» »

T-2: Informacije

T-2: Informacije

Temo vidijo: vsi
««
61 / 248
»»

Malkec ::

Piši na t-2 in zahtevaj nizko varnost.
/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /

Rekec ::

heheh... še 3 dni do hitrejšega interneta- upam vsaj.

Zaj jim je lahko napoti tud Volja, ki ma kr dobre pakete recimo za 20 mbit plačaš samo 12.990, malo sn v dvomu da bo lahko triera ponudla tako storitev za tak mali dnar;( ;(

cool ::

Papica,mene pa zanima kateri Vood uporabljas ko imas 2xtv.Jaz imam Vood 142, 1x tv in bi zelel imeti se 1 x tv.Pa me zanima ali lahko dam zraven switch ali morem kar Vood zamenjati.Pa se to me zanima ,kje dobim dodaten amino? Ali ga narocim preko t-2 ali kako drugace ? hvala

dejanslo ::

pri t-2 ga dobiš za 25k
There`s More Than One Way To Do It

SpecialK ::

Zanima me kako se odpravi odmev pri VoIP telefonu, nekdo je omenjal neke nastavitve glasnosti slušalke?

kitl76 ::

Mene pa zanima kje ste tisti, ki imate 10/10 delujoč 100%, ker vas je na Slo torrent sceni zelo malo videti skoraj nič. Vsak, ki pa že ima upload hitrejši od 150 kB/s je pa ob njem kratica UNI-MB UNI-LJ KC itd. T2 je pa zelo malo videti.

MEDENA ::

Jaz mam 10/2 čeprav dela 1.2 cca pa sem dosti na TORRENT sceni :D

Jest mam 10/10 in dela full dobr .sem pa iz Železnikov

Irmscher ::

No, novica za tiste, ki boste obdržali Telekomov telefon in vzeli VDSL T-2...

Take uporabnike naj bi začeli priklapljati konec marca.
Ne vem pa, ali to pomeni, da bodo šele konec marca spet pošiljali zahtevke na Telekom, kar pomeni, da bo priklop šele konec aprila, ali pa bodo res tiste, ki so že npr. decembra poslali pogodbo, priklopili konec marca.

NavadniNimda ::

IRMSCHER, hvala za informacijo. 8-)
No, sedaj končno vemo, kdaj bo prišla s poceni paketi ven Volja (vseeno pa s precej dražjo telefonijo) - 1. aprila, saj bo tedaj končno lahko T-2 zadihal. Zelo simbolični datum. Neverjetno, kako so "nekatere reči, povezane" v tej udbomafijski državi.:D

Hammer123 ::

cool:
Imam VRG 292. Še en amino smo mi dokupili pri t-2. daš dodatnih 25k sit.

Lp!

Hvala za info!

|bLaD3| ::

Nova T-2 TV playlista.. poleg novih slovenskih kanalov sem nakoncu dodal še 2 HTDV kanala.

http://www.si-gamer.net/blad3_t2/T-2_TV.m3u

Zgodovina sprememb…

• spremenil: |bLaD3| ()

|bLaD3|: link meni ne deluje.

|bLaD3| ::

Poporavljeni, se opravicujem.

wifi4all ::

@NavadniNimba: pa sej Volja ze zdej ponuja poceni pakete... kako pravis, da bo sele takrat? hoces reci, da zdej zgolj zbirajo povprasevanja?
Under Water Hockey
http://www.phljubljana.si/

WiFi - razvezanga dostopa Volja nima ta hip - imela ga bo, po mojih informacijah takrat, ko bodo T-2 pustili delno-razvezavo. Volja zaenkrat zbira "odziv javnosti", preden začnejo kaj zares ponujat. Te reči so drage, Volja je pa v lasti tujcev. Vprašanje je, če se jim bo zdelo vredno iti v tržno tekmo - tudi SiOL bo ponudil polnorazvezan dostop! Zato bo na trgu uspeval tisti, z boljšimi storitvami. Volja ima pa od "velike trojice" gotovo najmanj sposoben inženiring!:8)

Zgodovina sprememb…

Je to lista, samo če imaš tv preko računalnika? Kako bi jo spravil iz računalnika do tv-ja?

Lp!

kako je pa s strokovnostjo T2?

Siol je ze dolgo casa prisoten pa si je z velikim stevilom uporabnikov lahko kupil dober team... oz bi si ga lahko...;)
Under Water Hockey

T2jevci so vglavnem bivši Telekomovci, SiOlovci, Mobitelovci, študentje,... nekateri imajo po 10 in več let izkušenj v računalništvu, mrežarjenju, izdelavi softwarea,... Stvari s katerimi se danes kiti "nacionalni operater" gotovo niso naredili tisti, ki so sedaj tam (pri Telkotu). Hudirja, še kupit ne znajo stvari tako, da bi delale kot je treba...;)

Zgodovina sprememb…

hoces reci... really nice guys... tehnicno dobro podkovani... kul. to je ze razlog vec, da grem k njim... ce imajo stvari poslihtane (najprej v glavi), pa ce so tech freaki...

to je fajn vedet, ker ce se pojavi kaksen problem (in vedno se pri vsakem) je samo se odvisno koliko casa resijo zadevo. a jo samo pokrpajo (kot npr MS patch) ali pa dejansko odstranijo... druga stvar se meni veliko bolj dopade
Under Water Hockey

Pejt enkrat na parkplac pogledat - sami normalni avti. Nobenih merđotov, Audiejev, BMWjev. Dostkrat so cele noči, za ropotuljami. Najbolj pomembno je, da reči delajo. In ne samo da delajo - delat mora tako, da je prav. Konec januarja 2003 je crknil skor za en dan internet na SiOLu. Eden od tistih, ki so takrat tisto packarijo (MS Blaster) rešili s pravilnim pristopom, je seveda na T-2 odšel (pa ne samo on). Na SiOLu se pa mreža od tistega dne ni nikoli tako nemarno razpadla - ker je sestavljena izjemno dobro. Vprašanje pa je, koliko cajta bo zdržala v tej ihti. Valjda ne bo kdo trdil, da samo namečeš ene 200 ADSL2+ dslamov in en šleper routerjev, pa bo še naprej delalo brez problemov.:D No, sicer ni, da bi SiOLovcem privoščil, da se jim kaj razpade. Pravzaprav bi privoščil, da vsem vse dela. Predvsem pa privoščim T-2ju, ki mi od 15.2. dela brez problema (moram potrkat po glavi).:))

vodnar13 ::

s tipkama med tipko OK in MESSAGE se med pogovorom veča - manjša jakost slušalke. malo zmanjšaj jakost, ker, če je na maksimum odmeva

G[e]c ::

A ma ta telefon kaksen speed dial se to da nastimat, da bi mel saj ene 3 stevilke v spominu?

A je mozno kje kupit kaksen drug bolj naormalen ip telefon?

a je kdo ze probal klicati iz SIP telefona na ip telefon oz obratno?
Under Water Hockey

Lime ::

Če želim na TV gledati en program in na analognem videorekorderju snemati drugega, verjetno potrebujem 2 STB-ja?

Hvala

SasoS ::

sample enega od hdtv kanalov :D

http://rapidshare.de/files/14142527/hdt...

mato22 ::

Včeraj sem izpolnil obrazec na netu in sem že danes dobil pogodbo na dom, ampak sploh ne vem, če naj podpišem in pošljem nazaj, glede na vse probleme, ki jih tu berem.
Namen imam obdržat ISDN in vidim, da sploh še ne priklapljajo teh, ki želijo obdržati telefon.
Problem je še, ker bo vse skupaj vzeto na firmo, in veliko delam prek mailov, pa tudi banka laufa prek neta, tako, da si ne morem privoščit, da bi za 1 mesec oz. več ostal brez neta.
Naročil sem 10/2MB, Tel in TV.
Sicer sem zadaj na pogodbi izpolnil samo pooblastilo, da naj v mojem imenu odklopijo ADSL pro Siolu in nič drugega, ker bom tel itak obdržal.

Tako da sem v dilemi in pred sabo držim podpisano pogodbo, samo ne vem, če bi jo sploh poslal.

A je tu kakšen iz Kamnika, pa da mu že laufa T-2, in kako se obnese.

dejanslo ::

mislim, da so s kamnika že, ampak če nisi prepričan, je po moej bolje, da raje _zaenkrat_ ne..
There`s More Than One Way To Do It

Tody ::

Nevem kaj ti tukaj ni jasno ? Siol tako slab ? Poleg tega, zakaj bi imel 2 telefona ? Večina ljudi se pritožuje ko so priključeni da niamjo polnih 10 mb itd... ti tega pri emailh in bankah ne potrebuješ... vsee stroški ki jih lahko imaš če gre v tistih par procentih ki zavijejo v slabo smer so večji kot pa če počakaš še 2-3 mesece da se gužva razkadi

MaCoFaCo ::

Hud tisti sample (1920 x 1088?). Gladko je šlo predvajat le v VLC media playerju, BSPlayer pa je malo štekal... Res fenomenalna slika.

Can't wait this.

ELEKTROLJUB ::

Moj prijatel je vzel T-2 10/10 paket za firmo.
Za vsak slučaj je obdržal še Shito-l adsl.
V dveh mesecih Shitol-a ni rabil niti enkrat.
Zato ga bo sedaj odjavil.
Tudi sam imam T-2 in mi deluje brez problema.
LED svetloba je prihodnost...

Zgodovina sprememb…

marko25 ::

Meni tud vse dela ok razen e-mule.
Mam srednji paket varnosti. A je to problem?

marko25: Da. Spremeni si na nizko varnost.

Ja, itak obvezno nizko varnost

Mi lahko kdo odgovori , zakaj imam odmev v slusalki (sem zmanjsal glasnost slusalke na min ), ter prekinja med pogovorom ?Je mogoce kriv ul-a,ce imam prevec odprt oz dl-a? Hvala!

shock ::

A lahko malo več razložiš kdaj imaš odmev v slušalki? Vprašanje je kdaj imaš odmev, a to je ko kličeš na telekomovo vcifro ali znotraj T-2 omrežja ali kaj drugega.

Jan987 ::

No jets bi res prosu dami odgovorite na vprašanje, ki sem ga že zgoraj zastavil.

Še enkrat prilepljeno:

no kaj bi jest zdej vse rabu da migriram iz adsl-ja študentskegfa na t-2 z vsem.

Imam ISDN telefonijo od tega so trije ISDN telefoni + 6 navadnih analognih. Isdn-ji so vsi žični. Imam 2 številki.
Imam osnovni paket 1mega kar bi mi zadošča tudi v naprej
rad bi zel še tv ki ga sedaj ni!

Koliko bi vse zgoraj navedeno stalo če bi res vse kar je bio ostalo + sedveda tv. Kolikšna bi bila naročnina in kakšen vložek ob priklopu

To se pojavlja ko klicem v Telekomovo omrezje .S lisim svoj odmev in me prekinja .Je mogoce kriv ul-a ali dl-a.Cudno se mi zdi ko na tv,ce
mam obremenjen dl-a steka ko hodic .Delam pa z torrenti.

wungad ::

Pocakaj do srede in bos videl, ce bos na ADSL2+ lahko pri SiOL-u imel TV.
.

DeletedUser ::

jani123:

inet - 5k
tv - 3k
tel1 - 1k
tel2 - 0.5k
-----------
9.5k (stroski opreme = 0)

kak bi ti tale telefonija delala sicer nism čist zihr,
ampak navadne telefone bi verjetno priklopu na PSTN na vood
gatewayu (telefonska žtevilka 1), isdn telefone pa na nek vmesnik,
patton (telefonska številka 2)

kar se telefonov tiče jih poklič, če so problemi pri vezavi
enga kupa le teh drugega za drugim

wungad ::

A je mozno, da njihova telefonija na splosno neki heca? Dvakrat sem namrec klical na njihov helpdesk (prvic z mobilnega telefona in drugic z isdn) in dvakrat sem slisal svoj odmev.
.

Jan987 ::

sej zdej imam centralo ki naj jo telekomovci nebi odnesli tako da kaj bi bilo če bi v ta komunikator priklopil centralo v katero pa so potem priklopljeni te telefoni oz. se povezujejo nanjo brezžično!

Meni dela T-2 telefonija čisto vredu - preverjeno T2-T2 klicanje in sprejemanje, preverjeno tudi klicanje na Telekomovo 080 1585 - Teledom, kjer imam dosti opravka.

shock ::

Problem pri VoIP je echo efect, če kličeš v drugo omrežje ki ima drugi kodek kodiranja za VoIP ali na navaden telefon. Škoda da tej telefoni nimajo nekakšnega echo cancelrja.

Racko ::

A je se komu ob priblizno petih prekinilo? Zadnje case zelo pogosto prekinja internet.

elhombre ::

ECHO
Ni zadosti ce ti znizas glasnost na Belcotu,tudi tvoj sogovornik mora to naredit.Jaz sem parkrat prosil osebo na helpdesku za test in echo izgine ce se na obeh koncih zapre glasnost.Mislim da se Belco vedno ob resetu postavi na najvecjo glasnost.Tudi reset modema bo to naredil.

TV Carli je na kanalu 15.Resetirajte Aminet.
Doomsday is coming!!

Ma tale IP telefonija je totaln jajc, pa sit sem tega T2, A je ze kdo odpovedu T2 pa su nazaj k telekomu?

V kokem casu te odklopjo?

mambli ::

Zdravo !

Rabil bi malo pomoči. Z bratom imava tv prek t-2(plus vse ostalo). Switch, modem in router so pri meni v sobi. On je pa na drugi strani hiše. Do njega je že položen en utp kabel.
Zanima me, ali je možno da dam na njegov konec switch, ki bi ločil njegov Tv in ethernet signal. Sem že poskušal vendar mi ni ratalo.

Ne bi rad za brezveze vlekel še en kabel čez celo hišo.

Tody ::

Tv more bit direktno vezan na priključek torej pred modemom zato ti dajo switch. Če hočeš da bo brat dobil signal ga moreš priključit na ta isti switch in če imata zadost hitr net mu lahko prek VLC spustiš signal.Drugače je potrebno dokupiti še enega aminota
««
61 / 248
»»