Forum » Programiranje » .net
.net
sebastianl ::
Zdravo.
Potrebujem izkušenega .net programerja, ki bi mi vzpostavil okolje za izdelavo poslovne aplikacije – povezava na podatkovno bazo. Želel bi torej dobiti neko zanesljivo osnovo, katero bi potem imel možnost nadgrajevati z dodajanjem form in reportov, pač po nekem definiranem kalupu.
Sistem bi moral imeti naslednje funkcionalnosti:
-Meni
-Orodna vrstica
-Odpiranje več form iz menija, pri tem bi bila samo ena forma hkrati vnosna, ostale pregledovalne.
-Odpiranje ene forme iz druge z istimi pogoji kot točko prej.
-Primer vnosne forme: iskanje podatkov, pregledovanje, vnos, popravljanje brisanje. Ob tem je zaželeno, da bi se te akcije izvajale preko gumbov iz orodne vrstice in ne, da bi bil na vsaki formi npr, gumb dodaj.
-Primer master/detail forme (z uporabo gridov). Zaželeno omogočiti tudi urejanje podatkov ali celo vnos neposredno v grid, če je to mogoče).
-Primer forme z zavihki (en zavihek detail drugega).
-Primer izpisa poročila na tiskalnik -uporabnik izbira parametre izpisa.
Kot podatkovna bazi bi zaenkrat vzeli kar OLE/DB povezavo, sicer pa bi bil kasneje najbrž SQLServer.
Zanima me, če bi kdo znal to izdelati in koliko bi stalo. Seveda bi morale biti koda tudi ustrezno komentirana.
Potrebujem izkušenega .net programerja, ki bi mi vzpostavil okolje za izdelavo poslovne aplikacije – povezava na podatkovno bazo. Želel bi torej dobiti neko zanesljivo osnovo, katero bi potem imel možnost nadgrajevati z dodajanjem form in reportov, pač po nekem definiranem kalupu.
Sistem bi moral imeti naslednje funkcionalnosti:
-Meni
-Orodna vrstica
-Odpiranje več form iz menija, pri tem bi bila samo ena forma hkrati vnosna, ostale pregledovalne.
-Odpiranje ene forme iz druge z istimi pogoji kot točko prej.
-Primer vnosne forme: iskanje podatkov, pregledovanje, vnos, popravljanje brisanje. Ob tem je zaželeno, da bi se te akcije izvajale preko gumbov iz orodne vrstice in ne, da bi bil na vsaki formi npr, gumb dodaj.
-Primer master/detail forme (z uporabo gridov). Zaželeno omogočiti tudi urejanje podatkov ali celo vnos neposredno v grid, če je to mogoče).
-Primer forme z zavihki (en zavihek detail drugega).
-Primer izpisa poročila na tiskalnik -uporabnik izbira parametre izpisa.
Kot podatkovna bazi bi zaenkrat vzeli kar OLE/DB povezavo, sicer pa bi bil kasneje najbrž SQLServer.
Zanima me, če bi kdo znal to izdelati in koliko bi stalo. Seveda bi morale biti koda tudi ustrezno komentirana.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C# okna in podoknaOddelek: Programiranje | 1647 (1241) | FlashM |
» | E-prijavnicaOddelek: Izdelava spletišč | 2319 (1815) | bluefish |
» | Kolko stane preprost program? (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 4921 (3232) | klemen22 |
» | HTML forma in datumOddelek: Izdelava spletišč | 1788 (1524) | Muzo |
» | c++ & database(access)Oddelek: Programiranje | 1482 (1338) | Seadoo |