Forum » Operacijski sistemi » SBS 2003 & ICS
SBS 2003 & ICS
Zzzzzzz ::
Torej, imam server, HP Proliant 350 z dvema mrežnima karticama, ki sta preko HP Network povezani v Network Team.
Ob "nadaljevanju inštalacije" (ikonca s paketkom, kjer piše "Continue Setup") mi javi "critical error": Windows Small Business Server does not support Internet Connection Sharing.
WTF?
Saj nimam nobenega ICS vklopljenega, pa tudi če dam mrežni kartici ven z "team"-a, mi javlja enako napako - a "gumba" za to izklopit ni nikjer...
Any ideas?
Ob "nadaljevanju inštalacije" (ikonca s paketkom, kjer piše "Continue Setup") mi javi "critical error": Windows Small Business Server does not support Internet Connection Sharing.
WTF?
Saj nimam nobenega ICS vklopljenega, pa tudi če dam mrežni kartici ven z "team"-a, mi javlja enako napako - a "gumba" za to izklopit ni nikjer...
Any ideas?
Microsoft ::
Za SBS nisem siguren, amapk Windows Server 2003 ima servis Windows Firewall/Internet Connection Sharing(ICS). Poskus to ustavit in disejblat.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zzzzzzz ::
thx. sedaj (delno) deluje.
sicer mi namesto errorja napiše warning (z istim besedilom kot prej), vendar pa lahko normalno nadaljujem inštalacijo.
naj me kdo popravi, če se motim: če je ta service izklopljen, potem uporaba windows firewalla ni mogoča, imam prav?
sicer mi namesto errorja napiše warning (z istim besedilom kot prej), vendar pa lahko normalno nadaljujem inštalacijo.
naj me kdo popravi, če se motim: če je ta service izklopljen, potem uporaba windows firewalla ni mogoča, imam prav?
Microsoft ::
Mislim, da ja. Lahko pa namestot tega uporabis RRAS. Matri[x] bi naj v kratkem spisal en clanek na to temo, kako ta RRAS uporabit pa to.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Požarni zid-problemOddelek: Programska oprema | 2050 (1934) | 5er--> |
» | Ali bi z win server 2003 kaj pridobil?? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7512 (6068) | krneki0001 |
» | Obupal nad mrežo in ICS :(Oddelek: Omrežja in internet | 1874 (1350) | alesp56 |
» | A ICS (int. conn. sharing) programi omogocajo routing?Oddelek: Omrežja in internet | 1040 (986) | dreja |
» | Windows 2k Server & ProxyOddelek: Operacijski sistemi | 1370 (1062) | ToniT |