Forum » Programska oprema » word export slogov
word export slogov
CaqKa ::
Zanima me če obstaja v wordu kaka varianta da exportaš slog, podobno kot css ki ga lahko daš v extra datoteko.. in ga potem v drugem dokumentu kličeš...
malo je bedno vsakič znova delat slog za dokument..
malo je bedno vsakič znova delat slog za dokument..
- odbrisalo: OwcA ()
em.. sicer sem pogruntal da si tam templejt shraniš kot dot.. samo mi ni jasno zakaj mi ga noče vsakič ko word zaženem vzet znova..
pa če obstaja kaka opcija da enostavno čez obstoječ dokument rečem, da ga naj oblikuje po tistih stilih.
pa če obstaja kaka opcija da enostavno čez obstoječ dokument rečem, da ga naj oblikuje po tistih stilih.
alexius103 ::
Na nek način pa res smešno. Sem se zavedal, da je lahko tako. Me veseli, da si našel odgovor. :)
ne nisem našel odgovora. word je kljub verziji 2007 še vedno šalabajzerski kar se tega tiče.
pri 2007 celo bolj ker venomer svoje sloge vsiljuje.
pri 2007 celo bolj ker venomer svoje sloge vsiljuje.
alexius103 ::
Si poskusil sloge shranit v predlogo? In potem stile iz predloge uvažaš v trenutni dokument?
Čisto enostavno. Ko dobiš nek nov dokument, recimo po elektronski pošti, z enim klikom (to sem pogruntal danes) uvoziš sloge iz te predloge (normal.dotx).
Če te zanima, ti nekako pokažem lahko.
Si na MSN ali kaj podobnega, da si ne piševa teh sporočil.
alexius103@hotmail.com
Glej še tale moj post:
Word-avtomatski vnos slogov
Čisto enostavno. Ko dobiš nek nov dokument, recimo po elektronski pošti, z enim klikom (to sem pogruntal danes) uvoziš sloge iz te predloge (normal.dotx).
Če te zanima, ti nekako pokažem lahko.
Si na MSN ali kaj podobnega, da si ne piševa teh sporočil.
alexius103@hotmail.com
Glej še tale moj post:
Word-avtomatski vnos slogov
Zgodovina sprememb…
- spremenil: alexius103 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | libre officeOddelek: Programska oprema | 3874 (2404) | darkolord |
» | Problem v Wordu-Številka poglavja v napisu pod slikoOddelek: Programska oprema | 2236 (2101) | llavry |
» | Je mogoče narediti odseke v OpenOffice Writerju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1969 (1784) | Icematxyz |
» | Word-avtomatski vnos slogovOddelek: Programska oprema | 1159 (1037) | alexius103 |
» | OpenOffice.org proti Microsoft Office (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 11987 (9609) | Daedalus |