Forum » Kaj kupiti » kateri modem?
kateri modem?
marjana ::
Čao!
Kupujem modem in nimam pojma kaj vse tiste cifre v specifikaciji pomenijo. A mi lahko nekdo svetuje kakšnega naj kupim? In kateri je boljši - zunanji ali notranji? Pa valda bi kupila čimboljšega za čimmanj denarja
Hvala.
Nevedna
Kupujem modem in nimam pojma kaj vse tiste cifre v specifikaciji pomenijo. A mi lahko nekdo svetuje kakšnega naj kupim? In kateri je boljši - zunanji ali notranji? Pa valda bi kupila čimboljšega za čimmanj denarja
Hvala.
Nevedna
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
farko ::
Mislim da potem ti je cenovno in po kvliteti kolker tilk vredu 56kmodem stne okoli 3.000.Takega ti še jaz dam če boš poštnino plačala dela normaln vendar ker imam adsl ga ne rabim več za prodat se ga pa ne splača ker več kot okol jurja tak ne bi dobil za njega .Odgovor.
farko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pametno nakupovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12823 (10522) | HappyPills |
» | Prodaja avtov na črno, preprodajalci (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 34067 (29269) | St235 |
» | Drugačen obraz krize (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 14139 (11424) | Furbo |
» | Ubisoftov DRM že razbit (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 19472 (16573) | St235 |
» | Microsoft pravi - "nova matična plošča - nov računalnik" (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9244 (4716) | VolkD |