Forum » Pomoč in nasveti » problem s PC
problem s PC
womp ::
No, problem je sledeč. Včasih ko hočm zagnat comp se mi ta sploh ne zažene, včasih se pa zažene ampak potem skoz una lučka za zagon utripa in potem se računalnik ugasne. Včasih se comp pržge in pridem lepo not v windowse itd., potem se mi pa kar naenkrat sam od sebe ugasne ali pa resetira... tud dans je blo tako, ampak zdej dela normalno in upam da bo tud naprej... mogoče kdo ve v čem je problem??? mogoče windowsi???
Son Of A Gun
Stratus ::
Če bi mogoče napisal kaj več o svojem PCju bi ti mogoče lahko kdo pomagal tako pa je tvoja prošnja tipa: avto mi ne vžge, zakaj
Nije žvaka za seljaka !
A ma kdo žvečilni :)
A ma kdo žvečilni :)
womp ::
AMD Athlon XP 2800+, Ati RadeOn 9200 SE 128 Mb, Matična AsRock U-Cop K7S8X DDR 400, 80 GB SATA disk, Windows XP SP 2....... enough???
Son Of A Gun
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Racunalnik potrebuje po zagonu se en rebootOddelek: Strojna oprema | 5074 (4566) | amdsup5 |
» | Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5713 (4649) | svetetko |
» | nenadno ugašanje računalnika - nujna pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 4830 (4001) | Pyr0Beast |
» | racunalnik se noce vzgat!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1890 (1540) | rang3rus |
» | C-orb noriOddelek: Strojna oprema | 1112 (903) | msmiha |