Forum » Izdelava spletišč » Urejanje flash strani
Urejanje flash strani
22gapi22 ::
Pozdravljeni.
Odločil sem se, da bom naredil spletno stran, vendar sem na tem področju še novinec, zato imam nekaj vprašanj:
1. Kako bi lahko na template ki sem ga priložil na spodnjem linku spremenil tekst na gumbih "Home, Products, Services...) in
2. Kako odstranim zgornji napis "Neon Template"
Template, ki jo bom uporabil lahko prenesete tukaj:
http://dl.dropbox.com/u/3631283/flashmo...
Hvala za vse odgovore,
LP 22gapi22
Odločil sem se, da bom naredil spletno stran, vendar sem na tem področju še novinec, zato imam nekaj vprašanj:
1. Kako bi lahko na template ki sem ga priložil na spodnjem linku spremenil tekst na gumbih "Home, Products, Services...) in
2. Kako odstranim zgornji napis "Neon Template"
Template, ki jo bom uporabil lahko prenesete tukaj:
http://dl.dropbox.com/u/3631283/flashmo...
Hvala za vse odgovore,
LP 22gapi22
MisterR ::
Odpreš .fla datoteko. Če .fla datoteke nimaš potem verjetno zadeve nisi kupil in nimaš pravice spreminjanja.
#000000 ::
No ja lahko da tud ne zna, obstaja kr nekaj templat-ov ki nosijo ime neon, tko da komot ima free zadevo.
22gapi22 ::
Ne, sem odprl .fla datoteko in izbrisal napis Neon template vendar je v brskalniku še zmeraj viden. poleg tega pa ostali element niso vidni npr gumbi itd.. Imam Flash CS3.
P.S. #000000 verjetno uporabljaš IE ker ima to težavo, da ne podpira prenosa datotek, ki so sharane preko Dropboxa.
še enkrat hvala za odgovore in pomoč
če ima kdo kakšno idejo kako bi lahko spreminjal napise v gumbih naj prosim napiše.
LP
P.S. #000000 verjetno uporabljaš IE ker ima to težavo, da ne podpira prenosa datotek, ki so sharane preko Dropboxa.
še enkrat hvala za odgovore in pomoč
če ima kdo kakšno idejo kako bi lahko spreminjal napise v gumbih naj prosim napiše.
LP
garamond ::
Hojla!
Vsebino in nekaj nastavitev spreminjaš v priloženih xml datotekah. Flash v brskalniku naloži te datoteke in glede na njih prikaže vsebino.
Še splošno opažanje: samo za nekaj animacije se danes ne uporablja več Flasha, ampak kakšne jQuery plugine in ajax.
Vsebino in nekaj nastavitev spreminjaš v priloženih xml datotekah. Flash v brskalniku naloži te datoteke in glede na njih prikaže vsebino.
Še splošno opažanje: samo za nekaj animacije se danes ne uporablja več Flasha, ampak kakšne jQuery plugine in ajax.
#000000 ::
Uporabljam firefox, zdej mi je zadevo snel dol, prej pa ni hotlo error 500 je napisalo.
Napis zamenjaš tko da klikneš na layer header in potem dvakrat na sam napis, in pač vpišeš not kar ti paše.
Napis zamenjaš tko da klikneš na layer header in potem dvakrat na sam napis, in pač vpišeš not kar ti paše.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | port forwarding dynamic IPOddelek: Omrežja in internet | 6925 (6020) | steev |
» | Flash program + templatesOddelek: Izdelava spletišč | 680 (581) | Gost |
» | PovezavaOddelek: Izdelava spletišč | 1178 (1088) | skladisce |
» | banner spreminjanje slicic in flashOddelek: Izdelava spletišč | 1283 (1217) | rokpok |
» | Predelava že naretega flashaOddelek: Izdelava spletišč | 1269 (1098) | lambda |