Forum » Operacijski sistemi » problem WINDOWS XP 64Bit
problem WINDOWS XP 64Bit
zrix1234 ::
problem WINDOWS XP 64Bit
Imel bi vprašanje v zvezi z Windows XP professional 64bit.
Ko formatiram diske se datoteke nalagajo na disk v mapo C windows. Potem raèunalnik resetiram in se mi pojavi naslednje
Windows could not start because of a computer disk hardware configuration problem.
Could not read from the selected boot disk. Check boot path and disk hardware.
Please check the Windows documentation about hardware disk configuration and your hardware reference manuals for additional information.
Potem sem probal z ukazom BOOTCFG /rebuild in prišel do tega da mi je naredilo možnost da izberem èe pritisnem F8 safe mode normal mode…
Katero koli pritisnem se mi pojavi windows could not start because…
prosim za pomoč
Imel bi vprašanje v zvezi z Windows XP professional 64bit.
Ko formatiram diske se datoteke nalagajo na disk v mapo C windows. Potem raèunalnik resetiram in se mi pojavi naslednje
Windows could not start because of a computer disk hardware configuration problem.
Could not read from the selected boot disk. Check boot path and disk hardware.
Please check the Windows documentation about hardware disk configuration and your hardware reference manuals for additional information.
Potem sem probal z ukazom BOOTCFG /rebuild in prišel do tega da mi je naredilo možnost da izberem èe pritisnem F8 safe mode normal mode…
Katero koli pritisnem se mi pojavi windows could not start because…
prosim za pomoč
zrix1234 ::
Računalnik pa je
AMD Athlon 3200+ 64 939
Asus A8n-E
Ati Radeon X700 Pro
512 ram kingmax
Disk serial Ata 120 GB
AMD Athlon 3200+ 64 939
Asus A8n-E
Ati Radeon X700 Pro
512 ram kingmax
Disk serial Ata 120 GB
AndrejS ::
raèunalnik
èe WTF ???? Prvo se nauči pisat.
Lahko se obrneš na MS Slovenija, kjer ti bodo več znali o tem povedat.
èe WTF ???? Prvo se nauči pisat.
Lahko se obrneš na MS Slovenija, kjer ti bodo več znali o tem povedat.
beks ::
Ja vem.
Izklopi en cd-rom (kar pač imaš dvd,dvdr,cd-rw...) ker maš verjetn 2.Sam moraš tapravga, ker drugače bo isto napisal.
Izklopi en cd-rom (kar pač imaš dvd,dvdr,cd-rw...) ker maš verjetn 2.Sam moraš tapravga, ker drugače bo isto napisal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: beks ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z namestitvijo windows xpOddelek: Pomoč in nasveti | 2823 (2586) | bluefish |
» | Prosim za pomoč - Could not read from the selected boot disOddelek: Pomoč in nasveti | 501 (444) | solatko |
» | Gigabyte osnovna plošča in IDE diski - WinXP se ne inštaliraOddelek: Pomoč in nasveti | 953 (891) | neres |
» | Težava z diski ali z kontrolerjemOddelek: Pomoč in nasveti | 903 (848) | aprimo |
» | ena jeba, nč jasnOddelek: Pomoč in nasveti | 1800 (1359) | OldSkul |