» »

Peluga & Uveljavljanje garancije

Peluga & Uveljavljanje garancije

waLkeR^! ::

V eni drugi temi, sem prišel do ugotovitve da mi je crknila grafična kartica. V Pelugi sem nakupil že kar precej komponent, vendar mi je vse dobro delovalo. Tokrat pa mi je po 3 tednih crknila grafična kartica |O . Na kakšen način se garancija uveljavlja v Grazu? Ne bi rad večkrat hodil gor! :\
Don't annoy me. I can be really really strange.

Moonman ::

Samo enkrat boš mogel gor.
Crknjeno kartico prineseš nazaj in odideš z novo.8-)

Good Guy ::

kaj to prec preizkusjo in ti dajo novo takoj
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

VASkO ::

meni niso hoteli parkrat takoj menjat, zato tam ne kupujem vec. ce nimajo na zalogi, ne menjajo pa tudi ce gre za kako drazjo stvar, se lahko zgodi, da izdajo servisni nalog in kartico posljejo na servis v Wels. to so naredili meni, ko sem priso domov z defektno x800pro vivo - drugi dan sem jo ze nesel nazaj in sem potem 1 mesec cakal, da so mi zrihtali drugo.

v pelugi se nasplosno poslovanje spreminja iz dneva v dan, ker skos delajo drugi zaposleni tam pa vsak nekak po svoje muti.

mtosev ::

Jaz nisem mel nikakih problemov pri njih.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

billy ::

Saj pa je tako pri vseh, tudi pri slovenskih štacunah. Menjal ti nihče ne bo, samo zato ker si ti rekel, da ne dela. Prvo sprobajo, potem pa ti menjajo, če imajo zalogo, če pa nimajo pa ti itak ne morejo menjati. kaj bi ti namesto recimo 6800GT, dali 2x 6600GT? :)

Je pa res, da po zakonu čas, ki je potreben za reklamacijo nedoločen, oz je največ mesec pa pol se mi zdi in potem se seveda nikomu ne mudi z menjavo, če pa težiš pa dobiš malo prej :)

Good Guy ::

sam da v sloveniji dobiš izdelek po dveh tednih če jim težiš!

Bog ne daj da bi biu tiho
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Dusan_HD ::

3 leta nazaj sem jim nesel nazaj enga Durona. Še overclockan je bil. Svinčnik sem poradiral in lepo z procesorjem za grac.
Tam sem bil jasen, da je res šel procesor (testi, druga mašina,...) in je menjal BP. Testiral tedaj ni.
raY_

Jaffa ::

Jaz tud nism mel problemov. Sm pogledal model na hitro, pa sm dobil novo zadevo. Problem je bil, če zadeva ni bila na zalogi. Tak da je treba pač prej preverit, če majo na zalogi, da lahk pol menjajo. Pa če slučajno nočejo, malo težiš, da si od daleč... Tud zna pomagat.

Glede slovenije je pa tak. Vsaj iz iskušenj. Jaz lahko samo zadevo, če je hin, pošljem na servis (od dobavitelja). Kak dolgo majo oni to tam, pa nekak ne morem pomagat. Po zakonu majo 45 dni, v praxi pa zadeva v večini primerov pride nazaj najkasneje v 14ih dneh. Majo svoj sistem in verjamem, da majo tud kaj za delat. Če se le da in če ni kakšne mehanske poškodbe zadevo menjam takoj. Oziroma, če je mogoče, dam kako nadomestno zadevo. Pač odvisno od artikla.
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jaffa ()

Jan987 ::

kako pa je z kupovanjem v funtechu kjer nimajo servisa? A ti dajo nadomestno stvar?

SkyNet ::

Jaz sem decembra kupil GF600GT na enaa.com in čez čas mi je začela random zmrzovat v špilih (nič oc). Nesel sem na servis (mislim da Izid computers) rekel kaj je problem in mi je dal takoj novo. Moje ni nič testiral.
right minus opens, into bump easy left, flat out right, into mcdrive 3 bigmacs

flipflop ::

Kako je potem s to pelugo? Nekako nimam časa hodit v gradec in po možnosti se še z dolgim nosom nazaj vračat. Na strani piše da lahko kar po pošti pošljem v wels. Mi je pa crknil vent na X850XT in zdaj riše neke artefakte po ekranu. Mam pa samo še nekje 10-14 dni do preteka garancije, kartico sem sicer vzel iz kište že kak mesec nazaj a se ne morem zmigat in spravit naprej. A to kar zapakiram v škatlo, dam zraven kopijo računa in opis napake, pa potem oni to menjajo/popravijo?

kody ::

če ti bo pretekla garancija si si sam kriv...

zato zmigaj se:D piši njim mail, ali pa prosi nekoga, ki zna men. da ga namresto tebe napiše in to je to

flipflop ::

Saj jaz znam nemško, samo vprašanje kako dolgo bo trajalo glede odgovora. No bom napisal pa da vidim kaj pravijo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Asus G73JW (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
525317 (3617) nurmaln
»

Garancija pri elektronika.si

211834 (1373) damjan11
»

Narocevanje stvari iz trgovine Peluga (v Grazu)

222073 (1506) ekseR
»

Potrebujem mnenja o trgovini PELUGA!

162024 (1466) Realman
»

Kupovanje pri Pelugi

301954 (1421) overman

Več podobnih tem