Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti ohišje?
Kje kupiti ohišje?
bastadu ::
Sem šel danes po par trgovinah v MB, pa nimajo nič pametnega. Kje v Mariboru ali Celju imajo dobra ohišja? Pogoj je vsaj 300W napajalnik, lep dizajn, priporočljivo bi pa bilo, da je big tower... Kakšni predlogi? THX
Yuuza ::
Tudi mene precej zanima kje v Sloveniji (ni toliko važno kje v Sloveniji) se da dobit kakšne dobre towerje. Predvsem kvalitetne in uporabne, lep design pa seveda nikoli ne škodi.
Zzzzzzz ::
Poglej si test AOpnovega HQ08 (al nekej takga), ki je na Slo-Techu. Morda se ti pa zadopade.
Jst sem sicer nabavu "Super-tower", kot pravjo pri AOpnu, in sicer H600A - odlično ohišje. Ima pa: 300W napajalnik, 4 x 5,25', 2 x 3,5' zunanje, 3 x 3,5' notranje, priključke spredaj, dodatni ventilator zadaj, gladke robove (da se ne urežeš), pa še kaj bi se našlo. Vendar... sem jaz vzel edinega in zadnjega.
Oba se pa da dobit pri firmi Quick Computers v Sežani (na terminalu). Drugače se pri njih dobi tudi cel sortiman AOpnovih izdelkov, saj so uvoznik za le-te. Pa še 5% popusta dajo na gotovino.
Jst sem sicer nabavu "Super-tower", kot pravjo pri AOpnu, in sicer H600A - odlično ohišje. Ima pa: 300W napajalnik, 4 x 5,25', 2 x 3,5' zunanje, 3 x 3,5' notranje, priključke spredaj, dodatni ventilator zadaj, gladke robove (da se ne urežeš), pa še kaj bi se našlo. Vendar... sem jaz vzel edinega in zadnjega.
Oba se pa da dobit pri firmi Quick Computers v Sežani (na terminalu). Drugače se pri njih dobi tudi cel sortiman AOpnovih izdelkov, saj so uvoznik za le-te. Pa še 5% popusta dajo na gotovino.
Kaj pa mislite na tole ohišje:
Meni je kr ql, sam še nevem natanko, koliko je cena. Ma pa jasno 300W napajalnik...
Meni je kr ql, sam še nevem natanko, koliko je cena. Ma pa jasno 300W napajalnik...
spacejam ::
jaz sem kupil pred kratkim Ultra KING Big Tower z 300W napajalnikom in 6 x velike prostore za CD DVD pol 4 lace za diske v notranjosti ter se malenkosti je zelo primeren za vodno hlajenje in ni drag, borih 24.900 SIT visok je 62 ima kolscka siok 19 in globina je 41 cm koga zanima?
Space-jam Team & Co.
Lucio: Dobiš ga pri JAE, stane pa 17.184 SIT.
spacejam: A maš kako sliko tega Ultra KING Big Towerja in kje se ga lahko dobi?
spacejam: A maš kako sliko tega Ultra KING Big Towerja in kje se ga lahko dobi?
Na njihovi strani ga ni, ker so ga šele pred kratkim dobili. Jaz sem jim pisal in vprašal kaj kej majo, pa so mi povedal. Pokliči jih ali pa jim piši...
kuglvinkl ::
Pizda, dost mam teh reklam za štacune. Ampak Ok, nej jim bo. To kišto dobite v TechTardeu (zraven Leva). Meni je štacuna jako kul (poceni in majhne stvari, ki jih drugje ni). Še posebej, da ne rabim hodit k malopridnežem v Mlacom (pa sem se uravnotežil).
BTW: kišta je po moje totalni krep. Npr., ne moreš zrezati blowhole spredaj
BTW: kišta je po moje totalni krep. Npr., ne moreš zrezati blowhole spredaj
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Res hudo ohišje! (poceni, pa še pri nas se ga da kupiti)! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5001 (3068) | Dušan |
» | katero ohisjeOddelek: Kaj kupiti | 1675 (1300) | viper |
» | XP1700+ na 58° verjetn ni normaln ha?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2471 (1494) | Markoff |
» | OHŠJE!!???Oddelek: Kaj kupiti | 1153 (864) | Han |
» | KJE KUPITI DOBRO BIG OHIŠJE ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1193 (952) | Malecky |