Forum » Pomoč in nasveti » WindowsXP - ne morem kreirati particije
WindowsXP - ne morem kreirati particije
bborutt ::
Lep pozdrav!
Imam problem z kreiranjem particije ob prvi instalaciji windowsXP.
Vse naredi lepo in prav. Ko pa pridem do zaslona za kreiranje particije ter pritisnem c in vnesem velikost particije in pritisnem enter me vrže na prejšnje stanje--> brez kreiranja particije.
Particije sploh ne naredi..winsi niso krivi, ker se probal 3 različne.
Računalnik ni moj, ampak je od kolega. V bios ne morem, ker je zaklenjen( računalnik kupljen v Big Bangu(če kdo ve za pass)), tako da kakršnokoli resetiranje CMOS-a ne pride v poštev.
Je imel kdo podobno težavo...mi lahko pomagate??
hvala
Imam problem z kreiranjem particije ob prvi instalaciji windowsXP.
Vse naredi lepo in prav. Ko pa pridem do zaslona za kreiranje particije ter pritisnem c in vnesem velikost particije in pritisnem enter me vrže na prejšnje stanje--> brez kreiranja particije.
Particije sploh ne naredi..winsi niso krivi, ker se probal 3 različne.
Računalnik ni moj, ampak je od kolega. V bios ne morem, ker je zaklenjen( računalnik kupljen v Big Bangu(če kdo ve za pass)), tako da kakršnokoli resetiranje CMOS-a ne pride v poštev.
Je imel kdo podobno težavo...mi lahko pomagate??
hvala
bborutt ::
z partition magicom pa sploh ne morem nič narediti, ker ga vedno prej sesuje z errorjem. Najbrž je disk v k.....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Format sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 627 (544) | energetik |
» | Pomagajte prosim - Izbrisal sem particijo !!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2141 (1659) | Mare2 |
» | Problemi s Partition magicOddelek: Programska oprema | 1194 (1083) | Dejancek |
⊘ | ParticijeOddelek: Programska oprema | 887 (767) | Elemen_T |
» | bad sectorsOddelek: Pomoč in nasveti | 1063 (908) | Boky |