Forum » Pomoč in nasveti » MAMBO problem - blank page po inštalaciji
MAMBO problem - blank page po inštalaciji
mercho ::
torej problem je naslednji:
rad bi inštaliral mambo-ta na oddaljen strežnik, zato sm
odpakiral tar.gz paket in datoteke prek FTP-ja dal na strežnik. v brskalniku sm napisal naslov strani in pokazal se je spletni namestitveni programček. vpisal sm vse potrebne podatke za mySQL in uspešno prišel skozi namestitveni postopek. opozorilo me je da moram še popravit fajl configuration.php, kar sm tudi naredil in fajl uploadal. ko pa sm si hotel ogledat novopostavljeno stran, me je čakalo neprijetno presenečenje. stran je popolnoma prazna! (enako tudi admin stran)
kaj je narobe? je možno da dela probleme strežnik ker ima nastavljen (php?) safe mode? kaj lahko nardim?
rad bi inštaliral mambo-ta na oddaljen strežnik, zato sm
odpakiral tar.gz paket in datoteke prek FTP-ja dal na strežnik. v brskalniku sm napisal naslov strani in pokazal se je spletni namestitveni programček. vpisal sm vse potrebne podatke za mySQL in uspešno prišel skozi namestitveni postopek. opozorilo me je da moram še popravit fajl configuration.php, kar sm tudi naredil in fajl uploadal. ko pa sm si hotel ogledat novopostavljeno stran, me je čakalo neprijetno presenečenje. stran je popolnoma prazna! (enako tudi admin stran)
kaj je narobe? je možno da dela probleme strežnik ker ima nastavljen (php?) safe mode? kaj lahko nardim?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domači strežnik (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 12819 (10912) | Zalachenko |
» | JoomlaOddelek: Izdelava spletišč | 4288 (4288) | _Beast |
» | Firefox 1.5 Beta1 izšel! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9243 (7274) | christooss |
» | Težave z namestitvijo Windowsov XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1166 (1105) | Tejc |
» | Neuspesna instalacija IIS-aOddelek: Programska oprema | 1113 (955) | Bug |