Forum » Kaj kupiti » eBay
eBay
Easx ::
No sem malo iskal po forumu in nisem nasel nobene konkretne teme, ki bi govorila o prodaji prek eBaya oz. ni satarejsa od 1 leta :)
No zanima me ce je edina moznost da se registriras na eBay tista, da svoj mail potrdis s bancno kartico ali obstaja se kaka druga moznost?
Drugace ma pa zanima predvsem prodaja. Fajn bi blo ce bi kdo kako izkusno povedu k je ze dost prodal prek eBaya, Npr kako nj bi zgledu dobr oglas, kako je uredil placilne pogoje glede na to da paypal pri nas se ne deluje oz. ne omogoca prejemanja palcil. Se splaca oglas napisat tut u drugih jezikin in ne samo v ang... Pac na vse kar je treba pazt ce si neizkusn prodajalec :D
No zanima me ce je edina moznost da se registriras na eBay tista, da svoj mail potrdis s bancno kartico ali obstaja se kaka druga moznost?
Drugace ma pa zanima predvsem prodaja. Fajn bi blo ce bi kdo kako izkusno povedu k je ze dost prodal prek eBaya, Npr kako nj bi zgledu dobr oglas, kako je uredil placilne pogoje glede na to da paypal pri nas se ne deluje oz. ne omogoca prejemanja palcil. Se splaca oglas napisat tut u drugih jezikin in ne samo v ang... Pac na vse kar je treba pazt ce si neizkusn prodajalec :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eBay - zakaj tako nizka cena, kako? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11651 (9964) | polde01 |
» | prodaja preko ebay-aOddelek: Omrežja in internet | 2277 (2010) | Lion29 |
» | Nokia 7230Oddelek: Mobilne tehnologije | 1735 (1409) | MobiMan |
» | paypalOddelek: Strojna oprema | 7890 (6831) | Steinkauz |
» | eBay prodaja - kaj in kako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3663 (3423) | KoMar- |