Forum » Strojna oprema » Menjava CPU-ja
Menjava CPU-ja
Raziel ::
Ravnokar sem iz moje plate z podnožjem 478 dol zmontiral hladilnik in se mi je nekaj zgodla kar še nisem doživel, procesor je prav gor zalepleni na hladilnik, ko sem ga dol z podnožja potegnil je šel kar Procesor zraven ven, procesorju je navidez dober, samo kak ga zdaj najboljše ločim od hladilnika, ne da bi ga poškodoval ???
Ah ti se neboj moj P4 je že hujšega navajeni
Smo nevem to mi je nekako preenostavno da bi tak šlo, bom poskusil to narediti
Smo nevem to mi je nekako preenostavno da bi tak šlo, bom poskusil to narediti
Nevem jaz sem kar z silo pa ni šel, saj bi še ga lahko bolje samo me je malo strah da ga bom poškodoval.
Tomay ::
Meni se je zgodilo enako, in na "suho" nisem mogel ločit hladilnika in procesorja. Zato sem hladilnik malo segrel, kar na kuhinjskem štedilniku (prej sem še vso plastiko dol pobral) in šlo je b.p.
Voodoo 4Ever
tiborrr ::
BGA cipi zdrzijo tudi do 400°C za par sekund neponovljivo (ce so ugasnjeni, seveda), tako da 100°C za ugasnjen proc sploh ni problem.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Zakaj pa ne, CPU sem ven vzel z podnožja in da bi zdaj na velki in široko razpravljaj o čem gre v naslovo sem na kratko povedal zakaj se gre in ja prodajam procesor oz. je že prodani in lahko še povem da gre za P4 2.6GHz FSB 400MHz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Matična zviti CPU pini (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13699 (11253) | solatko |
» | tezava z hladilnikom procesorja+ ponovno zaganjanje racunalnikaOddelek: Strojna oprema | 1264 (1132) | unknown12435 |
» | Procesor se je prilepil na hladilnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1167 (984) | T-Majo |
» | Skuril proc, kaj se je zgodilo?Oddelek: Navijanje | 1790 (1203) | AndrewSmith |
» | Kaj sem naredil? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5499 (4215) | Timmah |