Forum » Programiranje » [GDI+]Glupo vprašanje
[GDI+]Glupo vprašanje
W3by ::
Ne boste verjel ma ne morem najti library za gdi+ na netu. Ne vem ali ne iščem prav ali kaj (verjetno se mi je utrgalo ). Do zdej sm najdu sam en paket pa še ta je mu 554724 napak!
Heeelp!
Heeelp!
NoUse4AName ::
gdi+ je .net knjiznica za grafiko. Dobis jo zraven .net-a. Ne rabis nic posebej downloadat.
Senitel ::
No GDI+ ni omejen samo na .net... Bolj uporabno bi bilo vedeti, kateri prevajalnik se uporablja?
Za takšne stvari se treba obrnit na msdn. Pa btw dev-cpp je beden IDE, poskusi dobit ms visual studio
Zato sem napisal poskusi (od sole or whatever). Drugače pa lahko 2005 beta2 downloadas zastonj.
Senitel ::
Daj si dol tale del iz Platform SDK-ja: GDI+. Potem boš moral verjetno še potke naštimat do .h in .lib datotek.
Matako ::
Daj si dol tale del iz Platform SDK-ja: GDI+. Potem boš moral verjetno še potke naštimat do .h in .lib datotek.
Po mojem pa to ne bo dovolj. Dev-cpp uporablja ponavadi MingW (vkl. gcc) in ne bo linkal vcc jevimi libov in to. Samo v glavnem se da vedno narediti iz dlljev statične (.a) "stub" knjižnice z "reimp" programom, ki ga dobiš zraven Dev-cpp MingW, se mi zdi ...
Mimogrede, VStudio je devinitivno precej naprednejši IDE od dev-cpp, ki je pač čisto osnoven. Ima pa VStudio veliko pomankljivost: ne jebe gcc prevajalnikov, ki so še vedno zakon.
Po mojem pa to ne bo dovolj. Dev-cpp uporablja ponavadi MingW (vkl. gcc) in ne bo linkal vcc jevimi libov in to. Samo v glavnem se da vedno narediti iz dlljev statične (.a) "stub" knjižnice z "reimp" programom, ki ga dobiš zraven Dev-cpp MingW, se mi zdi ...
Mimogrede, VStudio je devinitivno precej naprednejši IDE od dev-cpp, ki je pač čisto osnoven. Ima pa VStudio veliko pomankljivost: ne jebe gcc prevajalnikov, ki so še vedno zakon.
W3by ::
V tem paketu vidm samo gdiplus.dll
No sej se ni treba mučit, samo zanimalo me je če se pač da potegnt dol.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako gre to v Dev C++ ???Oddelek: Programiranje | 2334 (1805) | bi0s |
» | [C++] Kateri C++ IDE je najbolj osnoven?Oddelek: Programiranje | 2269 (1714) | sid_dabster |
» | razvojno okolje za c++Oddelek: Programiranje | 1099 (950) | boss-tech |
» | Program, podoben Dev cpp, le da bo delalOddelek: Programiranje | 1991 (1795) | NoUse4AName |
» | Kako bi naredil en ultra simple programček?Oddelek: Programiranje | 2320 (1601) | AtaStrumf |