Forum » Programska oprema » NOD32 in Mozilla Thunderbird odjemalec pošte
NOD32 in Mozilla Thunderbird odjemalec pošte
monocit ::
Kako naj nastavim NOD32, da mi bo skeniral pošto, ki jo poberem z Mozilla Thunderbird.
V MS Outlooku jo poskenira..tu pa ne.
LP
V MS Outlooku jo poskenira..tu pa ne.
LP
Simko ::
V NOD32 imaš več komponent: AMON, DMON, EMON, IMON.
EMON je Microsoft Outlook email monitor. Ta ti (po defultu) pregleda pošto v Outlooku (ne express).
Sam ne znam skonfigurirati EMONa da ti gleda pošto v ostalih odjemaclih (ali pa sploh ne gre). Zato mi ostalo pošto, ki prihaja skozi POP3 pregleda IMON (internet monitor).
Klikni na IMON koponento, nato Setup, zavihek POP3 in tam obkljukaj Enable IMON email checking. Nato vpiši port, ki ga uporablja tvoj odjemalec (Thunderbird) - ponavadi je to 110.
Če hočeš stestirati če zadeva deluje, vlopi Append tag message to email->All email na istem zavihku.
LP
EMON je Microsoft Outlook email monitor. Ta ti (po defultu) pregleda pošto v Outlooku (ne express).
Sam ne znam skonfigurirati EMONa da ti gleda pošto v ostalih odjemaclih (ali pa sploh ne gre). Zato mi ostalo pošto, ki prihaja skozi POP3 pregleda IMON (internet monitor).
Klikni na IMON koponento, nato Setup, zavihek POP3 in tam obkljukaj Enable IMON email checking. Nato vpiši port, ki ga uporablja tvoj odjemalec (Thunderbird) - ponavadi je to 110.
Če hočeš stestirati če zadeva deluje, vlopi Append tag message to email->All email na istem zavihku.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos pošte iz Outlook Express v poštni nabiralnik SiolOddelek: Omrežja in internet | 2557 (2450) | 111111111111 |
» | Outlook 2007 prenos datotek okoli 10mb težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 934 (777) | Racunalnik |
» | NOD 32 "blokira" p2p programa (eMule & Utorrent)?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1913 (1847) | PromeuZ |
» | Je kriv za tole Nod32 ali slovenci ne znamo delati spletnih strani?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1689 (1344) | barelyLegal |
» | antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 11792 (9155) | frikihamster |