Forum » Pomoč in nasveti » Problem z zvočno kartico
Problem z zvočno kartico
jod ::
Do pred kratkim sem brez težav uporabljal integrirano AC 97' (Epox 3vsa2 - VIA čipovje) zvočno, kar naenkrat se pa pojavi problem. Zvok je namreč močno popačen, z minimalno razliko med ALSA in OSS gonilniki (2.6.13 kernel). Z gonilniki ne more bit nič narobe ker sem preizkusu vse kar je možno.Ker je znano da te zvočne kartice včasih linuxu povzročajo težave, sem poskusu še z WinXp. Zvok se zdi vredu, samo problem je, da ko računalnik MINIMALNO obremenim, zvok postane popolnoma popačen (??!!). S sharanjem IRQ-jev v windowsih ne bi smel bit problemov, če se ne motim? (mrežna in ta zvočna sta na istem). Ma kdo podobne izkušnje? Rešitev? Če ne, kaj mi priporočate? Audigy, Live! ? Potrebujem jo za mp3-je in MIDI, uporabljal jo bom pa samo v stereo načinu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dovoljena meja obremenitve zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 10796 (8742) | čuhalev |
» | Genius SoundMaker Value 5.1Oddelek: Zvok in slika | 1232 (1109) | max00slo |
» | Realtek Audio HD, Win7 in 5.1Oddelek: Zvok in slika | 2056 (1539) | Igi.M |
» | problemi z Audigy 2 NX (osnovna plošča z Nforce)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1082 (997) | mrTwelveTrees |
» | Pogovor prek neta...Oddelek: Zvok in slika | 1585 (1320) | Sims |