Forum » Pomoč in nasveti » tezava modem
tezava modem
Rok Balboa ::
Prijatelju sem namestil (na novo) win xp+sp2. Vse dela lepo in prav, razen dial-up interneta. Modem xpji normalno prepoznajo, z driverjem ni tezav. Ko poskusim klicat, škrtne v zvocniku (odpre se linija), nakar program javi napako "no dial tone". Izklopil sem moznost wait for dial tone, ampak nebodigatreba se vedno ne klice. S kabli vse štima. Poskusil sem celo s svojim modemom (oba sta interna), baraba javi enako napako.
Cisto sem izgubljen, kaj storiti?
Cisto sem izgubljen, kaj storiti?
Spajky ::
Preizkusi diagnostiko modema iz Win pod modems v Control panelu, lahko, da je šel Pci slot v nebesa ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Kr_Edn ::
Vasih smo to reševali z ukazom ATX3 (detect busy signal; no dialtone detection) nekje v nastavitvah modema (že pozabil).
Kr_Edn ::
V Win98 si to nastavil v lastnostih modema. (povezave-dodatno-posebne nastavitve). Če imajo XP kaj podobnega, v posebnih nastavitvah vpiši ukaz ATX3.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siemens I-surf USB ISDN modem problem...Oddelek: Strojna oprema | 1572 (1358) | amigo_no1 |
» | Fedora FAQ (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4326 (3641) | meszaj |
» | Modem motorolaOddelek: Pomoč in nasveti | 2840 (2220) | joco |
» | Zakaj se noce priklopit na internet ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 730 (621) | astras |
» | WinModem problemiOddelek: Strojna oprema | 1775 (1592) | srale |