Forum » Hlajenje in modifikacije » Abit AN7 Izklop NB fan opozorila?
Abit AN7 Izklop NB fan opozorila?
maxsustar ::
Lep pozdrav, mam en nadlezn problem, kot vecinoma lastnikov abit plat. NB vetrnica se mi skos zatika, comp mi pol piska k da bi meu rešilca u sob. Ta abitov drek bom zamenou s pasivnim zalman hladilnikom, sam prej me pa se zanima koko izklopt ta nadlezn zvok, ker tud ce odklopm ventilator mi piska, v biosu pa nism najdu možnosti za izklop (pogledou povsod), mam sam za cpu fan fail warning, pa fan eq kjer lah sam voltazo pa obrate spreminam.
Tko da predn prpopam zalmana gor rabm vašo pomoč .
Tko da predn prpopam zalmana gor rabm vašo pomoč .
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Jakka ::
Imaš 2 možnosti:
- na tisto mesto priklopiš drug ventilator, ki ga lahko reguliraš v biosu (8-12V)
- odklopiš pc speaker
Kaj drugega pa nisem pogruntal. Mogoče kdo drug pozna kakšne tretjo možnost.
- na tisto mesto priklopiš drug ventilator, ki ga lahko reguliraš v biosu (8-12V)
- odklopiš pc speaker
Kaj drugega pa nisem pogruntal. Mogoče kdo drug pozna kakšne tretjo možnost.
maxsustar ::
sm dau cpu fan fail warning na off ze prj pa isto piska.
tud to sm ze probou - speaker izklopt, pa mi dela zvok na zvocni, katera je integriranana na plati. Upam da je se ksna resitev k pa da dam se en brezvezn ventilator not.
tud to sm ze probou - speaker izklopt, pa mi dela zvok na zvocni, katera je integriranana na plati. Upam da je se ksna resitev k pa da dam se en brezvezn ventilator not.
chief ::
V biosu pod "PC health status" izklopi vse kar je v zvezi z alarmi in venti, pa bo.
Js ma isto plato in sem sklopu vse pa mi nic ne piska.
Js ma isto plato in sem sklopu vse pa mi nic ne piska.
chief ::
Ce pocakas malo, ti posljem kako nastavitev ko pridem do mojega pc-ja doma. Pocak do ju3, ok.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se sploh ne naloži- niti biosa ni.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2014 (1367) | Arto |
» | Računalnik piskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2937 (2581) | draciel |
» | problem z piskanjem :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 985 (847) | pozitron |
» | matična piska - kaj je crknilo???Oddelek: Strojna oprema | 844 (792) | tomaz255 |
» | false alarm?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1348 (1102) | Yohan del Sud |