» »

Akcije v trgovinah

Akcije v trgovinah

Imposibl ::

Zanima me ali je kje kaka akcija prenosnikov v trgovinah znamke HP ali Toshiba?
konkretno HP nx8220 ali Hp nx7010.

Lp,Sandi

add:
Pomoč in nasveti
Če imate kakršnekoli težave z računalnikom in jih ne znate uvrstiti v katerega od spodnjih oddelkov, je to pravo mesto za vas.
mi je sploh treba tole komentirat???
Tudi mali so lahko veliki!

Izy ::

Rajši povej, kak je tvoj budget in ne mi s temi akcijami, prosim.
A še ni jasno, da je to marketinška fora?
NX8220 obstaja več modelov, katerga gledaš?

SkIDiver ::

Ko je že tema o tem. V bodoče imam namen kupiti prenosnika.
Trenutno si pasem oči na TOSHIBA SATELLITE M60-135. 17" LCD doda samo še + pri meni:)

Ogledujem pa si tudi TOSHIBA SATELLITE M40X-295.

Cene v avstriji res niso velike ampak vseeno trenutno malo prevelike še zame. Čez nekaj mesecev ne bodo več do tedaj pa samo pasem oči in cedim sline:)

Moja trenutna realna pričakovanja so seveda drugače.
V prvi vrsti se bo nabavljal prenosnik moji sestri. Nekako so želje centrino, 40gb disk, 512mb rama, wirelles in DVD/CD-RW ali pa DVD-RW. Kaj vse se dobi od tega za znesek tam okoli 180 tisočakov? V BOF-u sem gledal imajo kar nekaj akcij in bi se dobil kak Acer ali pa HP(brez wirellesa) in celo TroNote, ki se mi ne zdi zgrešen. Mnenja kaj bi bilo priporočljivo, pametno?

V drugi vrsti pa sem na vrsti jaz>:D . Moje želje pa ne gredo pod 80gb disk, 512mb rama, wirelles, bluetooth, DVD-RW in seveda zmogljiv procesor ter avtonomija baterije tam do 2 uri in pol do 3 ure. Znesek prešernov pa bi rekli tam okoli 200, 250 tisočakov. Lahko za tak denar že pričakujem kaj temu podobnega? Izjemoma bi šel tudi bluetooth preko USB vmesnika.
Ne pričakujem ravno stroja od strojev, ker bom v končni fazi končal na eni izmed zgornjih dveh Toshib. Z M60-135 sem že rokoval in lahko rečem samo to, da me je impresionirala do konca! Za ceno za katero je bila kupljena ponuja več kot preveč. Nedvomno pa so me očarale karakteristike in kvaliteta LCD-ja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SkIDiver ()

Stepni Volk ::

Loža ni namenjena za takšne teme. Prestavljam v KAJ KUPITI.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosnik-Kateri&Vprašanja

Oddelek: Kaj kupiti
241899 (1623) billy
»

MP3 player

Oddelek: Kaj kupiti
192461 (2042) Poldy
»