Forum » Programska oprema » Memory optimizer
Memory optimizer
PcPostar ::
Mene zanima kako je s temi programcki, kaj priporocate, strokovnjaki. Enkrat sem mel neki od TuneUP, pa je masina precej lepse delal, ko sem memor vsak dan spucal. Aja, masina mi cele deve laufa in se mi jo res ne da resetirat kr tko. Torej, TuneUP je mel probleme z registracijo in se 100 enih p*** mi je zravn nalozil, tko da sem se ga hitr losov. Rabim nekaj za RAM, kaj priporocate?
#000000 ::
Tune UP je dost dobra zadeva, jest jo uporabljam in mi nič ne teži z registracijo, ZS, baje je to en Must Have progy. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kloniranje oz.BACKUP op.sistema IN INSTALIRANIH PROGRAMOV iz C:/Program Files-aOddelek: Operacijski sistemi | 4169 (3359) | hojnikb |
» | Problem ki ga ne znam identificirati.Oddelek: Pomoč in nasveti | 5853 (4698) | unknownjnz91 |
» | TuneUP Utilities, Turbo Mode In COD:MW2Oddelek: Zvok in slika | 2159 (1724) | Jst |
» | P4 3GHz se obnaša kot 300megarehrčni CeleronOddelek: Pomoč in nasveti | 1430 (1099) | nuclear |
» | Program za čiščenje registry-jaOddelek: Programska oprema | 2234 (2073) | SynTax64 |