Forum » Operacijski sistemi » Problem pri namestitvi winXP
Problem pri namestitvi winXP
Goda ::
Ko poskusam formatirati disk in naloziti licencne winXP mi racunalnik takoj po zagonu iz CD-ja javi, da ne najde nobenega trdega diska in da ta morda ni pravilno priklopljen. Ce pa hocem formatirati iz CD-ja z winXP ki jih imam sedaj naložene pa lahko to storim normalno.
CD z WinXP je OK ker sem z njim ze nalozil sistem na nekem drugem racunalniku na mojem pa ne gre.
Hvala!
CD z WinXP je OK ker sem z njim ze nalozil sistem na nekem drugem racunalniku na mojem pa ne gre.
Hvala!
Goda ::
Jaz sem hotel samo naložiti nove winXP, ki so originalni tako da sem do sedaj normalno uporabljal piratske winXP, ki pa jih lahko naložim in mi racunalnik pri namestitvi ne javi tega kot pri originalnih.
LP
LP
TOP ::
Prvo povej kakšen disk maš ali Ide ali SATA če je SATA moraš inštalirat drajverje za SATA diske
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IDE master / SATA slaveOddelek: Strojna oprema | 3096 (1410) | Duhec |
» | Formatiranje SATA diska brez driverjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1099 (885) | zee |
» | Zunanji trdi disk---nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 2482 (1965) | Chessman |
» | sata drivers & biosOddelek: Strojna oprema | 4152 (3822) | jackorsen88 |
» | instalacija xpjev na 250gb diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2370 (1733) | PIII850 |