Forum » Programska oprema » [firefox] izgubljeni bookmarki
[firefox] izgubljeni bookmarki
Iztok Smolic ::
LP
Iz interneta sem si potegnil updejt za FF (1.0.7. mislim ...) in ko je računalnik še bil prižgan je bilo vse vredu ... po restartu pa mi je šlo vse v 3 p.m.
Dejte rečt, da lahko še kje dobim te podatke? Sicer sem našel back up, ampak od enih 3 mesecev nazaj ... od takrat pa je blo zihr dodano ogromno linkov.
Mogoče še vprašanje kako bi lahko bolj elegantno urejal bukmarke v FF, da bi se mogoče avtomatsko backupali ?
aja pozabil: system restore ne pride v poštev, nekdo ga je bil izklopil kot kaže
najlepša hvala
Iz interneta sem si potegnil updejt za FF (1.0.7. mislim ...) in ko je računalnik še bil prižgan je bilo vse vredu ... po restartu pa mi je šlo vse v 3 p.m.
Dejte rečt, da lahko še kje dobim te podatke? Sicer sem našel back up, ampak od enih 3 mesecev nazaj ... od takrat pa je blo zihr dodano ogromno linkov.
Mogoče še vprašanje kako bi lahko bolj elegantno urejal bukmarke v FF, da bi se mogoče avtomatsko backupali ?
aja pozabil: system restore ne pride v poštev, nekdo ga je bil izklopil kot kaže
najlepša hvala
-----------/------------
kihc ::
Poglej v DISK:\Documents and Settings\_user_\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
Tam nekje bi mogla bit daototeka bookmarks.html, zdej če ti je ni zbrisalo/prepisalo je lahko nanovo uvoziš (uporavljaj z zaznamki->uvozi) in upaš da bo delal.
Tam nekje bi mogla bit daototeka bookmarks.html, zdej če ti je ni zbrisalo/prepisalo je lahko nanovo uvoziš (uporavljaj z zaznamki->uvozi) in upaš da bo delal.
x
fahrenGONE ::
Sem opazil ene 3x na Firefoxu, da bookmarki kar zginejo. Nisem pa 100% ali tudi v 1.0.6 in 1.0.7, ampak ce zginejo, tudi datoteka nima vec bookmarkov. Res en stupid bug....
Naredi export to file pd manage bookmarks vsake toliko, druge resitve ne vidim.
Naredi export to file pd manage bookmarks vsake toliko, druge resitve ne vidim.
R33D3M33R ::
Če se ne motim je v tej mapi tudi bookmarks.bak. Mogoče ta vsebuje prave zaznamke.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Kami ::
Tudi meni se je to že večkrat zgodilo, bookmarks.html oz kaj podobnega nisem našel, zato sem si namestil extension, ki avtomatsko backupa bookmarske vsake nekaj časa.
veteran ::
Včasih se da rešit, če takoj po nadgradnji poženeš "firefox -p" in izbereš profil. Ko sem včeraj inštaliral 1.07, se je stvar spet pognala z default temo in default zaznamki. Sem takoj natipkal "kill firefox", in "firefox -p", pa je bilo rešeno. ;)
BTW, tole bo v novih verzijah urejeno; v 1.5 beta je v profilu že mapa bookmarkbackups, kjer imam backupe za zadnjih 5 dni (brez kakšnih dodatkov!)..
BTW, tole bo v novih verzijah urejeno; v 1.5 beta je v profilu že mapa bookmarkbackups, kjer imam backupe za zadnjih 5 dni (brez kakšnih dodatkov!)..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | združitev zaznamkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1650 (1379) | Ikspe |
» | Zaznamki shranjeniOddelek: Programska oprema | 2059 (1857) | jozekuch |
» | MozillaOddelek: Pomoč in nasveti | 26643 (26603) | kezoj |
» | firefox nova verzija in pobrisani stari zaznamkiOddelek: Programska oprema | 1107 (1029) | stjalone |
» | Zaznamki so izginili!!!!!Oddelek: Programska oprema | 2045 (1859) | GupeM |