Forum » Pomoč in nasveti » Read-only
Read-only
sile01 ::
Mam problem in mi ni jasno kaj in kako če se slučajno komu kaj sanja.
Hotu sm igrat AA in vidm da mi PB noče updatat in grem gledat po disku, vse mape vse datoteke so read-only in tud če spremenim atribut spet ratajo read-only.
Upam de se komu kaj sanja.
LP in hvala
Sile01
Hotu sm igrat AA in vidm da mi PB noče updatat in grem gledat po disku, vse mape vse datoteke so read-only in tud če spremenim atribut spet ratajo read-only.
Upam de se komu kaj sanja.
LP in hvala
Sile01
Microsoft ::
Tako je normalno.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
vres.ales ::
zakaj je normalno. vem da sem enkrat vse datoteke ko jih v mapi windows spremeno, da niso bli več read-only posledica.... sesutje compa
OmegaBlue ::
Windows ne pozna "read-only" atributa za mape, tista kljukica ali kvadratek je samo "lepotna" napaka ali površnost M$ programerjev, mapa zato ni še readonly.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
sile01 ::
Sam zadeva ni samo pri mapah ampak tudi pri datotekah...Sej mene v bistvu mot to da jaz nemorem normalno igrat...vse ostalo zaenkrat deluje noramlno...Ma bom jaz rajš še enkrat dal špil gor...Nisem vedu da je to normalno v windowsih hvala za informacijo...More bit pol kej z špilom narobe.
(tole je pa brez glave pa repa, upam da kdo razume )
(tole je pa brez glave pa repa, upam da kdo razume )
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MS-DOS/cmd xcopyOddelek: Operacijski sistemi | 1613 (1475) | DeeJay |
» | Windows small buissnes server 2003Oddelek: Operacijski sistemi | 1410 (1172) | darkobas |
» | Problemi z atributi...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1121 (939) | OmegaBlue |
» | Čudno obnašanje WinXP - Mape in read only atributeOddelek: Operacijski sistemi | 969 (850) | OmegaBlue |
» | ASP slovarOddelek: Programska oprema | 3407 (3011) | Ashrack |