Forum » Operacijski sistemi » Ko Zazenem racunalnik, se mi zazene Windows Explorer---Kako odpraviti!?
Ko Zazenem racunalnik, se mi zazene Windows Explorer---Kako odpraviti!?

chief ::
Pozdrav vsem!
A ve mogoce kdo, kaj morem narest, da se mi nebo ob vsakem zagonu racunalnika startup-al Windows Explorer, ki kaze vsebino mape, kjer so instalirani driverji za maticno (nvidia nforce4 driverji).
Rad bi to odpravil. Poskusal pa sem ze vse zivo, v StartUP meniju ni nic notr, probal sem tudi s "msconfig" pogledat kej se starta, ampak tudi tam ne zasledim nikjer wInExplorerja. Nazadnje sem probal tudi v registru pogledat kaj se starta in zbrisat vn nepotrebo, ampak znakov od kakega WinEploreja ni in ni.
A ima se kdo kak predlog kako to moteco zadevo odpraviti.
Imam pa WinXp pro (32 bit) + Epox Nf4 s tazadnjimi 64 bitnimi driverji....
Hvala za pomoc
lp
A ve mogoce kdo, kaj morem narest, da se mi nebo ob vsakem zagonu racunalnika startup-al Windows Explorer, ki kaze vsebino mape, kjer so instalirani driverji za maticno (nvidia nforce4 driverji).
Rad bi to odpravil. Poskusal pa sem ze vse zivo, v StartUP meniju ni nic notr, probal sem tudi s "msconfig" pogledat kej se starta, ampak tudi tam ne zasledim nikjer wInExplorerja. Nazadnje sem probal tudi v registru pogledat kaj se starta in zbrisat vn nepotrebo, ampak znakov od kakega WinEploreja ni in ni.
A ima se kdo kak predlog kako to moteco zadevo odpraviti.
Imam pa WinXp pro (32 bit) + Epox Nf4 s tazadnjimi 64 bitnimi driverji....
Hvala za pomoc
lp

chief ::
CE prebers boljs bos vidu da sem to opcijo ze probal, ampak tam ni nicesar.....
Ne sanja se mi kako to odpravt.....stupid Nvidia drivers!!
Ne sanja se mi kako to odpravt.....stupid Nvidia drivers!!

Spajky ::
Copy/paste v en prazen text fajl (kar je med črticami) z Notepadom in pol sejvaj in preimenuj fajlu končnico v *.reg in uvozi in povej če je pomagalo (na w98 dela, ma bi moglo tudi na XP pri enakem problemu)...
-------------
REGEDIT4
[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer]
"DesktopProcess"=-
-------------
-------------
REGEDIT4
[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer]
"DesktopProcess"=-
-------------

"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 464822 (30503) | jedateruk |
» | Računalnik se ponovno zažene namesto ugasneOddelek: Strojna oprema | 7194 (4007) | solatko |
» | Bližnjica kot exe datoteka, WinCEOddelek: Programiranje | 1424 (999) | d4vid |
» | Original igro zaženem, a se ne zgodi nič..Oddelek: Igre | 2036 (1651) | Cold1 |
» | WinXP Scandisk!!! Help!Oddelek: Programska oprema | 1154 (1001) | andrej |