Forum » Pomoč in nasveti » Zvočna kartica(računalnik se izklopi, ko vstavljena)
Zvočna kartica(računalnik se izklopi, ko vstavljena)
SloMusty ::
Pozdravljeni. Imam zvočno kartico Trust 514dx 5.1.
Kartico normalno vstavim v računalnik, in ga zaženem. Vse je vredu, dokler se računalnik ne zažene, takrat, ko pa najde kartico(1-2min) za tem se računalnik izklopi in napiše "zaradi napake se je računalnik izklopil, da bi preprečil škodo....(to je prevedeno)". Odstranil sem vse ostale PCI kartice, pa ni bilo nič drugače.
Sistem:
-Pentium 4 1.8ghz
-512mb/rama
-XP
Lep pozdrav
in prosim za hitro pomoč
Kartico normalno vstavim v računalnik, in ga zaženem. Vse je vredu, dokler se računalnik ne zažene, takrat, ko pa najde kartico(1-2min) za tem se računalnik izklopi in napiše "zaradi napake se je računalnik izklopil, da bi preprečil škodo....(to je prevedeno)". Odstranil sem vse ostale PCI kartice, pa ni bilo nič drugače.
Sistem:
-Pentium 4 1.8ghz
-512mb/rama
-XP
Lep pozdrav
in prosim za hitro pomoč
Freestyle wind riders!!!
SloMusty ::
Prejšnja zvočna kartica je "crknila" saj se računalnik sploh ni vklopil....
to sem pozabil
lp
to sem pozabil
lp
Freestyle wind riders!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus p8z77 deluxe problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2300 (2057) | Brias |
» | Zanimiv problem z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2440 (1929) | chrush |
» | prvo inštaliranje OS na prazen PCOddelek: Pomoč in nasveti | 2450 (2267) | andromedar |
» | z novo zvočno se računalnik ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 760 (760) | rokilesi |
» | dodal se en disk, instalacija xp spodletela kaj storiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1604 (1366) | amater |