Forum » Zvok in slika » Težave z eMoul
Težave z eMoul
Smejko244 ::
Ja tko, sem čist novi uporabnik, lepo pozdravljeni!
No zdaj pa mi povejte v čem je finta, ko download-am kak film s programom eMoul. Keč je, da se mi film naloži na disk ni pa ga mogoče odpreti z kakim programo (npr.:BSPlayer, Winamp,Windows Media Player,...), imam naložen novi Divx codec itd.
No zdaj pa mi povejte v čem je finta, ko download-am kak film s programom eMoul. Keč je, da se mi film naloži na disk ni pa ga mogoče odpreti z kakim programo (npr.:BSPlayer, Winamp,Windows Media Player,...), imam naložen novi Divx codec itd.
- zaklenilo: Stepni Volk ()
LapD ::
ker si čisto novi ti povem da se na tem forumu ne daje informacij v zvezi z nelegalno pridobljeno vsebino kot splošen nasvet pa "legalni" posnetki ponavadi pridejo zapakirani v kak .bin ali .iso ali .rar ali kej tretjega in jih je treba odpakirat..Če je pa avi datoteka pa ti ne dela pa ali nimaš pravega kodeka ali je pa datoteka poškodovana
#000000 ::
Mogoče si snel kak Fake movie, tega je na muli dost. Zgleda pa tko kot da je film, ampak ko ga odpreš se ne zgodi nič razen da ti komp štekne 'vsaj ponavad'
Smejko244 ::
Čist možno, da je kak fake, ker kodeke imam vse OK, če je možno katere downloadad mi mal prišepnite na zasebno sporočilo.
Stepni Volk ::
Naslov teme ne odgovarja vsebini.
Pogles si pravila.
Zaklepam.
Pogles si pravila.
Zaklepam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošteno prodajanje ponaredka?Oddelek: Loža | 7860 (5508) | vorantz |
» | Demonoidov operater izpuščen, stran živi dalje pod .hk domenoOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9596 (6454) | D3m |
» | SDHC karticaOddelek: Zvok in slika | 2558 (2163) | kurjač |
» | Je MS izdal nov OS?Oddelek: Operacijski sistemi | 1605 (1047) | Bug |
» | Nortonovi produkti 2002 - 2003 ?Oddelek: Programska oprema | 1179 (1014) | Cokolesnik |