» »

Link na flash animaciji...

Link na flash animaciji...

Lebowski ::

V Flashu bi rad na animacijo postavil povezavo na določeno spletno stran. Ta povezava naj bi bila aktivna skozi celoten potek animacije (kar je v bistvu zelo običajno pri mnogih flash animacijah). Kako naj to storim? V prejšnjem Flashu je bilo ful enostavno, ko je bil preprost in napreden način, pa si v preprostem samo nasov napisal. Sedaj, v MX 2004, pa to več ne gre. Vem da je treba to z geturl opcijo zrihtat, samo meni nikakor ne rata. Bi morda moral moral narediti en prosojen vrhnji layer in ga polinkati? Če ja, kako to naredim?
Hvala za pomoč.

vres.ales ::

prvo nareji animacijo. pa jo pol spremeni v button pa klikni gor pa samo not napiši

on( release ){
getURL("pač_stran_ki_jo_hočeš_metl")
}

najlažje boš to naredo če boš vzel prvo prikazno sliko, ki jo pač hočeš za animacijo. to sliko spremeniš v gumb pa desni klik pa edit pa pol tam druge frame not namečeš
če še kaj neboš vedo vprašaj

sverde21 ::

ofn en star .fla dokument narejen v prejšnjem flashu in poglej kako je narejeno :D
<?php echo `w`; ?>

#000000 ::

Ha sedaj v MX 2004 :D ne ne sedaj je že Flash 8 , in kaj je tok težkega nerest čez celo animacijo še en layer in v njem narisat neki kar bo podobno gumbu ali pa kr čez vse dat en kvadratek in ga spremenit v gumb ter določit da je transparenten nanj pa dat link ? In to lahko nardiš čist v vsakem flashu, če pa nimaš fla-fajla od animacije pa swf animacijo prikazuj v svojem swf-ju itd. V čem pa imaš ti sploh problem, al tega ne znaš narest al kako. LP

Lebowski ::

Če bi vedu, ne bi vprašu, a ne?
Sicer pa uporabljam MX 2004, ker sem pač vezan na licence, ki jih ima firma in nisem avtoriziran, da takoj snamem najnovejšo piratsko verzijo softvera z neta.

Hvala, vres.ales, mi je uspelo. :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Urejanje flash strani

Oddelek: Izdelava spletišč
9709 (608) 22gapi22
»

Linkanje: Kako narediti link na flash strani ki bo vodil na normalno html stran?

72557 (2467) croatia21
»

Macromedia flash 8

142398 (2085) Tody
»

Dodatki za Flash MX 2004!!!

Oddelek: Programska oprema
9935 (865) jancko
»

malo pomoči za html