Forum » Operacijski sistemi » Problem z resetiranjem računalnika
Problem z resetiranjem računalnika
Good Guy ::
mene pa zanima zakaj hudiča moram zmeraj ko hočem resetirat komp dvakrt iti v start>turn off computer> restart
ponavadi sm dal samo enkrat pa se je resetiral zdej morm pa dvakrat
pa še en problem zakaj bi zmerja ko resetiram komp zažene chkdsk na e: particiji (čisto zmeraj)
[By moderator]
Spremenil sem naslov teme
ponavadi sm dal samo enkrat pa se je resetiral zdej morm pa dvakrat
pa še en problem zakaj bi zmerja ko resetiram komp zažene chkdsk na e: particiji (čisto zmeraj)
[By moderator]
Spremenil sem naslov teme
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
sverde21 ::
odpri beležko, napiši notri:
in jo shrani kot shutdown.bat nekam na disk, potem pa naredi do nje bližnico. Ko želiš ugasnt računalnik sam 2x klikneš in rač se ugaša
shutdown -t 10
in jo shrani kot shutdown.bat nekam na disk, potem pa naredi do nje bližnico. Ko želiš ugasnt računalnik sam 2x klikneš in rač se ugaša
<?php echo `w`; ?>
Good Guy ::
to mi čisto nič ne pomaga preberi si kaj je sploh moja težava
http://goo.gl/7ItKpU
SavoS ::
Idi v raziskovale ali kater drug podoben program, in klikni na vsak disk, ki ga imaš v pc-ju z DESNO MIŠKINO TIPKO, nato pa določi, da se na vsakem disku ob ponovnem zagonu vklopi chkdsk.....to je ena varianta....
Druga, imaš kakšen spyware, oz. eden izmed procesov se ne more končati,se pravi ga nasilno konča in ti potem zmeraj ob restartu javlja chkdsk....
to probaj....drugače pa kakšen program recimo SECURITY TASK MANAGER in preglej kateri procesi ti laufajo....
Druga, imaš kakšen spyware, oz. eden izmed procesov se ne more končati,se pravi ga nasilno konča in ti potem zmeraj ob restartu javlja chkdsk....
to probaj....drugače pa kakšen program recimo SECURITY TASK MANAGER in preglej kateri procesi ti laufajo....
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po novi inštalaciji ne dela mrežaOddelek: Pomoč in nasveti | 1797 (1417) | AnotherMe |
» | Poskodovana word datotekaOddelek: Pomoč in nasveti | 1922 (1595) | fosil |
» | Problem z ramom ali diskom? Prosim za nasvet.Oddelek: Strojna oprema | 1107 (1009) | Duhec |
» | Problem pri nastavitvi Win XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1037 (657) | gerpic91 |
» | problem pri zagonu win7Oddelek: Operacijski sistemi | 1376 (1217) | Duhec |