» »

Išče se portal za novice

Išče se portal za novice

_Beast ::

Kot sem že v naslovu omenil se išče portal za novice. Portal bo imel ažurne znanstvene novice-clanke, ki se bodo objavljali. Isče se portal z CMS urejanjem ker uporabnik ne zna preveč kodiranja, oziroma nič...predlagano je bilo že kar nekaj rešitev kot so mambo, drupal, xoops samo je problem ker noben od omenjenih ne nudi novic tako pregledno kot slika ki prikazuje primer ali pa? Prosim za nasvete... portal prav tako ne sme imeti za sabo ogromnega foruma kot imajo naprimer IPB in podobni...ker ga ne bomo uporabljali:




Hvala v naprej!
www.lukalavrisa.com - kreativne rešitve.

  • spremenil: _Beast ()

[MYTiX] ::

Za mambo vem, da se da narest prav enak template, da se novice vidijo točno tako narazen in s slikco + kar želiš zraven.
podpis

Kami ::

Poglej malo tu in tu :)

Vice ::

Ena od glavnih značilnosti CMSja je ravno ta, da si lahko narediš tamplate - oz. stran po želji, ki jo podpreš s tem ali onim CMSjem. Iskati nek CMS, ki bo imel pa že privzeti oz. osnovni template točno takšen kot si ga ti želiš, je pa procentualno enak možnosti dobitku na lotu.

_Beast ::

Vsem se iskreno zahvaljujem za odgovore, sedaj pa bi se raje usmeril v mambota, ima kdo kaj izkušenj?
www.lukalavrisa.com - kreativne rešitve.

Vice ::

Prvo poglej koliko ti je sploh všeč in/ali zadosti tvojim porebam (kar ne dvomim)... Na njihovi uradni strani se logiraj in ga malo sprobaj, da vidiš kakšen je. Je pa bil letos spet izbran za najboljši opensource CMS. Pač močno firmo ima zadej.

marS ::

no mambo se je razdelu na dva razvojna tima od verzije 4.5.2 naprej: eden je še vedno pod nadzorom firme Miro Mamboserver in ima nov razvojni tim, drugi pa razvija stari razvojni tim, ki jim mambofondacija ni preveč dišala in so šli na svoje, cms se pa bo imenoval Joomla!.:D
drgač pa ful dodatkov in templejtov dobite tukaj, obstaja pa tut slovenska skupnost mamba s slovensko distribucijo Slomambo.
8-) čist tko, za info 8-)
...no more heroes...
https://ilbis.com/


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TypePad (blog) - ga kdo uporablja?

Oddelek: Izdelava spletišč
131721 (1534) BluPhenix
»

Varnostna luknja v Mambo portalu

Oddelek: Novice / Varnost
103174 (2075) poweroff
»

Osnovna zaščita strežnika na Windows 2000 in Apachejem

Oddelek: Omrežja in internet
71024 (923) pirx

Kako narediti stran z administracijami

Oddelek: Izdelava spletišč
201653 (1377) OwcA
»

portal mamboserver

Oddelek: Izdelava spletišč
61087 (955) Skrat

Več podobnih tem