Forum » Omrežja in internet » gmail ?
gmail ?
a9753 ::
oj!
se da v gmailu zlistat maile po size ali searchat maile večje od ene velikorsti (recimo 1mb)?
hvala
se da v gmailu zlistat maile po size ali searchat maile večje od ene velikorsti (recimo 1mb)?
hvala
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
mitja_i ::
Gmail ne omogoča listanja po značilnostih. Lahko uporabiš "has:attachment" za iskanje po tistih sporočilih, ki imajo priponke. Predlagam, da najprej izbereš pravo Oznako.
Ukaze za napredno iskanje lahko pogledaš tukaj.
Ukaze za napredno iskanje lahko pogledaš tukaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mitja_i ()
Storm ::
Gmail se me ne zapomni. Obkljukam opsijo "zapomni si me na tem računalniku", vendar morem vedno znova vpisovat username in geslo. A se da kk to uštimat?
Markec The Great
Glede na to da imam na večini straneh to varianto, da si me zapomni, potem jih verhetno imam, ampak le gmail mene prepozna, enako v službi...a ostalim dela normalno?
Markec The Great
A se da Gmail pošto gledat prek mail clientov. Kak je ingoing in outgoing nastavitve za račune?
Markec The Great
robbe ::
Tole ko imate da se vas zapomne na računalniku se mi zdi da to lahko narediš samo na enem računalniku, ko boš to naredil na drugrem ti potem na prvem ne bo delalo. Sicer pa lahko zadevo rešiš s pulginom za firefox, ki se ti vedno avtomatsko prijavi v gmail sistem.
dire ::
Tudi jaz imam težavo s geslom.Imam vključene piškotke....Mozzilo in bi rad,da mi ni treba vedno ko se prijavljam v gmail vpisovati gesla.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail preko Outlook ExpressOddelek: Pomoč in nasveti | 6351 (5242) | vojko123 |
» | Gmail poštni odjemalec na TuštelekomuOddelek: Pomoč in nasveti | 2548 (2290) | DC- |
» | Comodo : GmailOddelek: Informacijska varnost | 1292 (1292) | Matko |
» | Gmail podpira odslej tudi IMAP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10706 (10706) | Gandalfar |
» | Ukraden račun na GmailuOddelek: Pomoč in nasveti | 2282 (1928) | 5er--> |