Forum » Pomoč in nasveti » Win-XP+abit KTA7-A
Win-XP+abit KTA7-A
Viper Neo ::
Mam problem pri inštalaciji Windows XP(piratska kopija)
Ko sem ji inštaliral doma so se mi normaln botal iz CD-ja in normaln inštaliral (plata soltek Sl-75kv2-k).
Ko sm jih probu inštalirat na frendoumu computru pa so mi zmrznli sredi zaganjanja inštalacije (Windows setup Is starting up -al neki tacga). Se nism dost sekiru pač neki ne štima. Pol pa ta cd posodim še enmu im mu glih tako -zmrzne na isti stopnji (Oba imata plato Abit KTA7-A)
Kaj vi mislte o temu problemu????
Ko sem ji inštaliral doma so se mi normaln botal iz CD-ja in normaln inštaliral (plata soltek Sl-75kv2-k).
Ko sm jih probu inštalirat na frendoumu computru pa so mi zmrznli sredi zaganjanja inštalacije (Windows setup Is starting up -al neki tacga). Se nism dost sekiru pač neki ne štima. Pol pa ta cd posodim še enmu im mu glih tako -zmrzne na isti stopnji (Oba imata plato Abit KTA7-A)
Kaj vi mislte o temu problemu????
How is your faith these day's ?
neki ::
Jst mam ABIT KT7A -Raid pa mi je normaln instaleral XP iz cd-ja. Morm rect d so to najboljsi Winsi kar jih obstaja!!!
Viper Neo ::
Ja tejle winsi pa naravnost SEKAJO!
Sam ne vem zakahj mi zablikira ko jih pribam drugje inštalirat ?
Shit happens
Sam ne vem zakahj mi zablikira ko jih pribam drugje inštalirat ?
Shit happens
How is your faith these day's ?
miranpozar ::
Na enemu PCju je delala težave FireWire kartica. Se je, tako kot pri tebi, ustavilo na isti točki. Sem vzel FireWire kartico ven in je šlo dalje brez problema.
Odstrani nepotrebne kartice, inštaliraj sistem, naknadno dodaj kartice.
Seveda pa je lahko problem tudi v raznih nastavitvah BIOSa itd.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Odstrani nepotrebne kartice, inštaliraj sistem, naknadno dodaj kartice.
Seveda pa je lahko problem tudi v raznih nastavitvah BIOSa itd.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iz kamere na PCOddelek: Programska oprema | 6219 (5184) | Tomay |
» | 1394 net adapter v SP2, rabim pomoc!Oddelek: Operacijski sistemi | 3806 (3512) | letalec777 |
» | Iščem element za osnovno ploščo..Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1116 (869) | Duhec |
» | Video prenos iz DV kasete na racunalnik!Oddelek: Zvok in slika | 1501 (1329) | Tody |
» | Kako iz mini DV na računalnik???Oddelek: Zvok in slika | 1504 (1408) | franci |