Forum » Igre » CMR2 rip problem
CMR2 rip problem
aza ::
Prosim, če mi lahko kdo pomaga.
Imam CMR2 (rip verzijo). Po namestitvi na računalik sem zagnal crack in vse ostalo, kot je bilo napisano v nfo datoteki. Ko pa zaženem igro mi zahteva CD od CMR2.
Če mi lahko kdo svetuje se mu najlepše zahvaljujem.
L.P., AAAAAAZAAAAA.
Imam CMR2 (rip verzijo). Po namestitvi na računalik sem zagnal crack in vse ostalo, kot je bilo napisano v nfo datoteki. Ko pa zaženem igro mi zahteva CD od CMR2.
Če mi lahko kdo svetuje se mu najlepše zahvaljujem.
L.P., AAAAAAZAAAAA.
Hvala za odgovore.
Iz neta sem dobil nov crack in sem zamenjal CMR2.EXE s staro datoteko, pa se stvari niso nič spremenile. Mogoče bi moral najprej odstraniti staro namestitev in ponoviti postopek.
L.P., AAAAZZZZAAAA.
Iz neta sem dobil nov crack in sem zamenjal CMR2.EXE s staro datoteko, pa se stvari niso nič spremenile. Mogoče bi moral najprej odstraniti staro namestitev in ponoviti postopek.
L.P., AAAAZZZZAAAA.
Igor ::
rip je zjeban, probej igrat tko da dajes samo naprej in pol dela, ce pa kej spreminjas (ne vem tocn kaj) pa zacne jamrat da ni cd (ker mu pac fajli manjkajo ...)
Tzar ::
Dragi nebralci dodatnih datotek.RIP vam ne dela zato ker so Hi-res texture ripane in jih ni.Probajte izklopiti vse HIGH nastavitve v Graphics-u in zadeva vam bo funkcionirala, ampak ne na v3 z novimi gonilniki.
Ni za kj!
lp
Ni za kj!
lp
Življenje je lepo!
Spet se oglasam
Po namestitvi CMR2 na disk zaženem CMR2.EXE in me najprej vpraša če želin štartati z osnovnimi nastavitvami (možen odgovor je le OK). Ko potrdim se zažene program in še predno mi uspe kaj pokazati se pojavi napis naj vstavim CD CMR2, se pravi da ne morem spreminjati nobenih nastavitev.
Očitno v ripu nekaj manjka.
L.P., AAAAZZZZAAAA
Po namestitvi CMR2 na disk zaženem CMR2.EXE in me najprej vpraša če želin štartati z osnovnimi nastavitvami (možen odgovor je le OK). Ko potrdim se zažene program in še predno mi uspe kaj pokazati se pojavi napis naj vstavim CD CMR2, se pravi da ne morem spreminjati nobenih nastavitev.
Očitno v ripu nekaj manjka.
L.P., AAAAZZZZAAAA
Zahvaljujem se vsem, ki ste sodelovali v debati.
Sedaj mi deluje dobro (med nalaganjem se mi je izgubilo nekaj datotek)
L.P., AAAAZZZZAAAA
Sedaj mi deluje dobro (med nalaganjem se mi je izgubilo nekaj datotek)
L.P., AAAAZZZZAAAA
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Colin 4 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8902 (6081) | PrimozR |
» | Colin McRae Rally 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5560 (4658) | mloncar |
» | Colin2Oddelek: Igre | 1957 (1408) | Zheegec |
» | Colin McRae Rally 2Oddelek: Igre | 1505 (1339) | mAsA |
» | IZKUŠNJE Z kYRO 2Oddelek: Navijanje | 1026 (821) | Kriko |