Forum » Hlajenje in modifikacije » sunon jajca?
sunon jajca?
gorenc ::
danes sem kupil sunon ventilatorje, ki jih vsi tako zagovarjate. rezultat? do 2 st. bolj ohlajen cpu ob polni obremenjenosi.
slaba stran? prekleto glasni so! dva sunona 80x80, preglasita vocana 2, kaj sele ce vklopim vse stiri!
ze vidim da bom jutri montiral nazaj tiste za 500 sit iz megahita. vsi stirje niso pol tok glasni kot en sunon!!!
slaba stran? prekleto glasni so! dva sunona 80x80, preglasita vocana 2, kaj sele ce vklopim vse stiri!
ze vidim da bom jutri montiral nazaj tiste za 500 sit iz megahita. vsi stirje niso pol tok glasni kot en sunon!!!
kuglvinkl ::
Kolk si dal za Sunona, kakšna je debelina, 25 mm?! Mah zanima me, ker sem tudi jaz hotel jutri iti po Sunona, doma imam pa že 2 iz Megahita (80×80×25).
Your focus determines your reallity
gorenc ::
sunoni so debeline 25mm. stali pa so malo cez jurja za kos.
saj ne recem, kakovost izdelave je takoj vidna. tudi za 2 st. nizja temperatura ni kar tako. ampak vse to dosegajo samo z vecjo hitrostjo vrtenja
mi je kar zal da na salterjih nimam potenciometra
trenutno testiram kako je ce odstranim mrezice. mal oje boljse ampak se vedno rohnijo kot turbo propelerski avioni.
saj ne recem, kakovost izdelave je takoj vidna. tudi za 2 st. nizja temperatura ni kar tako. ampak vse to dosegajo samo z vecjo hitrostjo vrtenja
mi je kar zal da na salterjih nimam potenciometra
trenutno testiram kako je ce odstranim mrezice. mal oje boljse ampak se vedno rohnijo kot turbo propelerski avioni.
SkIDiver ::
Jap moj 80 mm je tut rohnel. Pol sm naredu pa šaltrčk dal en 110 Ohm 1W upor gor zdej pa dela lepo tiho. Sploh nimam potreb po ''turbo'' delovanju, se prav na muč.
mravla ::
tud jaz imam slabe izkušnje z sunonom-preveč je glasen. za takšno ceno, se ga sploh slišat ne bi smelo.
če ga poženeš, bo letel
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakovostni 12x12 cm ventiOddelek: Kaj kupiti | 691 (593) | Sergio |
» | Katere ventilatorje kupiti??? Pomoč prosim!!!Oddelek: Kaj kupiti | 1194 (920) | BojlerTM |
» | Vent 8-12cm (tih)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1060 (845) | dexter |
» | utisanje sistemaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1064 (784) | Dice |
» | Shladiti OHIŠJE + info glede stabilnostiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1438 (1257) | OldSkul |