Forum » Programiranje » dropdown mi prekrije javascript menu v IE
dropdown mi prekrije javascript menu v IE
amhisX ::
Problem je sledeč :
Imam stran na kateri je javascript menu, pač ko grem čez ikonco se menu odpre navzdol. Pod menujem imam pa dropdown element. Oziroma v htmlju "select" element. Problem je ker, ko se mi menu zargrne namesto, da bi prekril "select" element ostane "select" v ospredju. Javascript menu bi ga moral obvezno prekriti. Oboje tak menu, kot "select" imam v "div" elementu. Poizkušal sem z določanjem z-indexa obem div-om vendar to žal ne pomaga.
Če je kdo kdaj imel podoben problem bi bil zelo hvaležen za kak nasvet. Probleme pa imam le v Internet explorerju, v Mozilli zadeva deluje tako kot mora :)
hvaležen bom usakega nasveta
Lp
Simon
Imam stran na kateri je javascript menu, pač ko grem čez ikonco se menu odpre navzdol. Pod menujem imam pa dropdown element. Oziroma v htmlju "select" element. Problem je ker, ko se mi menu zargrne namesto, da bi prekril "select" element ostane "select" v ospredju. Javascript menu bi ga moral obvezno prekriti. Oboje tak menu, kot "select" imam v "div" elementu. Poizkušal sem z določanjem z-indexa obem div-om vendar to žal ne pomaga.
Če je kdo kdaj imel podoben problem bi bil zelo hvaležen za kak nasvet. Probleme pa imam le v Internet explorerju, v Mozilli zadeva deluje tako kot mora :)
hvaležen bom usakega nasveta
Lp
Simon
AndrejS ::
To je znan problem IEja... Težavo lahko rešiš tako, da skriješ DropDown, ko aktiviraš menu, nato pa ga spet prikažeš
u bistvu tudi če skrijem dropdown mi to ne bo ful pomagalo, ker nekateri deli menuja prekrijejo drop down le za kakih 20% al pa še manj, tako da če bo drop down kar naenkrat zginu iz pogleda ko odprem menu bo to malce čudno izpadlo.
A ima morda kdo še kak predlog?
A ima morda kdo še kak predlog?
Če bo kdi imel še kdaj podoben problem, naj povem da sem našel rešitev tako da sem za javascript menu dal iframe, le ta prekrije dropdown in reši problem.
LP vsem
LP vsem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excell klicanje makrota z različnimi gumbiOddelek: Pomoč in nasveti | 801 (617) | JankoK |
» | ASP.NET (C#) - PomočOddelek: Izdelava spletišč | 1122 (899) | Denisj |
» | CSS dropdown meniOddelek: Izdelava spletišč | 1183 (1102) | boss-tech |
» | asp-problem z datumomOddelek: Izdelava spletišč | 1365 (1229) | Old-Death |
» | PHP/HTML strokovnjaki help!Oddelek: Izdelava spletišč | 1818 (1529) | TheHijacker |