Forum » Zvok in slika » slusalke
slusalke
slo-man ::
NoUse4AName ::
Za igre?
Ce ja. Headset za 3k bo imel slab mikrofon in slabe slusalke. Sem precej preprican, da bo kvaliteta govora precej slaba, dovolj slaba da te bo motilo (ali tiste ki te bojo poslusali). Ne vem kaj igraš, ampak pri večini špilov (first person predvsem) je zvok zelo zelo pomemben.
Prej sem imel ravno tak headset za 3-4k in je bil čisti drek (od logitecha). Kvaliteta mikrofona je bila izredno nizka. Zdaj sem kupil samo mikrofon za 4k in ima odlično kvaliteto zvoka.
Ce ja. Headset za 3k bo imel slab mikrofon in slabe slusalke. Sem precej preprican, da bo kvaliteta govora precej slaba, dovolj slaba da te bo motilo (ali tiste ki te bojo poslusali). Ne vem kaj igraš, ampak pri večini špilov (first person predvsem) je zvok zelo zelo pomemben.
Prej sem imel ravno tak headset za 3-4k in je bil čisti drek (od logitecha). Kvaliteta mikrofona je bila izredno nizka. Zdaj sem kupil samo mikrofon za 4k in ima odlično kvaliteto zvoka.
slo-man ::
jah imas prav samo malo boljsa kvaliteta je pa obcutno drazja tko da se bom zadovoljil z nizjim rankom
kaj misliste katere so boljse od zgoraj navedenih?
lop
kaj misliste katere so boljse od zgoraj navedenih?
lop
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Slušalke] nad 40€Oddelek: Zvok in slika | 6172 (3025) | kratos |
» | [Slušalke] do 10K SIT (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9874 (6398) | Fatboyslim |
» | Katere 5.1 slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 2375 (2069) | Bobb |
» | SlušalkeOddelek: Kaj kupiti | 1424 (1367) | Ted |
» | Slušalke Logitech Precision Gaming ali Zalman ZM-RS6FOddelek: Kaj kupiti | 2078 (1690) | mit3k |