Forum » Izdelava spletišč » Link na flash animaciji...
Link na flash animaciji...
Lebowski ::
V Flashu bi rad na animacijo postavil povezavo na določeno spletno stran. Ta povezava naj bi bila aktivna skozi celoten potek animacije (kar je v bistvu zelo običajno pri mnogih flash animacijah). Kako naj to storim? V prejšnjem Flashu je bilo ful enostavno, ko je bil preprost in napreden način, pa si v preprostem samo nasov napisal. Sedaj, v MX 2004, pa to več ne gre. Vem da je treba to z geturl opcijo zrihtat, samo meni nikakor ne rata. Bi morda moral moral narediti en prosojen vrhnji layer in ga polinkati? Če ja, kako to naredim?
Hvala za pomoč.
Hvala za pomoč.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
vres.ales ::
prvo nareji animacijo. pa jo pol spremeni v button pa klikni gor pa samo not napiši
on( release ){
getURL("pač_stran_ki_jo_hočeš_metl")
}
najlažje boš to naredo če boš vzel prvo prikazno sliko, ki jo pač hočeš za animacijo. to sliko spremeniš v gumb pa desni klik pa edit pa pol tam druge frame not namečeš
če še kaj neboš vedo vprašaj
on( release ){
getURL("pač_stran_ki_jo_hočeš_metl")
}
najlažje boš to naredo če boš vzel prvo prikazno sliko, ki jo pač hočeš za animacijo. to sliko spremeniš v gumb pa desni klik pa edit pa pol tam druge frame not namečeš
če še kaj neboš vedo vprašaj
sverde21 ::
ofn en star .fla dokument narejen v prejšnjem flashu in poglej kako je narejeno
<?php echo `w`; ?>
#000000 ::
Ha sedaj v MX 2004 ne ne sedaj je že Flash 8 , in kaj je tok težkega nerest čez celo animacijo še en layer in v njem narisat neki kar bo podobno gumbu ali pa kr čez vse dat en kvadratek in ga spremenit v gumb ter določit da je transparenten nanj pa dat link ? In to lahko nardiš čist v vsakem flashu, če pa nimaš fla-fajla od animacije pa swf animacijo prikazuj v svojem swf-ju itd. V čem pa imaš ti sploh problem, al tega ne znaš narest al kako. LP
Lebowski ::
Če bi vedu, ne bi vprašu, a ne?
Sicer pa uporabljam MX 2004, ker sem pač vezan na licence, ki jih ima firma in nisem avtoriziran, da takoj snamem najnovejšo piratsko verzijo softvera z neta.
Hvala, vres.ales, mi je uspelo.
Sicer pa uporabljam MX 2004, ker sem pač vezan na licence, ki jih ima firma in nisem avtoriziran, da takoj snamem najnovejšo piratsko verzijo softvera z neta.
Hvala, vres.ales, mi je uspelo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Urejanje flash straniOddelek: Izdelava spletišč | 709 (608) | 22gapi22 |
» | Linkanje: Kako narediti link na flash strani ki bo vodil na normalno html stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 2557 (2467) | croatia21 |
» | Macromedia flash 8Oddelek: Izdelava spletišč | 2398 (2085) | Tody |
» | Dodatki za Flash MX 2004!!!Oddelek: Programska oprema | 935 (865) | jancko |
» | malo pomoči za htmlOddelek: Izdelava spletišč | 1234 (984) | iElectric |