Forum » Operacijski sistemi » winXP sada rada, sada ne radi
winXP sada rada, sada ne radi
grex ::
Verjetno je to že bolj filozofsko vprašanje, a odgovor je mogoče le lahko razložiti znanstveno.
Ko sem prvič inštaliral winXP, sem imel N št. problemov (od grafike, do nekih skorumpiranih knjižnic ipd..).
Ko sem dal repair winXP je bilo isto.
Sformatiram in še enkrat inštaliram - vse dela brez problema.
Vprašanje: kakšni so lahko možni vzroki, da sistem enkrat ne dela, drugič pa dela ob (vsaj navidez)popolnoma enaki inštalaciji (vpliv čakr, radijacije, konstelacije zvezd in planetov).
Ko sem prvič inštaliral winXP, sem imel N št. problemov (od grafike, do nekih skorumpiranih knjižnic ipd..).
Ko sem dal repair winXP je bilo isto.
Sformatiram in še enkrat inštaliram - vse dela brez problema.
Vprašanje: kakšni so lahko možni vzroki, da sistem enkrat ne dela, drugič pa dela ob (vsaj navidez)popolnoma enaki inštalaciji (vpliv čakr, radijacije, konstelacije zvezd in planetov).
- spremenilo: grex ()
Polde ::
Microsoftu mail pošlji pa jim to napiši, pa ti bojo oni povedal enostavni odgovor.
lp
lp
Ni da ni!!!
andrej ::
pri taksnih random cudnih obnasanjih je velikokrat krivec hardver. recimo slabe komponente, navita zadeva, etc.
cahahopie ::
Eee... stari men se dogaja isto.
Sicer nimam XPjev, toda.. Win98 mi delajo kakr se jim sprdne. Enkrat na moji kišti delajo o.k. Jih pobrišem.. inptalam... delajo da ni za nikamor. Trenutno so ravno pred sesutjem. Kaj je to krivo, da takoj ko sem jih naložo, se takoj niso hotel več avtomatsko izklopit. Samo piše, da se računalnik zaustavlja. Disk pa se izklopi, še vedno pa se vidi ta bedast Windows logo. Edina možnost je seveda - z prstom na power off gumb. Tudi CTRL+ ALT + DEL kombinacija velikokrat zataji, če želim ponovni zagon, tako da trdi reset.
Klinc.. pa še vse to.
Sicer nimam XPjev, toda.. Win98 mi delajo kakr se jim sprdne. Enkrat na moji kišti delajo o.k. Jih pobrišem.. inptalam... delajo da ni za nikamor. Trenutno so ravno pred sesutjem. Kaj je to krivo, da takoj ko sem jih naložo, se takoj niso hotel več avtomatsko izklopit. Samo piše, da se računalnik zaustavlja. Disk pa se izklopi, še vedno pa se vidi ta bedast Windows logo. Edina možnost je seveda - z prstom na power off gumb. Tudi CTRL+ ALT + DEL kombinacija velikokrat zataji, če želim ponovni zagon, tako da trdi reset.
Klinc.. pa še vse to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novo leto: Novi SadOddelek: Loža | 1872 (1675) | Aljosa.k |
» | Sodelovanje Intela in Microna obrodilo sadoveOddelek: Novice / Pomnilnik | 3103 (2730) | Dr_M |
» | SETI je končno obrodil sadoveOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 5182 (3410) | Alexius Heristalski |
» | Prvi "sadovi" pobegle izvorne kode OkenOddelek: Novice / Varnost | 2177 (2177) | darkolord |