Forum » Kaj kupiti » trgovine
trgovine
Jan987 ::
A lohk v tej temi napišete dobre/slabe iskušnje s trgovinami v tujini, koliko se plačali za poštnino, koliko časa ste čakali oz. vse kar moram vedeti preden kupujem v tujini. katere računalniške komponente pa se najbolj splača kupiti in ali imajo katere od njih mednarodno garancijo.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
farko ::
V kolikor vem se ti skor ne splača kupovati v tujini tako da ti pošljejo po pošti.Sicer je dovolj blizu avstrija in v trgovinah media markt dobiš veliko in po mojih izkušnjah kvalitetno robo vendar se cene proti slovenskim neč kaj veliko ne razlikujejo.Če želiš mi pošlji email z naslovom pa ti pošljem nekaj revij in katalogov da se boš prepričal.
farko
Jan987 ::
polde: Hvala ampak jest se bl zanimam za rač trgovine v tujini.
Koliko pa pride poštnina recimo za en procesor sem is peluge in koliko časa traja da pride sem?
Koliko pa pride poštnina recimo za en procesor sem is peluge in koliko časa traja da pride sem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup strojne opreme v tujini (Geizhals)Oddelek: Kaj kupiti | 1698 (1483) | kmetek |
» | Trgovina Esvet.comOddelek: Kaj kupiti | 3086 (2025) | okfec |
» | Računalniške trgovineOddelek: Kaj kupiti | 3485 (2788) | alesr |
» | KDAJ kupiti - zdaj ali ko bomo v EU (po 1.5.2004)?Oddelek: Kaj kupiti | 1503 (1154) | RookY |
» | Za vse, ki imate namen naročiti blago v tujiniOddelek: Kaj kupiti | 3985 (2986) | b0j3 |