog 30.000 SIT.
FastWIND ::
A resnično nobenega ne srkbi, da se pogodbe že pošiljajo ni pa še splošnih pogojev oz. bi naj bili na spletnih straneh, kar je nekako čudna poteza, ker bi naj splošni pogoji bili pisni zraven pogodbe.
Tody ::
zu_dr ? Zakaj že ?
A se splača še enkrat poslat popraševanje ? Aja to da nekdo dejanosko uporablja siol TV še ne pomeni da sosed ki ga ne uporablja ni zmožen ga uporabljat. Kličemo v ponedeljek
A se splača še enkrat poslat popraševanje ? Aja to da nekdo dejanosko uporablja siol TV še ne pomeni da sosed ki ga ne uporablja ni zmožen ga uporabljat. Kličemo v ponedeljek
zu_dr ::
Adsl moram obdržati ker ni moj račune plačuje firma jest bi vzel vdsl čist na novo. Do omarce je dost parov do stanovanja je pa že problem.
dk1litk ::
VDSLja ni moč priključiti dokler na tem drotu teče ADSL, zato je urejanje odklopa ADSLja s strani T-2ja v večini primerov kar na mestu. Na firmi, kjer imamo več linij, bomo skušali za nekaj časa ADSL zadržati.
Lep pozdrav!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dk1litk ()
Matej_K ::
Splošni pogoji za opravljanje telekomunikacijskih storitev v omrežju T-2 so že na njihovi strani!!!!
Ponudba / Opis storitev
Ponudba / Opis storitev
... .. .
FastWIND ::
Zanimivo. Dokument je bil ustvarjen 6.10.2005 16:28:43 objavljen pa še mnogo kasneje, zato sem ga iskal zaman.
http://www.t-2.net/docs/pogoji_20051006.pdf
http://www.t-2.net/docs/pogoji_20051006.pdf
sigma ::
Najbrž gre res za telefonski promet, ampak škodilo pa ne bi, če bi bilo to eksplicitno napisano.
V primeru spora pa bi se itak lahko skliceval na njihov glavni reklamni slogan: brez mesečne omejitve prometa, brez vezave itd.
Mislim, da malo preveč pikolovsko gledate vse te člene in določila.
Ali ste jih pri drugih pogodbah tudi?
V primeru spora pa bi se itak lahko skliceval na njihov glavni reklamni slogan: brez mesečne omejitve prometa, brez vezave itd.
Mislim, da malo preveč pikolovsko gledate vse te člene in določila.
Ali ste jih pri drugih pogodbah tudi?
T-2 Info ::
Pozdravljeni!
Forum še vedno aktivno spremljamo, a zaradi velikega števila prejetih elektronskih sporočil in sedaj tudi že telefonskih klicev, je odgovarjanje na forumu oteženo.
Vse informacije, ki vas zanimajo skušamo sproti objavljati na spletu, da bi s tem razbremenili telefone in e poštni račun.
Veliko dvomov se je pojavilo glede lastništva družbe T-2 in vplivov lastnikov na poslovanje družbe. Zagotavljamo vam, da lastnik ne bo omejeval poslovanja družbe.
Pogosto se sprašujete tudi o cenah settop boxev. Kot že večrat omenjeno na forumu, je cena televizijskega priključa 3.000 sit ( z ddv ) in vključen je prvi settop box. Oba nadalnja bosta plačljiva, cena pa trenutno še ni znana.
Pogodbe, ki jih pošiljamo so delno že izpolnjene, ker podatke črpamo iz baze, v katero vpisujete preko spletnega vmesnika. Splošnih pogojev nismo vključili k pogodbi, saj so objavljeni na spletu. Nikakor vas ne poskušamo na kakeršenkoli način pretentati preko pogodb ali splošnih pogojev, ker to ni in nikoli ne bo naš način poslovanja. Zavajanje spoštovanih strank ni način kako želimo pridobiti nove naročnike.
Podatki, ki so objavljeni na spletu so točni in se zadaj ne skriva nič drugega, kot je bilo nekajkrat omenjeno.
Prometa ne omejujemo količinsko in cena paketov ostaja enaka ne glede na to koliko podatkov prenesete.
E poštnih naslovov dobite toliko kolikor je članov v vašem gospodinjstvu. Predal je velikosti 100M, največja količina prenesenih podatkov na eno sporočilo pa je 30M.
Za kakršnakoli vprašanja se obrnite na 059 000000 in info@t-2.net.
Prav tako vam je na voljo spletna stran www.t-2.net , ki jo redno ažuriramo.
Hvala za zaupanje.
Lep pozdrav.
T-2 Služba za naročnike
Forum še vedno aktivno spremljamo, a zaradi velikega števila prejetih elektronskih sporočil in sedaj tudi že telefonskih klicev, je odgovarjanje na forumu oteženo.
Vse informacije, ki vas zanimajo skušamo sproti objavljati na spletu, da bi s tem razbremenili telefone in e poštni račun.
Veliko dvomov se je pojavilo glede lastništva družbe T-2 in vplivov lastnikov na poslovanje družbe. Zagotavljamo vam, da lastnik ne bo omejeval poslovanja družbe.
Pogosto se sprašujete tudi o cenah settop boxev. Kot že večrat omenjeno na forumu, je cena televizijskega priključa 3.000 sit ( z ddv ) in vključen je prvi settop box. Oba nadalnja bosta plačljiva, cena pa trenutno še ni znana.
Pogodbe, ki jih pošiljamo so delno že izpolnjene, ker podatke črpamo iz baze, v katero vpisujete preko spletnega vmesnika. Splošnih pogojev nismo vključili k pogodbi, saj so objavljeni na spletu. Nikakor vas ne poskušamo na kakeršenkoli način pretentati preko pogodb ali splošnih pogojev, ker to ni in nikoli ne bo naš način poslovanja. Zavajanje spoštovanih strank ni način kako želimo pridobiti nove naročnike.
Podatki, ki so objavljeni na spletu so točni in se zadaj ne skriva nič drugega, kot je bilo nekajkrat omenjeno.
Prometa ne omejujemo količinsko in cena paketov ostaja enaka ne glede na to koliko podatkov prenesete.
E poštnih naslovov dobite toliko kolikor je članov v vašem gospodinjstvu. Predal je velikosti 100M, največja količina prenesenih podatkov na eno sporočilo pa je 30M.
Za kakršnakoli vprašanja se obrnite na 059 000000 in info@t-2.net.
Prav tako vam je na voljo spletna stran www.t-2.net , ki jo redno ažuriramo.
Hvala za zaupanje.
Lep pozdrav.
T-2 Služba za naročnike
OH T2 HVALA LEPA za te pomirjajoce besede ... POGODBO podpisem takoj jutri in jo posljem ...
iration ::
Se za spremembo strinjam s trirogom, pogodba bo jutri poslana.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda