Forum » Pomoč in nasveti » iz neta shranjuje sam okot .bmp, in ne predvaja mi vseh clipou
iz neta shranjuje sam okot .bmp, in ne predvaja mi vseh clipou
nikonezna ::
Živjo
malce imam težave ker vsako sliko iz interneta mi hoče shranit samo kot bmp, pa nekaterih clipou mi ne predvaja, in sicer tiste, ki so recimo v funny rubriki, ki se predvajajo kar v oknu...mi konča buffer pol pa zamrzne INTERNET EXPLORER :D
3 dni nazaj sem naložu vse na novo...čisto pridno surfal, adaware ne najde nič novega, tako da se mi ne sanja kaj bi blo.
malce imam težave ker vsako sliko iz interneta mi hoče shranit samo kot bmp, pa nekaterih clipou mi ne predvaja, in sicer tiste, ki so recimo v funny rubriki, ki se predvajajo kar v oknu...mi konča buffer pol pa zamrzne INTERNET EXPLORER :D
3 dni nazaj sem naložu vse na novo...čisto pridno surfal, adaware ne najde nič novega, tako da se mi ne sanja kaj bi blo.
brez podpisa
Heisenberg ::
izbrisi vso zgodovino in offline datoteke od explorerja ter cookije pa bo delalo !
lp, Domen
lp, Domen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla označila Flash za nevarnega, Facebook ga želi mrtvega (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 24013 (19154) | c3p0 |
» | ne deljo posnetki youtube 24ur...Oddelek: Pomoč in nasveti | 758 (515) | s6c-gEL |
» | kateri format...Oddelek: Pomoč in nasveti | 4529 (4459) | Izi |
» | Windows 7 razna vpraŠanjaOddelek: Operacijski sistemi | 7094 (5541) | bosmla |
» | Sesutje pri videihOddelek: Pomoč in nasveti | 668 (628) | #000000 |