Forum » Programska oprema » Daemon tools-uninstallation-noče
Daemon tools-uninstallation-noče
Vajenc ::
Imam problem, po nekajkratni uporabi Alcohola 120%, se mi Daemon noče zagnati :C:\windows\daemon.dll error! Ko sem ga poskušal popraviti-repair mi napiše: Device setup error: code 25040 (0x61D0).2(0x2). Contact your support peronnel.Enako je če dam unistal, ker mi je konec koncev zadosti Alkohol(hik). Probal sem tudi če bi novejši Daemon prepisal tega-spet nič.Nato sem po navodilih želel ročno izbrisati.uNINSTALLATION (Manual):
1. Enter device manager
* In Windows NT/2000/XP, click Start, click Run, type devmgmt.msc, and click OK
2. Goto the System section
3. Delete 'PnP BIOS Extension' - If you unsure whether to delete it, goto the driver tab and click driver details, then check the version of the driver (should be same version as your DAEMON Tools)
4. Reboot your computer
5. Follow UNINSTALLATION (Recommended)
Spet nič razen da mi izbrisal navidezni disk. Odinštalirat pa ga še zdej ne morem
Bil bi vesel kasnega nasveta. Hvala
1. Enter device manager
* In Windows NT/2000/XP, click Start, click Run, type devmgmt.msc, and click OK
2. Goto the System section
3. Delete 'PnP BIOS Extension' - If you unsure whether to delete it, goto the driver tab and click driver details, then check the version of the driver (should be same version as your DAEMON Tools)
4. Reboot your computer
5. Follow UNINSTALLATION (Recommended)
Spet nič razen da mi izbrisal navidezni disk. Odinštalirat pa ga še zdej ne morem
Bil bi vesel kasnega nasveta. Hvala
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
dc10 ::
ja, težavo sem odpravil tako:
1. desni klik na moj računalnik, nato lastnosti/strojna oprema/upravitelj naprav, potem izberi v DEVICE MANAGERJU dvd/cd-rom drives in klikni na navidezni pogon od DAEMON TOLS z desnim gumbom in pritisni odstrani.
2. nato poseg v register in sicer start/zaženi in vpiši regedit,
potem poišči
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\d347prt
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\d347bus
oba zbriši, ponovno zaženi računalnik in ponovno namesti d-tools.
lp
1. desni klik na moj računalnik, nato lastnosti/strojna oprema/upravitelj naprav, potem izberi v DEVICE MANAGERJU dvd/cd-rom drives in klikni na navidezni pogon od DAEMON TOLS z desnim gumbom in pritisni odstrani.
2. nato poseg v register in sicer start/zaženi in vpiši regedit,
potem poišči
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\d347prt
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\d347bus
oba zbriši, ponovno zaženi računalnik in ponovno namesti d-tools.
lp
Hvala za nasvet Dc10, ko pridem domov prec probam če nasvet deluje , čeprav me je po teh registrih kar mal strah brskat (beri neznanje).
lp
lp
dc10 ::
Samo to zbriši, kaj sem ti napisal in čisto nič drugega, če ne te bo res glava bolela....
preden boš kaj koli delal, si naredi obnovitveno točko !!!! start/programi/pripomočki/sistemska orodja/obnovitev sistema
Če si že odstranil navidezni pogon, kot vidim iz tvojega posta, preidi samo na drugo točko !
Pa preden boš ponovno zagnal računalnik, še iz direktorija \WINDOWS\system32\drivers zbriši oba gonilnika za navidezni pogon in sicer d347prt.sys in d347bus.sys
nato onemogoči, da bi si alcohol naredil navidezni pogon (število navideznih pogonov naredi na 0) in potem ponovno namesti d-tools in nato deinstaliraj, če ne želiš meti d-tools.
A se ti je to pripetilo z uporabo anti-blaxx...?
lp
preden boš kaj koli delal, si naredi obnovitveno točko !!!! start/programi/pripomočki/sistemska orodja/obnovitev sistema
Če si že odstranil navidezni pogon, kot vidim iz tvojega posta, preidi samo na drugo točko !
Pa preden boš ponovno zagnal računalnik, še iz direktorija \WINDOWS\system32\drivers zbriši oba gonilnika za navidezni pogon in sicer d347prt.sys in d347bus.sys
nato onemogoči, da bi si alcohol naredil navidezni pogon (število navideznih pogonov naredi na 0) in potem ponovno namesti d-tools in nato deinstaliraj, če ne želiš meti d-tools.
A se ti je to pripetilo z uporabo anti-blaxx...?
lp
Ja bom probu ta obnovitveni disk, čeprav a ni v XP-jih tko da se samo naredi "obnovitveno točko"?
Navidezni disk od daemona se mi je zbrisu, po mojem potem ko sem "ročno" unistaliral po opisanih navodilih, lah pa tudi že prej-nevem.
Za Alkohol pa imam navidezni disk, ki je do sedaj deloval v sožitju z daemonom, bom ga pa probal zbrisati-verjetno v DEVICE MANAGERJU (al dam samo v nastavitvah 0 navideznih?), ker mi je u bistvu hitreje mountat z Daemonom (čeprav če bi moral izbirat bi bil Alcohol).
anti-blaxx pa še nisem uporabil, če je to progi za črnolistne piratke?
lp
Navidezni disk od daemona se mi je zbrisu, po mojem potem ko sem "ročno" unistaliral po opisanih navodilih, lah pa tudi že prej-nevem.
Za Alkohol pa imam navidezni disk, ki je do sedaj deloval v sožitju z daemonom, bom ga pa probal zbrisati-verjetno v DEVICE MANAGERJU (al dam samo v nastavitvah 0 navideznih?), ker mi je u bistvu hitreje mountat z Daemonom (čeprav če bi moral izbirat bi bil Alcohol).
anti-blaxx pa še nisem uporabil, če je to progi za črnolistne piratke?
lp
Dc10 a je d346bus ista stvar kot d347bus (verjetno je le oznaka za verzijo)??
Da ne bom kej narobe pobrisal.
lp
Da ne bom kej narobe pobrisal.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows XP se mi nočejo zagnati (prilagam sliko ekrana)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4908 (3593) | vbohinc |
» | Težave z CD/DVD pogon-uOddelek: Strojna oprema | 1441 (1297) | Erwin |
» | Problemi zaradi Daemon Tool.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2404 (2146) | Utk |
» | navidezni diskOddelek: Programska oprema | 2302 (2275) | Sami |
» | Resna težava z WINXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1162 (1042) | Paramedic |